Novi Sad
21.09.2013.
09:13 > 14:15
Veletržnica, koja će zameniti postojeću Kvantašku pijacu, biće izgrađena na placu preko puta Najlon pijace.
  • 22.11.2013 17:11
    Deda
    Prihvatam informaciju do cena i sumnjam da će biti niže cene od onih na kvantašu koje su sada.Živi bili pa videli!
  • 24.09.2013 06:33
    big beng
    sada cemo mi askalije egipcani i siptari moci da pojacamo hodzi glas jer bice guzve i buke pa nam policija nece reci da smanjimo glas hodzi.PATRIOT CEGA DA SE STIDIM TO STO SE POKORAVAM BOGU TREBA TI DA SE STIDIS KACAVENDE I OSTALIH POPOVA KOJI SVAKI DAN SILUJU MALOLETNO DETE I TO MUSKO. UZMI BIBLIJU U CITAJ MARKOVA JEVANDZELJE POGLAVLJE 16 STIH 17-18.TU PISE DA ONAJ KOJI VERUJE DA JE ISUS BOZIJI SIN I DA JE ON ISUS BOG. AKO POPIJE OTROV ZMIJE NECE MU NISTA BITI TO PISE U BIBLIJI PA PROBAJ DA POPIJES OTROV. PROVERI SEBE DAL SI VERNIK
  • 22.09.2013 12:50
    @Simonida Ribnjak
    Vi u Ribnjaku te izgradili kuce da bi bili udaljeni od sveta,

    sto neko nije od silnih poznavaoca sega i svacega orvorio pekaru,
    to se ne moze, ali zato se moze atvarati nova klizista
  • mm

    22.09.2013 07:33
    2,5 km od centra
    Kome pametnom je palo na pamet da 2,5 km od centra grada pravi veletržnicu? Ruglo od tzv "Najlon pijace" treba izmestiti, a ne graditi i novo ruglo. Prljavština, smeće i šverc u sred grada. Da li su dotični stručnjaci ikada bili u ovom delu grada? Ovo naselje broji više hiljada stanovnika, trebaju nam vrtići, škole, dom zdravlja, apoteka, putevi, trotoari, parkovi, vodovod, kanalizacija, normalna pijaca...
  • Bill

    22.09.2013 00:28
    Politikantska mašta može svašta...
    Nakon pristana, sada kavantaš…
    Prvo su izabrali „javnim konkursom“ svoje politikante, onda su oni doveli savetnike i pomoćnike po novosadskim JKP, a onda su izronile maštovite ideje!
    Šta je sledeće u politikansko-neznalačkoj mašti?
  • Nikola

    21.09.2013 23:01
    Ceo kraj istočno od Temerinskog puta je u očajnom stanju, a naročito nehigjensko naselje Veliki rit, koje predstavlja ruglo na ulazu u grad.

    Ukoliko bi zaista bio uređen park i ukoliko bi, kao što je urbanističkim planom predviđeno, bio izgrađen produžetak Ulice Otokara Keršovanija do puta M-7 (Zrenjaninski put), a kamoionima bilo zabranjeno kretanje Temerinskim putem, onda bi izgradnja veletržnice bila donekle prihvatljiva. Naravno, uz uslov da veletržnica bude što više udaljena od stambenih objekata.
  • ПатриЈот

    21.09.2013 19:52
    нисам хтјео да коментаришем,
    али прочитавши "ALISIN" коментар, он ме је повукао за ријеч. Драги моји новосађани, прво би требало питати житеље Клисе и Видовданског насеља шта они желе па давати негативне коментаре. Није исто живјети на Лиманима и Грбавици па трунити осталима шта је добро или не за дио града НС.
    Ја живим у близини Најлона и, искрено, драго ми је да се нешто тако планира градити у мом комшилуку. Са тим пројектом надам се да ће неко почети да ријешава наше проблеме типа асвалтирање улица, канализације, водовода, пјешачких стаза, расвјете ... и све остале инфраструктуре за нормалан живот које немамо као остали дијелови града. А о буци, могу да причам добрано, драже ми је да слушам камионе него хоџу да завија свако мало или шиптарску музику коју ови египћани, шиптари,ашкалије и остала блискоисточна популација, која без имало стида, пропагира на Клиси. Подржавам велетржницу код Најлона.
  • 21.09.2013 19:43
    kom
    Sadašnji direktor Tržnice Miloš Tubić je najškolovaniji i najsposobniji rukovodilac izabran na mesto direktora neke gradske firme.Najvećem broju smeta samo što je kadar DSS-a.Čovek ima više naučnih radova nego pola skupštine srbije zajedno.Nisam čuo nijedenog opozicionog lidera u gradu da ga je za bilo šta prozvao.
    E sad za veletržnicu:Nju pokušavaju razni politički kadrovi da naprave već 20 godina, al problem je što takva veletržnica razvija domaćeg seljaka i igrožava tajkune,veleposednike, pa niko neće da im se zamera.e sad je došao nekorumpirani kadar koji hoće to već jednom da završi u interesu seljaka.uz to organizuje i predavanja poljoprivrednim proizvođačima o tome šta i kako treba da uzgajaju i koliki profit da očekuju.e sad je najveći problem što "šećerko i ekipa nemaju procenat od transakcija", a običan smrtnik ima cenu na pijaci sa svega 5% marže.
    Ovo su činjenice, a šećerasti i ostali slični na ovaj komentar mogu do ujutru da lupaju minuse neću se puno obazirati.
  • ALISA

    21.09.2013 17:53
    tesko ce da moze
    Kada se tamo pobuni 200 askalija,egipcana i ostalih samo ce se povuci...Nemoj da nas zaludjujete bezveze..
  • Nenad

    21.09.2013 17:03
    Bilo bi lepo kada bi grad na mesto Kvantasa vratio ono sto je nekada bilo i oduzio nam se za deceniju i vise prljavstine, urina i fekalija i svuda okolo. Na tom mestu su se nekada nalazili sportski tereni i stolovi za stoni tenis. Moze?
  • lopovima nikada dosta novaca

    21.09.2013 15:25
    ajd nova trznica
    Nije vlast briga za narod, nego za sopstveni djep
    i sada osmislili novu trznicu, kolika ce se tu lova sleci
    Kvbantas je dovoljan za NS, starije osobe,kao i osobe koje nemaju sopstveni auto niti novaca za taxi,
    ovo je jedina moguca varijanta da se snabdeju sa jeftinijom robom
  • pitanje

    21.09.2013 13:31
    Preko puta najlona je zvezdino fudbalsko igraliste gde ce ovo biti?
  • Simonida

    21.09.2013 12:54
    Ribnjak
    A mi u Ribnjaku nemamo ni gde da kupimo hleb.
  • novosađanin

    21.09.2013 12:52
    ni kilo
    To što je Tržnica dobila "zeleno svetlo" znači radi se sve po starome. Bivši dir. Bajić je snivao i pokazivao buduću tržnicu preko puta "Motinsa" pa je nije napravio. Napravio je na "najlon pijaci" hladnjaču i kolsku vagu. Ni l (jedan) kilogram nije čuvan u hladnjači, niti se na kolskoj vagi nešto izmerilo. A koliko to košta Novosađane? Šta to njih briga, glavno je da se svečanost završila u njihovom restoranu na Ribarskom ostrvu. I svi isplaćeni. Dabome.
  • -

    21.09.2013 12:47
    -
    tu je potrebniji parking i nadvoznjak.
  • 21.09.2013 12:40
    Veternican
    A na Bangladesu prema Rumenci je sve vec izgradjeno, parking i natkriveni standovi ali zvrje prazni??? Kakva je to zaje..ncija pojma nemam??
  • ns

    21.09.2013 12:24
    prošli direktor je izričito odbijao ovu lokaciju jer se dovodi u pitanje sam pojam veletržnice, bilo je priče za neki od placeva prema izlazu za beograd gde su već neke firme i auto saloni ili negde pored autoputa kod Rodića a ovo je stvarno u sred naselja sa već jednom pregužva pijacom prekoputa, nije dobro nije dobro!!
  • prepošteni graditelj

    21.09.2013 12:19
    'Oćete li meni dati onda onaj plac Kvantaša?
    Spreman sam i počastiti...
  • Biljana

    21.09.2013 11:32
    Prst na čelo
    Zaista, kome je ovvo blistava ideja pala na pamet?! U naseljenom mestu staviti kamione, smeće, da li je neko možda pre te ideje razmislio?! Veletržnica u sred naseljenog mesta? ma daj...
  • Toma

    21.09.2013 10:48
    lol
    nema dovoljno gužve oko najlona, treba i ova šleperijada.
  • 21.09.2013 10:22
    Kretenski
    Mislim, da mi je znati KOME je palo na pamet da radi tzv veletrznicu u gradu?

    Taj nije putovao po Evropi. Pa to se radi sto dalje od naselja. Znate li vi koliko je to stotina kamiona, kombija, kola, prljavstine, pacova dnevno?

    Idiotizam na delu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna