Novi Sad
08.10.2013.
16:29
Organizatori studentskog festivala "Kampus fest" izjavili su danas da je zabranjeno održavanje tog festivala u kampusu Univerziteta u Novom Sadu, jer je Pravni fakultet zapretio da će obustaviti nastavu, ukoliko Kampus fest bude održan.
  • Gale

    20.10.2013 11:52
    Re: Pravnica
    Podsetio bi ovu pravnicu koja je završila "privatni fakultet", da za neškolovan kadar njenog profila na pravnom fakultetu nema mesta, kao ni za Grubačeve Soroševce.

    To vas boli?
    Šta se može u jaslice pa od početka, možda u nekom novom životu uspete od sebe da napravite bar neke ljude, jer sa spodobama kakve ste vi danas niko ne želi sa ovog fakulteta čak ni da komunicira.
  • Pravnik

    09.10.2013 14:05
    EVO GDE JE PROBLEM
    Orgnizatori Kampus festa su do sada opravdavali potrosnju dobijenih para tako sto su tvrdili da imaju veliku posetu studenata. Naravno da svi koji su trgom prosli, iduci na svoj fakultet, morali da prodju i njihovim standovima. Sada kada je Pravni fakultet obustavio nastavu, vidi se koliko je zapravo posetilaca imala ova skupo placena NVO zabava = 0. Zbog toga su kivni na Pravni fakultet.
  • Snalažljivi gari

    09.10.2013 13:05
    za Anonimus
    Ja samo i jesam završio niže razrede,ali mene intelektualci mole za platu i posao ahahahahah,svi uštogljeni žive u rupetinama kao miševi,kratkih živaca,e pa meni je to BLJAK :)
  • Carls Tejlor

    08.10.2013 23:28
    Ustavom treba zabraniti rad tog fakulteta. Osilili su se, postali su drzava u drzavi.
  • 08.10.2013 22:53
    Poslovica
    Jedna stara poslovica kaze: "Sugavoj ovci i runo smeta" :) Ali, bas nisu morali da prave festival u sred ispitnog roka...
  • 08.10.2013 21:16
    @Snalažljivi gari
    A sta ces ti snalazljiv uopste na temi o intelektualcima? Jos cir da dobijemo od tvoje nepismenosti. Idi nazad u nize razrede osnovne, tamo bi imao stosta da naucis. Bljak.
  • 08.10.2013 20:57
    bla bla
    To samo profesorima i ljudima koji na fakultetu rade...
  • novi sad

    08.10.2013 20:53
    Niko se od studenata nije pobunio sto se tice Kampus fest-a. Danas je na fakultetu objavljena informacija da se nastava nece drzati naredna tri dana iz gore navedenog razloga. Sve je to zbog ljudi koji rade na fakultetu, sve im smeta i rade kako zele. Moze im se... Tako postupaju i sa nama studentima...
  • 08.10.2013 19:20
    Pravni se buni gde jedva ko i ide na predavanje. Nemaju bodove na prisustvo zato vecina ode kad se seti.
  • Mika

    08.10.2013 18:43
    -
    I da, samo da dodam, ja sam itekako za pravljenje buke i koliko puta sam pomislio da bi svi trebalo da izadjemo na ulicu, i bio sam za zauzimanje kasarne Marsala Tita onomad, ali uvek moramo gledati i kontekst... Isto tako smatram da je zabrana Kampus festa nesto zaista strasno i prenagljeno, samo zelim da kazem da treba traziti kompromisno resenje, a kompromis nije praviti svirku u vreme ispitnih rokova i predavanja (od 10og do 14og je ispitni rok na FTN-u).

    Antifasisticki pozdrav svim slusaocima :D
  • Pravnica

    08.10.2013 18:43
    Zadrti DSSovci sa pravnog fakulteta koji decenijama unazadjuju taj fakultet cineci uslugu privatnim pravnm fakultetima ( slucajno!?)

    Ionako nista ne nauce studenti na tom faxu tako da slodobno neka strajkuju. kako ih nije sramota. Najskuplji fakultet, profesori sa ogromnim platama koji su nabedjeni i do kojih se jedva dolazi, a studentima skolarinu naplacuju ogromnu za tablu i kredu koje niko od prof ne koristi
  • Mika

    08.10.2013 18:38
    -
    Ljudi, u redu je imati svirke u kampusu, ali, sto neko rece, slobodan si dok ne ugrozavas slobodu drugoga. Dajte se organizujte za neki vikend u kome nece biti ni predavanja ni ispita.

    Vi sto kazete drugima da se stave u tudje cipele, dajte se i vi izvoleti i staviti u cipele onih koji kazu da im nesto smeta, pa vidite da li je to opravdano. Nije svaki istup ovakve vrste ksenofobija.

    Proslog leta (14. juna oko 18h) sam radio ispit na FTN-u, kad su u jednom trenutku krenule zvucne probe i bubanj je krenuo da romori. Dum dum dum dum dum i tako u besvest. Bina je bila postavljena ispred kule, tj. na 15 metara od ucionice u kojoj sam ja pisao ispit. Bilo je NE-MO-GU-CE raditi. Tako da, nije tacno da to ne smeta drugima, to sto su se samo sa Pravnog zalili, to ne znaci da samo njima smeta...
  • cica

    08.10.2013 18:11
    @vendi
    Zasto opravdavate obessmisljavanje normalnog zivota?
    Po Vama,bilo bi normalno praviti razne "festove" i u krugu Decje bolnice,u bogomoljama i muzejima...
    Zivot se odvijao i pre vas i bez vasih "novotarija.
    Tada smo bili napredniji,normalniji,nismo primecivali i naturali "razlicitosti".
    Bavite se malo sobom i pravim stvarima.
  • Vendi

    08.10.2013 17:41
    Prolagira se
    Primitivizam u beskonačnost do mojega. Buka smeta frustriranim ljudima koji su prepuni besa prema boljima od sebe i onima iznad.Smatram da na elokventnost populacije ta buka može samo da unapredi ovo društvo da se bolje čuje,umesto što svi ćute i zatvaraju oči dok ih drugi pljačkaju državni poltroni.Ko je iole inteligentan skapiraće moju spiku ko ne,žaomi je.
  • Studentkinja i to najlepša

    08.10.2013 17:38
    Starleta
    užas,i ovako je smaranje na faxu,mogli bi malo više da liče na urbaniju Ameriku nego na selu u Rumi.
  • Snalažljivi gari

    08.10.2013 17:34
    Intelektualcima sve smeta
    Intelektualci treba malo da opuste te njihove napete živce,da smanje kočnicu,dodaju gas, malo se opustite uspaljeni intelektualci,jedan je život,malo muzike i plesa će Vam poboljšati zdravlje,nije samo kritika i besnoća ono što smatrate inteligencijom...samo malo olabavite sa živcima...imam ja za vas lek iza ćoška :)
  • 08.10.2013 17:17
    s
    deo programa - "Posle napornih priprema za festival i prvog "radnog" dana Kampus festa, odmor ćemo potražiti na centralnom trgu Univerzitetskog grada uz tamburaše i vino.
    TRANSFORMIŠEMO kampus u "Kafanu kod Kampusa"!"

  • 08.10.2013 17:11
    hc
    kampus fest je bio smeće od festivala, nigde smisla i svrhe. a trebao se održati za vreme ispitnog roka (10.-13. je rok na ftn), pa onda kombinacija folklornih društva i house rmx mtv hitova drndaju pod prozorom dok se koncentrišeš na ispit... nek su ga ukinuli.
  • 08.10.2013 16:45
    Rešenje
    Samo jedna reč: VIKEND!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna