Novi Sad
10.10.2013.
06:56 > 07:21
Problemi zbog blokade računa Srednje ekonomske škole "Svetozar Miletić" počeli su da se odražavaju na nastavu, pogotovo učenika koji pohađaju ugostiteljske smerove pa tako kuvari i poslastičari moraju da namirnice za praksu sami donose od kuće.
  • Roditelj

    10.10.2013 15:09
    Odgovoran - anonimus
    Kako te bre nije sramota, da ti možda nisi napikirao nešto od restorana posle tolikih godina rada u njemu?
    Direktoru, koji je poštenjačina i nepartijska ličnost će pomoći oni koji su orjentisani nekim višim ljudskim ciljevima, a ne samo svojom ličnom i pokvarenom materijalnom korišću. I ne zaboravi - nas će uvek biti više, a svi vi se zabavljajte po strankama od danas do sutra.
  • Roditelj

    10.10.2013 14:52
    savršen predlog
    Suma od 10.000.000,00 din je stvarno smešna da bi se "kao" pravila ovolika frka. Da se podsetimo samo za koju je cifru pre neki dan prodata puška na sajmu - 837.000,00 din. Pošto gradske i pokrainske oce ne zanima školovanje 2200 učenika, mogli bi i naši veliki novosadski biznismeni nešto donirati - eto im fantastične reklame. A, ako se ni oni ne odazovu ovoj zaista sramnoj raboti vlasti, imam savršen predlog:
    Ispred spomenika Svetozaru Miletiću treba postaviti kutiju za dobrovoljne priloge građana NS. Ako svako od nas ubaci samo 30 din (što je skoro duplo manje od 1 karte u gradskom prevozu), škola će isplatiti "svoje" dugove, (a nisu njeni jer je državna svojina) i još će joj preteći malo novca da kupi koju stolicu,(hoće đaci da ponesu deo nameštaja za sedenje od kuće). Ne zaboravite - treba oko kasice organizovati i dobrovoljce na straži - u blizini je ... Idemo dalje za dobrobit našeg pokolenja.
  • NS

    10.10.2013 08:58
    Ovo nema nigde...
    U sta su pretvorili ovaj nekad divan grad,politicki diletanti sa svih strana...
  • 10.10.2013 07:54
    skoro pa neverovatno
    Kad se razgrne šuma propisa i političkih interesa ostaje samo ogoljena činjenica da je država vlasnik ove škole i treba da odgovara za njene dugove. A onda, ako je neko nešto zgrešio povodom tog troška (ili lovio u mutnom), neka se raspravi i prema njemu preduzmu odgovarajući koraci.Pomalo je glupavo i neracionalno(bez obzira na ingerencije) da država putem drugog državnog organa sebi silom oduzima i prodaje svoju imovinu na najneisplativiji način (kojim se, usput, ne rešava problem ali se zato škola potpuno blokira u radu). Nesporno je da nam ova škola treba a đaci, ni roditelji, a verovatno ni najveći deo zaposlenih, nisu krivi za probleme u poslovanju.
  • 10.10.2013 07:28
    staro zdanje
    je nekom namenjeno !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna