Novi Sad
23.10.2013.
14:50
Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar primio je u Svečanoj sali Gradske kuće novosadske učesnike reprezentacije Karate unije Srbije, koji su na nedavno održanom Svetskom prvenstvu za juniore i kadete i Svetskom kupu za decu ostvarili zapažene rezultate.
  • Mile

    23.10.2013 17:38
    Bravo
    Cestitke takmicarima,trenerima i strucnom stabu!
    Puno uspeha u daljem takmicenju!!!
  • 23.10.2013 17:30
    Sport je lek
    Vise dece u sportskim dvoranama, da nauce sta je pobeda I poraz. Bice bolji ljudi ! Napred sportisti !
  • ex-karatista

    23.10.2013 16:50
    molim za informaciju
    Kakvo je stanje u nasem karateu? Bilo je to davno kad sam kao klinac trenirao ovaj prelepi sport, vise od deset godina. I onda znam odjednom su se takmicenja podelila na ona koje organizuje Savez, i ona koja spadaju pod Uniju koju predvodi Dacic. I klubovi su pripadali ili pod jedne il pod druge. Jel se jos uvek tako ne slazu i svako radi za sebe il se nesto promenilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna