Novi Sad
31.10.2013.
12:16
U Roditeljskoj kući u Petrovaradinu, koju je predsednik "MK Grupe" Miodrag Kostić ustupio Dečijoj bolnici za potrebe lečenja dece obolele od malignih bolesti, smeštene su prve tri porodice.
  • Volonter NURDORA

    01.11.2013 21:41
    Sve pohvale!
    Hvala od sveg srca Miodragu Kosticu! Svi koji su se sreli sa ovom bolesnom decom ne razmisljaju o poslovima ovog coveka nego ga gledaju kroz ovakva dela. Mene ne zanima za koliko je on kupio seceranu i kako je stekao ostalu imovinu, ja ga gledam kroz to koliko je pomogao deci koja boluju od ove opake bolesti. Oni sto pisu ruzne komentare neka dodju u NURDOR,neka posete ovu decu,pa ce videti koliko toj istoj deci znaci ovakav gest kakav je Miodrag Kostic uradio.
  • -

    01.11.2013 07:50
    -
    decu koju je on zarazio
  • 31.10.2013 17:40
    nebi li se spasao od robije...ne znam dali je vazan motiv kada i iz loseg mogu proizaci dobre posledice...kad se setim kako ga je verica barac izbusila pitanjima u emisiji u kojoj su zajedno ucestvovali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna