Novi Sad
15.11.2013.
09:13 > 09:23
U okviru programa Biznis mladih Srbije raspisan je novi poziv za mlade - da se prijave za napredne petodnevne treninge na kojima će se uz podršku biznis ekperata baviti temeljnim razvijanjem svoje biznis ideje i pisanjem biznis plana.
  • novosađanin

    16.11.2013 16:33
    biznis
    Biznis plan je za laike prikaz fiksnih i varijabilnih (promenjivih) troškova koje utiču na neki proizvod. E sada ako proizvodnja ili pružanje usluga iz godine u godinu se povećava i prikaz u planu koliko je to svake godine kumulativno. Obično je to posmatrani period od 5 godina. I sada zajmodavci gledaju koji je to period kada količina proizvodnje ili usluga počnu da davaju dobit posle svih plaćenih troškova. I naj bolji plan i ideja padaju ako neka lokalna samouprava podigne: Firmarine, naknade, poreze i doprinose, takse, ođačarine i ne znam šta već i već ste u buli a niste dostigli svoj cilj. Zato pamet uglavu. Inače kontraverzni bizismeni nikada nisu ni pisali biznis plan, oni su to radili iz glave ili o glavi.
  • panonius

    15.11.2013 10:05
    a šta sa "matorim" konjima?
    A oni stariji od 35 da duvaju u prst?
  • Sale NS

    15.11.2013 09:45
    Osećam ...
    ... da je rang lista za dodeljivanje kredita već napravljena ali se mora sprovesti postupak "po propisu2 ?! P.S. svi kandidati su jedanki a samo su neki malo jednakiji !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna