Novi Sad
18.11.2013.
16:51
Zavod za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad nabavio je dva nova sanitetska vozila.
  • ZASTICENI SVEDOK

    19.11.2013 08:01
    Super
    Super,eto jos samo da me zaposle posto imaju jos dva nova vozila sto je za Novi Sad i gradjane super !!! Imam iskustva a nemam posao al Beograd nikako da odobri zaposljavanje (sto nije super da Beograd kroji kapu Novom Sadu ) !!! Gosn direktore ,nemam vezu i rodjake pa vas molim da me zaposlite,moj CV je kod vase sekretarice !!!
  • nsnn

    18.11.2013 21:03
    ako ovo sa zgradom bude bice to jedan od retkih dobrih i pozitivnih poteza koji bi mogli bar malo da nam pomognu nekako, al naravno ako se ne ugrade kojekakvi rodjaci i spanci pa bude gotovo malo juce

    @johny zar tebe bilo sta u ovoj drzavi iznenadjuje i cudi ? ja mislim da smo sve vec videli i doziveli
  • 18.11.2013 19:02
    Johnny
    Kako je moguce da Hitna pomoc Novog Sada, tj kontrolni punkt Petrovaradin u svojoj sluzbi ima vozaca koji ima vise prijava u policiji, a u toku je i jedno sudjenje po krivicnoj prijavi? Kako je moguce da je taj isti vozac poznat i kao covek koji voli da popije? Zar njega za volanom, da rizikuje i zivot pacijenata i lekara, i ostalih u saobracaju??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna