Novi Sad
19.11.2013.
13:41 > 13:22
Radnici Noviteta juče su započeli štrajk koji podrazumeva potpunu obustavu rada, zbog kašnjenja plata za septembar i oktobar.  
  • Darth Tyranus

    19.11.2013 21:25
    Ucite se!
    Drage moje bivse kolege i koleginice iz "Noviteta", mozda niste primetili ali pojavio se novi trend u Vojvodini, a i sire. Radnici zabrane ulazak "direktorima" ili "stecajnim upravnicima" u krug fabrike, tj. OTERAJU IH! I gle cuda, posao pocinje polako da krece...vracaju se stari poslovni partneri, stare poslovne veze se revitalizuju, u nekim firmama su vratili stare direktore- koji su radili pre "privatizacije". Cega se vi bojite, gazda vam je budzovan u Beogradu? Pa sta, kada se budete slozili, nista nece biti problem- ali samo kada se budete slozili.
  • -

    19.11.2013 18:30
    -
    koliko se ja secam, nisu to zakasnele zarade vec nije stigao onaj dug zbog kojeg su vec strajkovali i zbog kojeg su specijalci bili spremni da mlate ako radnice izadju na ulicu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna