Novi Sad
02.12.2013.
11:15 > 13:12
Zaposleni u srednjoj Ekonomskoj školi "Svetozar Miletić" počeli su jutros štrajk jer im Grad nije ispunio obećanje da će im odblokirati račun do sredine novembra.
  • Limenka

    03.12.2013 13:19
    Obrazovni sistem nam je dno
    Da li ćemo konačno čuti o kojoj se cifri zaista radi? Negde je spomenuto da je rekonstrukcija fasade koštala 100 000 € (evra). Ako je istina neko se tu dobro očešao, a neko je zaobiđen pa sada zateže.
    Pitala bih profesore zašto nikada nisu štrajkovali što npr. nemaju dovoljan broj stolica u učionicama, deca koriste čučavce, neke kolege su im potpuno nezainteresovane da tu decu nečemu i nauče i sl. A da, sve to se njih ne tiče.
  • LUKA

    03.12.2013 13:11
    roditelju
    da umeš da čitaš sa razumevanjem ili bar sa pažnjom, ako me već pratiš i komentarišeš, znao bi da nemam nikakve ambicije da budem direktor Ekonomske škole...
    Zašto se sve svodi na lično ? Ja komentarišem činjenice, ti komentarišeš mene i moj psihološki profil...Obzirom da tvoj nivo komunikacije nikad nije bio i moj nivo, evo obećavam ti, neću ti više odgovarati iako se sjajno zabavljam što tako reaguješ ...Živi u nadi da si pobedio i da si pametniji..poklanjam ti taj osećaj, pošto imaš strašnu potrebu da se, makar ovde, ostvariš kao takav ! Dakle, uživaj !
  • Tea

    03.12.2013 11:37
    smena
    Direktor treba snositi odgovornost . On ih je u to uvalio. Štrajkom protiv direktora!
  • Roditelj

    03.12.2013 07:00
    Luka
    Evo njega opet da nas teroriše i smara kada je ova škola u pitanju. Alo bre čoveče! Zar stvarno misliš da si podoban da ti budeš direktor škole.
  • LUKA

    03.12.2013 00:02
    za Biljanu...
    Ništa ti, draga moja, nisi naučila...Ništa !! Ako je ovo za tebe politička igra, bila si samo odličan štreber...učenje, bez razumevanja i poimanja suštine...
    NIKO ozbiljan ne ulazi u investiciju ako pre toga nije obezbedio sredstva ili barem garancije i jemstva za uredno plaćanje obaveza !! O, kako bi bilo lepo kad bi svako od nas gradio kuću, a da to neko drugi plati !
    Tebi izgleda u glavi zvoni ona čuvena rečenica Scarlett O'Hara kad kaže "...misliću o tome, sutra..."
    Možda se to nekad i negde može, al kad se nema para, što je ovde slučaj, pružaš se spram mogućnosti. Sve ostalo je avantura ili nestručnost !
  • Biljana

    02.12.2013 15:28
    za Ex
    To što ti u školi nisi naučio ništa je tvoja stvar i tvoj propust. Ja sam isto tako bila djak ove škole i iz nje nosim vrlo lepe uspomene. Ko je hteo da uči, taj je nešto i naučio, a profesora je bilo raznih, kao i u svakoj obrazovnoj instituciji. A što se tiče blokade računa, to je posledica raznih političkih igara.
  • jo

    02.12.2013 13:22
    Baš me briga
    Što se mene tiče ostanite ispred gradske kuče do penzije.Pun biro prosvetara koji bi da rade a vi posle gradske kuće kolektivno u kuću cveća da se poklonite onom koji vas je i naučio da ima leba bez motike.Da vam se fasada ruši trebali ste misliti dok su vam tamburaši svirali po starom zdanju na osmomartovskim proslavama i odlascima u penziju.Dok su vam na uvce svirali " tri metera somota " niste se pitali ko će platiti majstore za fasadu
  • Roditelj

    02.12.2013 12:41
    Daca
    Svaka čast, e ovo je jedini pravi odgovor. A sada je obećanje - ludom radovanje.
  • hronologija

    02.12.2013 12:39
    Docicemo mi do privatnog skolstva hteli mi to ili ne. Najbolji lek za brljotine ovog tipa. Sve skole okrecene, nove fasade, toaleti... Preduzimaci i direktori skola presrecni a deca neobrazovana i potpuno nezainteresovana. Posle gradu ostaje da vraca dugove ili krece strajk?! O tempora o mores.
  • ex

    02.12.2013 12:08
    Ja sam zavrsio ovu skolu i naucio otprilike nista. Profesori su generalno bili krs sem nekoliko izuzetnih ali ne vredi kada ih ostali utope. Mi ucenici smo samo bili profesorski izgovor za dobijanje plata koje niko i ne pita da li su zadovoljni pruzenom uslugom! Doduse i mi smo slavili svaki otkazani ili skraceni cas kojih je bilo poprilicno...kad smo bili glupi klinci.
  • 02.12.2013 12:07
    Ili je "postavljena " bomba, ili štrajkuje škola... ta deca nemaju volje , ni stimulacije niti da uče, niti da idu u školu! ko i kad će tome doskočiti...
  • 02.12.2013 12:01
    direktorova posla
    Nek plati direktor, sam ih je uvalio u dugove, a Grad treba samo krivicnu prijavu protiv njega da podnese.....
  • daca

    02.12.2013 11:42
    sramota
    Očito su politicka prepucavanja mnogo preča nego obrazovanje dece. Da su kojim slučajem izbori, račun bi odavno bio odblokiran, bez obzira na to što je fasada uradjenja kao deo predizborne kampanje prethodne vlasti. Pa kako ih nije sramota!!!!! I bivših i sadašnjih, da ne bude zabune!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna