Novi Sad
11.12.2013.
11:17 > 11:34
"Marks za 150, Lenjin za 100, a Tito za 70 dinara. Nosi sve, taman pijačarinu da platim i odoh", reči su jednog trgovca sa Najlona.
  • 12.12.2013 08:03
    @Anonimus
    "Tekst je po meni naručen da opravda švercere koji su nas doveli do ivice propasti."
    Dakle, tvoj komentar je teško iskomentarisati. Znači, za ovo stanje u zemlji su krivi šverceri. Ništa Miško, Beko, privatizacije, Kolubara, Srbijagas, gajbice, računi na Kipru i ostalim egzotičnim destinacijama. Čoveče, imaš li ti zvaničnu dijagnozu ili si samo obična budala?!
  • 11.12.2013 16:37
    Tekst je po meni naručen da opravda švercere koji su nas doveli do ivice propasti. Ako neko misli da je meni žao tih što "uvoze" i preprodaju, a ne plaćaju ni bogu tamjan, gadno se prevario. Iz države se iznesu milijarde zahvaljujući toj "trgovini". Nema para u državi? Pa ne može ih ni biti kada ste sve izneli iz nje. Pri tome, šta treba koji političar da radi je priča u prazno. Našem narodu ništa ne valja. Uvek se javi neko sa "boljim" predlogom. Bolje mislite šta vi sami treba da radite. Nikoga ne branim, samo kažem da ne možete pričati o poštenju i uređenoj državi, a švercovati robu.
  • MonteDushano

    11.12.2013 13:35
    Komentar
    Jako teško jeste, to da. Ovo je Srbija, zemlja paradoksa i opšte nefunkcionalnosti. Ali, ako misliš da ti je bolji ostanak u zatvoru.. onda si patološki lenj, smisli drugo ili novo da radiš ako ne želiš prodavati na Najlonu, čak i ako te prži sunce leti a zimi se smrzavaš (svako ko živi na ovim krajevima Zemlje, normalno je da imamo opreme). Napravi nešto za sebe i poradi na tome, a pošto je sve u glavi, nema negativnog razmišljanja i više ćeš zato zarađivati. Ne može niko da te tera da veruješ u to, a moraš, kažem tako jer to se događa stvarno. Mani se ćoravosti kao što su čitanje vesti o politici, oni svisoka su slabići, ne samo lopovi. Srećno.
  • Orwell Vegan

    11.12.2013 13:32
    Lorde, ne lupaj
    Majke ti.
  • @Čekićar

    11.12.2013 13:08
    To je jedino što si ti poželeo da prokomentarišeš nakon čitanja ove sjajne reportaže?

    Nama nema spasa.
  • Lord

    11.12.2013 12:59
    "Kriminalci"?!
    Zašto "Kriminalci" pod znacima navoda? Ako prodaju švercovanu robu, ne plaćaju porez, prodaju robu koja nije prošla kontrolu ispravnosti... oni JESU KRIMINALCI, svidelo se to nama ili ne. Šta mislite kako je ljudima koji se trude da rade lagalno, koji plaćaju porez...? Moj poslodavac uplaćuje doprinose za mene, plaća porez da bi i ti takvi u krajnjem slučaju mogli da ostvare neka socijalna prava, makar i minimalna. I svi ti ih u nekoj meri ostvaruju (koriste usluge policije, dete im ide u školu, imaju ulično rasvetu... nebitno).
    Ne sporim da se teško živi, da je država kriminalna i sve ostalo. Ali onda treba raditi da se to popravi. Ne može opravdanje za kriminal biti što je neko drugi kriminalac! Ovako, do skoro su ljubili du*e Tadiću, sad uglavnom isti ti ljube du*e Vučiću, kukaju da je država kriminalna a oni sami doprinose tom kriminalu.
    Neću da merim ko je koliki kriminalac, ne pada mi na kraj pameti. Neka ih uvedu u legalne tokove, neka i dalje prodaju tamo, neka plaćaju porez... ali ovako, za sada, jesu kriminalci!
  • 11.12.2013 12:58
    "Bolje mi bilo u zatvoru. Vratio sam se nedavno, ljuštio krompir za dnevnicu. Uzmem jednu crvenu, a ovde se smrzavam čitav dan i budem srećan ako pazar pređe 500 dinara."

    Dnevnica za ljuštenje krompira u zatvoru 1.000 dinara? Ala ovaj baroniše.
  • Čekićar

    11.12.2013 12:25
    @D...
    UdariJo-čekićOm...!? Završili smo svaku priču... A malo više opšte kulture pa ti se možda i prikaže značenje nadimka. Ali uz dužno poštovanje, mislim da u tvom slučaju neće. Prijatno sam iznenađen da znaš da napišeš ne može- odvojeno.
  • Čekićar

    11.12.2013 12:18
    ccc...
    Nekome je život majka, nekome maćeha, a neko nema ni jedno ni drugo... Tako da, da samo sam to želeo da prokomentarišem. A evo tebi jedan pozitivan glas od mene da ti dam nadu, da nam ipak ima spasa.
  • Drijekavac

    11.12.2013 12:16
    @Cekicar
    A zasto tebe zovu Cekicar? Neko te udarijo cekicom u glavu?

    Tekst je depresivan da depresivniji ne moze biti a ti se ufatio za SRPSKI ijekavski oblik od suvo.
  • Čekićar

    11.12.2013 11:42
    ccc...
    Meso je suvo, a ne suho...A to što je nama melodičnije suho, to je naš problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna