Novi Sad
17.12.2013.
14:30 > 14:37
Zaposleni u Srednjoj ekonomskoj školi "Svetozar Miletić" ponovo su danas protestovali ispred Gradske kuće jer im račun još nije odblokiran.
  • draga

    18.12.2013 09:24
    stvarno nemam komentar za doticnog gospodina i njegove reci.
    i da nije me sramota da idem na ulicu i da se borim za prava dece da imaju normalne uslove za rad kao i mi posteni radnici ove skole.Decu niko ne tera da izlaze na ulicu to ste pogresno obavesteni.
    Stidite se vasih reci.Sram vas bilo.Vi nekome kazete koliko radi a pojma nemate sta znaci raditi u skoli.
  • 18.12.2013 08:49
    Vidi njih
    Na stranu što se i ja ne slažem sa njihovim štrajkom,ali oglasiše se konačno i borci protiv kriminala da otvore narodu oči.OK ako je direktor kriminalac hapsite to ste uostalom doktorirali za godinu dana.Ali ovde ima jedan drugi problem a to su pare koje treba dati onom ko je fasadu uradio.E sad para za fasadu nema i oni su kriminalci a sa druge strane 100 puta veću cifru gradjani NS plaćaju za onu stanicu ali se neprikosnoveni borci protiv kriminala ne oglašavaju odnosno nikako da kažu ko je,kad i kako potpisao ugovor i time oštetio gradjane.
  • Slavko

    18.12.2013 08:15
    Neverovatno šta direktor radi i kako manipuliše školom i pojedinim učenicima. Ako me pitate DA, treba rešiti što hitnije problem u Ekonomskoj školi ali pre svega treba ispitati komplet rukovodstvo školer na čelu sa direktorom zbog situacioje u koju su doveli školu.
    Da je iole malo morala kod DIREKTORA davnih dana bi bio bivši ali eto čovek je spreman na sve samo da zadrži funkciju. SRAMOTA..
  • Sale

    18.12.2013 08:11
    Blokada
    Isao sam u tu skolu i vecina tih ljudi su stvarno ok i nisu nikad bili pristalice strajkova i ostalih varijanti. Sta vise, mi smo uvek isli u skolu, cak i kad su druge skole strajkovale, sto nas je u to vreme nerviralo. Ako je kriv direktor, neka ga vlasti smene, ali neka pomognu skoli, neka obezbede tim ljudima sredstva kojima ce raditi, a ne ovako - vlast ne interesuje resavanje ovog problema u drzavnoj skoli...
  • eeeeeeeee

    18.12.2013 07:31
    strasno
    daj ne mucite vise ovu decu u ovoj drzavi koja urgentno tone......
  • Osoba M

    18.12.2013 07:07
    Pa Boze svasta, vaznija je valjda kampanja od tamo neke skole, plata radnika i ko zna kakvih gluposti!
  • 17.12.2013 23:55
    Eto
    tako se edukuju nase buduce ekonomiste.
  • LUKA

    17.12.2013 21:26
    idemo na raspust...
    Kada ste na raspustu, onda nećete štrajkovati, ali zato prvog radnog dana nakon raspusta, eto Vas opet na Trgu ? Vama je štrajk postao jedina radna aktivnost !
    Gospodo, KAKO VAS NIJE SRAMOTA ? Vi ste svakodnevno u tihom štrajku , u proseku, dve trećine radnog vremena, pa vam je i to malo rada sad mnogo !!
    Što se mene tiče, zbog Vaše bahatosti, uvođenjem dnevne politike u školu i davanjem podrške nezakonitom rukovođenju Vašeg direktora, zloupotrebom naše dece koju, zbog očuvanja Vaših malih podrepaških privilegija, izvodite na ulicu na -2 C, postali ste SAUČESNICI jedne kriminalne radnje.
    Slobodno ostanite na ulici, navikavajte se na nju, jer kada se utvrdi odgovornost svih Vas u ovoj papazjaniji, nekima od Vas ona će biti i buduće "radno mesto" !
    Tada ćete imati raspust 12 meseci godišnje, 24 časa dnevno, pa štrajkute do mile volje !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna