Novi Sad
01.01.2014.
10:32 > 10:42
Novosadsku porodicu koja živi u neuslovnoj kući na Sajlovu bez struje i vode posetili su predstavnici Grada i obećali da će im pomoći.
  • Huncut

    01.01.2014 20:03
    Nemojte tako, iako ne navijam za ovu vlast...ipak je ovo lepa vest.
  • Zatezalo

    01.01.2014 17:42
    Na slici vidimo petoro siromašnih domaćina i devetoro dobrovoljnih davalaca obećanja. (Ne zna se jesu li vozači i obezbeđenje u prostoriji, ili su raspoređeni oko kuće. Duhom su prisutna i dva generalna direktora: ZIG-a i Vodovoda.) Poklonu se ne gleda u zube, ali ipak: doviđenja u nekom sledećem marketingu - s nezaobilaznim kolor slikanjem u boji.
  • Toma

    01.01.2014 16:38
    nije tačno
    drago mi je da će nekom ko je u nevolji bar malo da svane.
    ali nije to posao političara, barem ne onih koji su na vlasti. njihov posao određuje fotelja u koju su seli.
    Konkretno kod Vučevića posao mu je:
    kontrola rada javnih preduzeća u smislu sprečavanja nesavesnog poslovanja i trošenja novca od strane istih, takođe jako važna kontrola njihovog efekta rada (prljave ulice, neuređenost i haos na svakom koraku, taxi divljaci...) i to mu je primarni posao. Sve drugo je plus. Bez onoga, grad ne funkcioniše i pretvara se u ruglo, što danas i jeste.
    Pauk služba ne radi 24h i ne radi nedeljom. Eto primera sistemskog felera koji gradonačelnik ne rešava. komunalna policija se boji da nekom zvoni na vrata, eto i taj problem.
  • Vlada

    01.01.2014 11:54
    ...
    Dokazuju, crno-na-belo, kako sistema nema, nego se problemi rešavaju od slučaja do slučaja da bi se kvazi-dobrotvorci promovisali kao politički korektni. Izbljuvci!
  • 01.01.2014 11:02
    Lepo, baš lepo, još samo da ispune svi svoja velika obećanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna