Novi Sad
27.01.2014.
15:32
Novi deo zgrade Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata danas je svečano otvoren.
  • svetlana

    27.01.2014 18:14
    koja je korist za studente
    korist je velika jer upravo na tom 4. spratu ce se odvijati prevetivni rad sa studnetima pa ce se bar njima i na vreme skrenuti paznja kako da NE UPROPASTE ZDRAVLJE pusenje,alkoholom, nezasticenim seksualanim odnosima,kako da ne skrenu ka anrkomaniji,kockarstvu id rugim porocima, kako da se bezbedno hrane,kakve napitke d akorsite i zasto ne energetska pica SAMO TAKO MOZEMO DOBITI ZDRAVE MLADE A POTOM I RADNO SPOSOBNE LJUDE KOJI CE ISPUNITI MISIJU U DRUSTVU I PODARITI NAM POTOMSTVO
    BRAVO ZA GRAD I STUDENTSKI DOM ZDRAVLJA
  • mozart & betoven

    27.01.2014 16:24
    @mito bekrijo
    "dok palma njiše grane a cela Srbija spi..."
  • 27.01.2014 15:42
    ...
    Imate 60+ hiljada studenata, a ne radite vikendom, doktori vam puse boks cigara dnevno na terasama, unakazili ste prelepu fasadnu ciglu sa "grbavickom" blok-stiropor nadogradnjom, a i poklopili ste boje, svaka cast.
    4-ti sprat je ionako, koliko znam, bio sprat za upravnike, a sad ce imati i jos koju kancelariju vise. Za studente, korist 0.
    Sistematski pregled toliko otaljavate, kad bi studentu glava falila, ne bi primetili. Imate 40 rubrika da popunite, upiste ime i prezime, i ostalo samo / crta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna