Novi Sad
24.02.2014.
18:09 > 20:56
Članovi i simpatizeri Srpske radikalne stranke blokirali su danas saobraćaj u centru Novog Sada.
  • Ivek

    25.02.2014 20:54
    Raša sa salaša za premijera!
  • 25.02.2014 14:12
    Bravo radikali!!
    Nije valjda, čitavih 11 minuta su blokirali raskrsnicu i došlo je do smaka sveta! Pa koji mentalni sklop može na takvu vest da napiše ovakve rasističke i mržljive komentare, tačno se vidi da su vas protivničke stranke poslale! Zar niko od vas nema pametnija posla? Od kada su to komentari važniji od samih vesti? Najavili ljudi protest, kao i svi ostali. Jer, ako niste znali, u toku je predizborna kampanja i političke manifestacije su normalna stvar ovih dana.
  • majstor

    25.02.2014 14:00
    ma pustite coveka
    ..neka onaj tamo u hagu samo i dalje brani interese srpskoga naroda...naslusasmo se do sada kako je dobar u tome..razbi ih sve..pade onaj sud,jos malo samo sto nije ,i nato sa njime..i sto da se vraca?..pa niko ga nije terao da ode,a i ide mu to..ma pustite ga jos godinu-dve..a i ovi sa zastavama bi mogli nesto korisnije da rade,ima valda jos koji sud gde pravi radikal moze da protraci zivot braneci srbstvo..pa put pod noge braco,u zagreb,sarajevo,pristinu,i ostale svesrbske zemlje..nekima od vas bi oni tamo i prevoz obezbedili..pa nastavite svetu misiju svoga vodje,mozda vas se ko i bude secao za deceniju -dve.
  • Ajme

    25.02.2014 13:12
    @Anonimus - ШЕШЕЉЕВЦИ Футог: cekaju i vas vase ovce na brdu sabane. Vidi, mi smo ovu zemlju dobili, tj zasluzili i to ne od Srbije sa kojom ti veze nemas, niti od brda sa kog si sisao. Jel ti to jasno? Niste je dobili vi, pa vi niste svoje kuce mogli odbraniti, a nama cete nase da uzimate.
  • KOmša

    25.02.2014 10:42
    poslednja prilika
    Pošto će na izborima biti ispod cenzusa jasno je da im je ovo jedna od poslednjih prilika da paradiraju.
    SRS, URS, DSS i SPO odlaze u istoriju...
  • ns

    25.02.2014 10:14
    @lalov
    Preambula, uvod, u Proglas Ujedinjenja Vojvodine sa Srbijom, 25 Novembra 1918 glasi:
    ''Ujedinjujemo se sa Srbijom, koja nam dosadašnjim radom i politikom, UJEMČAVA - SLOBODU - RAVNOPRAVNOST - NAPREDAK....''
    Sloboda, Ravnopravnost i Napredak su dakle bile, i ostale, UGOVORNE KLAUZULE prilikom prisajedinjenja Vojvodine Srbiji 1918.
    Jer, eksploatacija Vojvodine traje - gotovo nesmanjenom žestinom - još od 1918.Prvo sa 25 različitih poreza i nameta - kojima je bila opterećena jedino Vojvodina -naspram 5 - koliko su plaćale Srbija, Hrvatska i Slovenija.Ekonomsko potčinjavanje Vojvodine u rapidnom smislu vezujemo za period vladavine režima Slobodana Miloševića i ono traje do danas - nesmanjenom žestinom i intenzitetom.

    da se vratimo na vaseg vojvodu

    Šešelj je u dokumentima Udbe zaveden pod imenom „Magistar”, službi je pristupio dobrovoljno i bio jedan od njenih najrevnosnijih saradnika u Bosni i Hercegovini. Njegovu Srpsku radikalnu stranku formirala je Državna bezbednost ili UDB-a, i ta partija je po nalogu službe bila zadužena da na teritoriji Srbije učestvuje u razbijanju SFRJ . registarski broj D-3696
  • Forca Brutale

    25.02.2014 10:09
    Zar se stoka ne prevozi do stocne pijace, nego pusta da slobodno seta po ulicama!?
  • SL AN....

    25.02.2014 10:06
    Da nemaju osnova ne bi ga držali 11 godina. Valda postoje i nekakvi dokazi, naprimer iseljavanje, prisilno, Hrvata iz Vojvodine. Da ne idemo dalje. Trudim se da zaboravim. Postoje zapisi u emisijama M. Fratucan.
  • Sancevic

    25.02.2014 09:52
    sve junaci
    A kad je trebalo da se bunite za prevaru oko decembarske kradje gasa nigde vas nije bilo. E tako mene briga i za vas i vaseg poglavicu. Cibe!
  • Novonasađen

    25.02.2014 09:20
    @MikiMile
    Što je babi milo,to joj se snilo.Ovako bi komentarisao poruku.Niti je rat izgubljen,niti su Raikali mali.Uostalom,da ostavimo Radikale po strani,ŠTA JE SA PRAVOM ČOVEKA?Tu je tvoj problem.Vezuješ stvar za IME čoveka.Bori se za PRAVO,a ime prepusti biračima!
  • 25.02.2014 09:09
    @Rasa sa salasa
    Svaka ti ka u Njegosa
  • MikiMile

    25.02.2014 08:42
    Jedno je sigurno. Kada izgubiš rat, a još si i mali, onda ne očekuj bilo kakvu pravdu.
  • -

    25.02.2014 08:40
    -
    jel otisao sam ili nije?
  • Rasa sa salasa

    25.02.2014 08:40
    Zar se oni ne zovu SNS sada?
    Imao sam tu "cast" da prisustvujem ovoj paradi pijanstva i kitcha, made in Vrbas (uglavnom na tablicama).
    Ni kola hitne pomoci nisu pustali!
    Za neke ljude je stvarno greota sto nisu ostali u zavicaju. Vidi se da se pate, i oni, i mi.


  • 25.02.2014 08:30
    On 11 godina u ćorci, a njegove žrtve pod zemljom... Nije on povukao obarač - pucale su njegove reči.
  • 25.02.2014 08:20
    Neka seseljevci i autonomasi organizuju neku ferku van grada i nek se potmane da zivimo u miru.
    PS Sa pravne tacke ovo je veliko krsenje zakona i prava od strane onih sto su im puna usta istog.
  • Ab

    25.02.2014 07:55
    Anonimus - Шешељевци Футог
    Ko si bre ti i***e da mene nazivas smradom? Ili se tebi cini da od smrada kiselog kupusa kojeg siris, svi oko tebe smrde?
  • Ab

    25.02.2014 07:50
    Томислав - 11 мин. за 11 год.
    Ne, ne mogu sebe da zamislim u zatvoru, niti kradem, niti varam, niti sam proterivao druge iz moje zemlje,nisam sirio mrznju, nisam one koi razlicito misle od mene nazivao izdajnicima, mahao pistoljem, nisam isao u rat. Za razliku od tvog idola.
  • vox

    25.02.2014 07:43
    da li su imali dozvolu za okupljanje
    Da li su imali dozvolu zaokupljanje?U novom sadu za bilo koji skup ti treba dozvola policije,i to se radi unapred po deset dana,da li je iko kaznjen sto su ovo uradili protivzakonito,naravno da ne.E tako dokle god imamo dvostruke,trostruke arsine takva ce nam biti i drzava i gradjani.Zato pamet u glavu i ako proklamujete drzavo prava i pravdu za sve gradjane onda postujte sopstvena pravila i zakone.p.s. namerno je ns napisan malim slovima,moj nacin bojkota ovog grada koji je dotakao dno u svim sferama!
  • maki

    25.02.2014 07:39
    Svi smo za Šešelja! Zato je ovim botovima koji pljuju frka. Velika frka!
  • Lalov

    25.02.2014 07:38
    A čime su se
    bavila svojevremeno radikalska glasila iz 1927.godine u Vojvodini, saznaćete iz reči prvog bana "Dunavske banovine", Dake Popovića:
    Daka Popović o položaju Vojvodine 1927. godine:

    Vojvodini je razrivena privredna snaga

    "... Vojvođani, bez razlike vere i narodnosti, traže ekonomsko i socijalno izjednačenje sa ostalim pokrajinama, traže izjednačenje zakonodavstva i vođenje ekonomske politike tako da ta politika ne ide na štetu vojvođanske poljoprivrede, zanatstva, trgovine i industrije, a još manje da Vojvodina i dalje ostane predmet za politička potkusurivanja raznih koalicija.

    Ovo smatramo za svoju dužnost da iznesemo ovako jasno i prosto, jer je krajnje vreme da se to jednom otvoreno i javno kaže; ovo zataškavati i dalje znači turati glavu u pesak, znači zapušiti uši i ne čuti ono što se danas sve češće čuje za stolovima gde se dva-tri Vojvođana slučajno sastanu.

    Ukorenjeno je mišljenje u celoj našoj zemlji da je Vojvodina – Hanan gde teče med i mleko. Malo se zna, međutim, da uslovi za život u Vojvodini postaju iz dana u dan sve teži, iako je Vojvodina jedna od onih naših pokrajina u kojoj se najviše radi i proizvodi; još se manje zna da je današnja naša opšta kriza pogodila najjače baš Vojvodinu, ovu našu najproduktivniju pokrajinu. Sve ostale pokrajine pretrpele su manje potresa u novom državnom sklopu od Vojvodine, koju su nesrazmerne poreze, agrarna reforma i kolonizacija, poplave, kreditne neprilike i opštinski komesarijati potpuno dotukli. Vojvodina je pod madžarskim režimom oprezno i pametno eksploatisana, ali i podizana, dok je pod našim režimom razrivana njena privredna snaga i, što je najžalosnije, to se i danas, posle skoro deset godina zajedničkog nam života, još uvek nastavlja."

    (Izvod iz teksta Dake Popovića u novosadskom "Radikalu" od 11. avgusta 1927. godine)
  • Seljak

    25.02.2014 07:37
    E moj žalosni Novi Sade, zbog ovakve gamadi mi se ogadilo da idem u grad, odem jednom godišnje po seme i naletim na ove vucibatine, stvarno, gde su vam oni silni policajci? Je li, ko ih to plaća da ne rade ništa? Samo kad su ih natovarili na grbaču nama poreskim obveznicima...
  • LOL

    25.02.2014 07:34
    hahahah
    Kaže: човек лежи 11 година без пресуде, то се у историји није десило...и да се буни неко други, па ајде, НЕГО СРБИ СЕ БУНЕ... Вероватно и нисте Срби прави-срам вас било.Он лежи тамо јер је нас бранио од Усташког и балиског ножа.A ko si ti da odrđuješ ko je srbin a ko ne.Sa ovom rečenicom si dokazao da nisi čovek nego prazna ljuštura .Kažeš čovek leži 11 godina, mala ispravka on je sve samo ne čovek i on je sve samo ne srbin.Niti je rođeni srbin niti se zalagao za srpski narod samo je huškao , proterivao, delio sendviče i ponašao se kao da je poremećeni megaloman.Da je njemu bilo stalo do ovog naroda ne bi radio to što je radio pa bi možda danas na ulicu izašlo malo više od ove poremećene šake jada!
  • Lalov

    25.02.2014 07:33
    Ma nemaju oni veze
    blage sa bilo kakvim radikalima, sa pameću tek da ne pričamo, EVO kako razmišljaju PRAVI VOJVOĐANSKI RADIKALI:
    „Plači,Vojvodino“-razočarenje u Srbiju

    Već godinu dana posle ujedinjenja,u glasilu novosadskih radikala,stranke koja je najviše doprinela prisajedinjenju Vojvodine Srbiji,listu Zastava br.235 od 18.11.1919. izašao je članak pod nazivom „Plači,Vojvodino“, u kojem se, između ostalog,navodi i ovo:
    „...Mi,Vojvođani,smo bili prvi koji smo bez ikakvih prethodnih pogodaba na velikoj Narodnoj skupštini 12.(25.) novembra prošle godine, rešili da kidamo veze sa Ugarskom i težimo da budemo sa Srbijom jedno telo, jedna duša.Odrekosmo se svoje privremene vlade, da i na taj način dokažemo svoju lojalnost prema novoj zajedničkoj nam domovini...Posle smo išli još dalje.Dali smo i davali smo kapom i šakom svima i svakome...Međutim šta se dogodilo? U naše pitome krajeve slegoše se čete pljačkaša, razbojnika i zelenaša, te nemilice počeše isisavati srž i sokove zaprepašćene i, pod utiskom velikih događaja opijene i bunovne Vojvodine...“

    TAKO je, nekada davno, govorio najveći vojvođanski radikal Jaša Tomić, a na ove današnje štićenike ustanova za mentalno retardirane neću ni da trošim tastaturu.
  • Maki021

    25.02.2014 07:18
    Puno je komentara, mrzi me da čitam, pogledala sam samo ove na vrhu i sve mi je jasno. Npr.: "Šta se huliganišeš preko tastature, mišu mali, napadali ste vi nas, ali ste se vraćali sa razbijenim glavama, ako si aktivan, sećaš se recimo kod doma vojske ?? Nasilje nije moj stil, ali volim da ga treniram na ovakvima kao što si ti, izrode raspali koji seješ mržnju!"
    Slika i prilika onih koji žele da nam gazduju!
  • basar

    25.02.2014 07:13
    @suboticanin
    kako gde su ?Pa sede u gaji i rulaju
  • 25.02.2014 07:05
    Torbica u akciji
    bio je sa njima i Torbica
  • 25.02.2014 07:00
    kad treba
    Kad treba pravit štetu i reklamirati haos tu su
    Kad treba raditi konkretno...
  • oj četnici

    25.02.2014 06:29
    jel vam žao
    s vođom vam se kraj primakao
  • СРБИН

    25.02.2014 01:45
    Нека се само окупе у центру они коjи вичу: ,,vojvodina republika'', па да видимо како че се провести! Живела Српска Воjводина!
  • @Goran

    25.02.2014 01:25
    Pa, GoVane, imao si priliku. A da, zaboravio sam, kilav si.
  • Vojvođanin

    25.02.2014 01:15
    @radikal futog
    Šta se huliganišeš preko tastature, mišu mali, napadali ste vi nas, ali ste se vraćali sa razbijenim glavama, ako si aktivan, sećaš se recimo kod doma vojske ?? Nasilje nije moj stil, ali volim da ga treniram na ovakvima kao što si ti, izrode raspali koji seješ mržnju!
  • Shin Sekai

    25.02.2014 00:47
    A da Vi gospodine Шeшељевци Футог prvo naucite Srpski jezik pre nego sto pocnete debatu na istom? Mislim da su to osnovna gramaticka pravila. I nemojte poceti sa time kako je Vuk Karadzic pisao SrBski. To je bilo doba kada jezik nije bio standardizovan i ujedinjen kao sto je danas. Da vam se mozda stranka ne zove SrBska Radikalna Stranka? Neko je ovde nepismen. Sad da li Vi ili Vasa stranka, na Vama je da odlucite.
  • 25.02.2014 00:28
    ...i nazad za vjeternik i fjutog...
  • NS65

    24.02.2014 23:27
    @šešeljevci Fjutog
    Nije mi jasno zašto dozivate Šešelja kada se on sam nudio hagu i uspeo da se tamo skloni pred ubistvo premijera (s' kojim, dakako nema nikakve veze). Čovek je rekao da će razbiti tribunal pa ga pustite nek' odradi posao. Drago mi je samo što sam danas video da u Srbiji nema više od 250-300 fašista.
  • Шешељевци Футог

    24.02.2014 23:08
    Хекторе-Против Хага си-позитивно. Знаш да је Војвода бесправно утамничен без пресуде 11 година-позитивно...Против Вучића и ЕУ си-позитивно...
    Па зашто онда пљујеш Радикале? Ми имао у Нс-у 7500 чланова(оних који су обновили чланарину) нзм одаклен ти 207 бусева и 350 чланива?????? небулозе...ако се већ залажеш за исте или сличне ствари као ми, онда нетреба да се пљујемо и вређамо међусобно...У суботу је сва маса ишла добровољно, и још је гомила људи остала испред грацког одбора у Нс...једноставно нисмо знали да ће толики одзив људи да буде... небеитно. Оћу да кажем нетреба да се пљујемо ми Срби, ако си Србин. међусобно.
  • 24.02.2014 23:01
    Da se ja pitam ja bih tuda proterao autobus :D
  • cuvar

    24.02.2014 22:54
    za shesheljevce....
    Ej ,nepismeni,ne kaze se njedra,nego nedra....za pocetak!
  • Tranzicija Mile

    24.02.2014 22:54
    kum da pomogne
    pp supermen i Tomica da pomognu, da založe svoj autoritet u belom svetu,supermen može da odleti u Hag i da ga donese.Šalu na stranu, stvarno je nenormalno da ga drže toliko dugo, bez obzira da li se slažemo sa politikom ili ne.
  • Mini

    24.02.2014 22:46
    Suze moje padaju na gore zbog sirotog čika Voje. Branio nas iz Beograda, tako što je proterivao iz Vojvodine, tukao advokate i pretio studentima. Nek sedi gde god, samo što dalje odavde...
  • SRB

    24.02.2014 22:42
    Srbija je večna dok su joj deca verna!!!
  • mrva

    24.02.2014 22:39
    Kada ce se kazniti za unakazivanje grada grafitima "srbija ceka seselja" i slicnim?????!!!!! ili i ja mogu da saram po zelji sta i gde hocu

    ovi "ljudi" su za kavez!!
  • 24.02.2014 22:30
    A šta na to kažu Vučić i Toma.
  • Шeшељевци Футог

    24.02.2014 22:28
    слобода за шешеља
    Па ти би "војвођан" можда волео да швабе опет окупирају србске земље, јер рачунаш да им треба увек коњушара-вероватно ти је то породичн занат... Војводина је србска, а ви "војвођани" скупљајте се и протрчине на фрку кроз Србску Атину, једном годишње...ахахахахах... нзм колико вас има за "републику војводину"? ти и још нека два ћомана из afans-a? ахахахахахахаха
    Нови Сад Србија-Vojodina Никада!
    Живео Војвода Шешељ!
  • Хектор

    24.02.2014 22:24
    Радикали дошли из целе Србије
    Свих 350 чланова из целе Србије се нашло на протесту у Новом Саду. Срећа па их нема више, као оних у суботу (који су стигли са 207 пуних аутобуса - што ће рећи 10350 слепаца који уместо да су викендом с породицама, они дозволе да их возају као стоку)!
    П.С. И ја сам против тзв. Хашког суда који је антицивилизацијски и антисрпски и изражавам свој протест против утамничења Војислава Шешеља (иако нисам никад за њега гласао). У овом случају се ради о (не)примени Закона и држању некога ко није осуђен 11 година у затвору. То је та Европа у коју нас "супер Алек" вуче!!!
  • Рођак ПоНС

    24.02.2014 22:20
    Имају понекад људи духа: Шешељу тепају Мандела, а Мирчићу Бандера.
  • Ivek

    24.02.2014 22:12
    @Lexv
    Nismo svi Novosađani, al smo zato Vojvođani. I nije mržnja prema stranci, već prema čoveku koji nam je obećao sendviče i put pod noge, i da, naša pamet nije kratka kao nečija...
  • Vojvođanin

    24.02.2014 22:05
    @Šešeljevci
    Šta je, prpa? Zbog restitucije ste se uzjogunili, zato vam fali Šeki? Pa doćiće vama Nemci pre vašeg vojvode po svoje kuće, i šta ćete onda, nazad u brda?
    A Vojvodinu mi ne dirajte!
  • master

    24.02.2014 21:49
    sramota
    Kakvo uvredljivo poredjenje.Mandela nije vikao parole poput Kavlobag Vivovitica Kavlovac i sirio nacionalisticku mrznju medju narodima.On se borio za jednakost prava,dok ste vi radikali ubijali i pljackali narod.
  • Шешељевци Футог

    24.02.2014 21:47
    Слобода за Шешеља
    Срамота. "живела војводина република" ахахахахахахахаха па Војводина, уз божију помоћ, ни покрајина неће ускоро бити, а камоли република. Можда пљујете Војводу, јер вас хвата паника...знате ви да он долази...знате ви то одлично, а кад дође-дошо је :) ахахаха
  • Subotičanin

    24.02.2014 21:47
    E, a gde vam je i šta rade onih 1000 policajaca novosađani, što ste dobili neki dan, da rasteraju bandu?
  • Шешељевци Футог

    24.02.2014 21:44
    Слобода за Шешеља
    па нисмо ми Лига и Војвођанска партија па да на фрку протрчимо кро град мрмљајући нешто себи у њедра-ми своје акције највимо раније, па ако вам се несвиђају, ви дођите па нас спречите следећи пут. Оно што се каже-чекамо вас
  • Ivek

    24.02.2014 21:41
    Više priliči poređenje sa Sadamom, lik i delo...
  • 24.02.2014 21:38
    ШЕШЕЉЕВЦИ Футог
    Нисмо ми Лига и Војвођанска партија па да на фрку протрчимо кроз град мрмљајући нешто себи у њедра-МИ СВОЈЕ АКЦИЈЕ НАЈАВИМО РАНИЈЕ,па ви што се буните,што вам смета то,слободно следећи пут дођите па нас спречите...оно што се каже-ЧЕКАМО ВАС ;)
  • 24.02.2014 21:34
    ШЕШЕЉЕВЦИ Футог
    "жИВЕЛА ВОЈВОДИНА РЕПУБЛИКА" ахахахахахахаххаха
    Војводина још мало неће бити ни покрајина, а камоли република-и хвала Богу на томе...
    а што се тиче Војводе Шешеља, он ДОЛАЗИ...блокираћемо целу Србију ако треба, а не једну расксницу... паника вас хвата-ЈЕР ДОЛАЗИ ВОЈВОДА!
  • Lexv

    24.02.2014 21:30
    Citam komentare i ne mogu da verujem koliko mrznje gradjani Novog Sada poseduju prema pripadnicima jedne stranke. A istina je da je taj covek vec 11 godina u zatvoru bez valjane optuznice. Bas me zanima kakvi bi komentari bili da je recimo sadasnja vlast uhapsila Borisa Tadica i drzala ga u zatvoru nedelju dana. Verujem da bi ceo Novi Sad izasao na ulice i onda bi vam bilo OK da se blokiraju raskrsnice. Bez obzira sto ga ne volim, smatram da je ovo njegovo drzanje u zatvoru toliko godina i ceo taj montirani proces skandalozno za medjunarodnu pravu i protiv toga bi svi gradjani trebalo da se pobune a ne samo saka radikala. A vi koji osudjujete te radikale nemate pojma sta su zakon, sud i pravda.
  • 24.02.2014 21:29
    Шешељевци Футог
    Који сте ви пљувачи и паћеници то је стршно... Па шта ако смо блокирали? Блокираћемо опет...блокирашемо још 1000 пута ако треба. Срам вас било смрадови једни... човек лежи 11 година без пресуде, то се у историји није десило...и да се буни неко други, па ајде, НЕГО СРБИ СЕ БУНЕ... Вероватно и нисте Срби прави-срам вас било.Он лежи тамо јер је нас бранио од Усташког и балиског ножа.
  • 24.02.2014 21:24
    jedino
    samo to i znaju
    da kvare i prave štetu
    inače ih se ne primeti
  • 24.02.2014 21:23
    Srbija ceka Seselja.
    Bravo radikali!!! Samo tako nastavite da pruzate podrsku nasem heroju koji se jedini bori za nasu Srbiju i nas narod. Ziveo VOJISLAV SESELJ.!!!


  • SRB

    24.02.2014 21:20
    Podrska za akciju...sramota je da coveka drze u zatvoru 11 godina samo zato sto je branio svoj narod...zalosno je da ima Srba koji su brzo zaboravili istinske branioce naroda...dok se drugi narodi jedinstveno bore za pripadnike svog naroda koji se nalaze u Haskom kazamatu,u drzavi Srbiji jedino SRS je stala u odbranu Srba ...Progledajte Srbi dok ne bude kasno!!!
  • Cao ja sam Sone

    24.02.2014 21:12
    Sve za majku Srbiju
    Ceka srpski narod sav,da se vrati Vojislav !
  • Perica

    24.02.2014 21:10
    Demokratija
    To je EU i demokratija kojoj tezimo.Seselja nesmeju da puste da nebi ostali bez predsednika i najjace partije.
    11 godina.Sto je mnogo mnogo je , Ni nacistima nisu toliko sudili.
  • SRB

    24.02.2014 21:07
    SRBIN
    Svaka cast za akciju!!!Jedina stranka u SRBIJI koja je branila i brani nacionalne interese drzave SRBIJE i SRPSKOG naroda...Nadam se da ce SRPSKI narod uvideti na gresku koju je ucinio na prethodnim izborima ne dajuci glas SRPSKOJ RADIKALNOJ STRANCI i glasajuci za stranke koje se otvoreno bore za unistavanje drzave SRBIJE i tradicionalnih porodicnih vrednosti,namatajuci bolesne zapadne stavove direktno unistavajuci porodicne vrednosti kao nosioca zdrave sredine....Ne dajte se braco....DO POBEDE!!! Opametite se SRBI dok ne bude kasno!!!
  • 24.02.2014 21:02
    Sheki
    Da li je moguce da neko podrzava ovog Seselja?On jeste legenda kada ga gledamo na tv-u kako zeza one sudije.Ali je on covek vise za komicara nego za nekog politicara koji treba da vodi zemlju...Alo bre ljudi,pa on bi za sve dizao vojsku i narod na noge.Koliko bi zrtava bilo?
  • Mira002

    24.02.2014 20:57
    Mora im se priznati istrajnost u tom svom ludilu, kakav predsednik takva i stranka.
  • ZoranNS

    24.02.2014 20:55
    Otišao u Hag da očisti savest
    Otišao u Hag da očisti savest, ali je očito da će to potrajati malo duže.
  • Bojan

    24.02.2014 20:43
    Ludilo
    Mislim da je covek ludak ali stvarno ne mozes nikome toliko suditi.
  • Ana

    24.02.2014 20:37
    Sloboda za Šešelja! Nek se zastave viore!
  • Đura

    24.02.2014 20:36
    I ja nisam za radikale
    Ovo su neki čobani budale.
  • Goran

    24.02.2014 20:32
    Gas, i bez kocenja kroz raskrsnicu...
  • Esesovac NS

    24.02.2014 20:27
    11 godina
    11 godina je covek u zatvoru bez optuznice!
    Mnogo vise razloga da lezi tamo imaju Oric,Izetbegovic mladji,Gotovina i Marcok nego Seselj.
    Hteli mi svi to sebi da priznamo ili ne!
    Nije Seselj u Hagu zbog svoje borbe za francuski narod nego zbog borbe za srpski narod!!!
  • Томислав

    24.02.2014 20:17
    11 мин. за 11 год.
    Заустави се саобраћај за 11 мин и одма се јаве неки доброчинитељи да кажу како је нечувено, страшно. И такви себе називају још и новосађанима а осуђују већ заточеног човека. Због политичког прогона и медиског мрака ово је један од начина да се скрене пажња; па зар ће нови сад пропасти за 11 мин? Нека свако прво себе замисли на 11 месеци без слободе па нек онда коментарише.
  • Huncut

    24.02.2014 20:11
    Seki = Mendela
    Neverovatno, neverovatno...koje poredjenje...:(((
  • Tja

    24.02.2014 19:51
    Sta mene briga sta oni hoce, svoje sklonosti neka ostave izmedju cetiri zida, pa tamo neka rade sta hoce, ne znam ko ih ugrozava uopste. Ovo je obicna Parada Sljama. TUrban Experience NS, da ne kazem.
  • 24.02.2014 19:49
    @Rođeni Novosađanin
    VojvoDJanski fašisti nekoga nazivaju SS nečim. Vrhunac ironije.
  • 24.02.2014 19:45
    budale
  • Devon

    24.02.2014 19:41
    Nastaće nova izreka za male stranke: Imaš glasova ko radikala na raskrsnici, hahaha. :)
  • Joker

    24.02.2014 19:40
    strava
    Čitajući tekst, dva puta sam se naježio.
    Blokirali raskrsnicu!?! Pa, šta je radila policija?
    Porede Šešelja sa Mendelom? Dobro da nisu sa Gandijem.
  • 24.02.2014 19:37
    Jeli bila i Maja ?
  • berolina

    24.02.2014 19:36
    strasan junak

    a, zasto je Seselj pobegao dobrovoljno u Den Haag, kad ga niko nije jurio...sam se sklonio pre 12 marta!!!

    zar je SVE tako brzo zaboravljeno...

    wowi

  • mmk

    24.02.2014 19:35
    Toma je sahranio Mandelu. S osmehom na licu, s Obamom iza leđa.
  • Georg

    24.02.2014 19:25
    Neka idu u Hag, pa nek tamo blokiraju. Videće kako će proći!!!
  • 24.02.2014 19:10
    ets
    trebali ste da pospricate pesticide na raskrsnici pre nego sto su ovi dosli.... (:
  • Vlada

    24.02.2014 19:09
    ...
    To je intelektualni nivo navijača za određenu stranku ili partiju, blokirati saobraćaj. Sve jedno kome pripadaj: vadikali, libevali, demokvate ili neki četvrti, ovo je n-e-d-o-p-u-s-t-i-v-o! Nek' se druže međ' čet'ri zida i mogu da prizivaju duhove dok ne padnu u nesvest.
  • Rođeni Novosađanin

    24.02.2014 18:58
    SSramota za naš Novi Sad
    Sramota je što se SS pripadnici još uvek mogu odvažiti i oglasiti se u NAŠEM, lepom, srom i dobrom Novom Sadu !!! ŽIVELA VOJVODINA REPUBLIKA
  • 24.02.2014 18:57
    NS
    mrzim sve stranke ali ovi radikalci su ubedljvo najgori!
  • Rođak PoNS

    24.02.2014 18:47
    Blokirali Futošku pijacu? To samo Mirčiću može pasti na pamet: da Tržnica hitno oslobodi V.Š.!
  • Mare

    24.02.2014 18:46
    Jezivo
    Prošla kolona pored mene...Kao naconal-socijalisti, svojevremeno...samo u kolima. Stra'ota jedna.
  • 24.02.2014 18:46
    hahahahahaha Seselj kao Nelson Mandela boze sacuvaj, tuga gde mi zivimo
  • 24.02.2014 18:45
    hahahahaha
    nadrealno :D
  • 24.02.2014 18:44
    Neće oni njega pustiti sve dok mu bivši saborci ne izmene preambulu Ustava ...
  • vg

    24.02.2014 18:40
    jaa
    ceka srpski narod sav da se vrati Vojislav!!!
  • Боле

    24.02.2014 18:30
    какви су ти радикали варвари,с којим правом блокирају саобраћај.
  • 24.02.2014 18:27
    propaliteti
    jos ih ima?
  • borislav

    24.02.2014 18:21
    Sta god mislili o Seselju, ovo je istina :) Lik je 11 godina u zatvoru u nevidjenom procesu... radujem se dijametralno drugacijim idejama (levicar sam po ubedjenju!), ali to je to...
  • RZ

    24.02.2014 18:20
    Bal Vampira 2
    Prvi deo je bio u zatvorenom ( skupljem ) prostoru.
    I to sve u NS.
    Divno.
  • Toma

    24.02.2014 18:19
    SnS
    je u koloni divljaka išao preko crvenog svetla na bulevaru i blokirao saobraćaj kompletno.

    Može im se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna