Novi Sad
27.02.2014.
10:23 > 11:20
Filozofski fakultet u Novom Sadu objavio je poziv za izradu idejnog rešenja logotipa fakulteta i jubilarnog logotipa fakulteta povodom obeležavanja 60 godina postojanja.
  • 27.02.2014 16:46
    А нигде инфо о томе колико плаћају тај лого?
  • KOmša

    27.02.2014 14:55
    Nebulozno
    Meni je logično da se filozofi bave svojim filozofiranjem, a da logotip izradi tj. dizajnira neko ko ima veze sa umetnošću, grafikom, dizajnom...
    Al' pošto su filozofi adekvatniji tom poslu ondak će oni sebi i izdizajnirati...
    Ne čini li Vam se da je ovo još jedna od nebuloznih smicalica ljudskog uma da se nema poverenja u druge, već da se sebično to odradi... makar sklepano i nažvrljano.
    Ako treba da popravim luster ili bojler, sigurno neću zvati moje sustanare, već stručno lice da to odradi - jer zna šta treba da radi.
    Dakle, hajde da čujemo neku novu Filozofiju... recimo neku koja će nam bolje objasniti ovaj svet i ljudsku prirodu - koja će nam objasniti zašto su ljudi takvi kakvi jesu... i da čujemo neku filozofiju šta lokalni mislioci osmišljavaju kao rešenje i izlaz iz ovog ljudskog stanja... ili pak nek dizajniraju ;-)
  • Voja

    27.02.2014 11:20
    Fajgelj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna