Novi Sad
03.03.2014.
16:45 > 07:05
U Vojvodini u narednih 10 godina treba uložiti više od pet milijardi evra u sanaciju zagađenih vodotokova i poboljšanje kvaliteta vode za piće, izjavio je pokrajinski sekretar za zaštitu životne sredine Slobodan Puzović.
  • Miroslav

    04.03.2014 19:24
    5.000.000.000,00
    Miroslav Besermenji je dobio medjunarodnu nagradu za najjednostavniju, najnapredniju i najekološkiju tehnologiju tretmana vode.
    I?
    Niko ga ne kontaktira. Projekat 5 mlrd evra u sebi nosi preko 70% plaćanja komanja rovova da se razvode cevovodi. Umesto da se investira u novu modernu tehnologiju, pare koje nemamo troše se na kppanja i cevi. Pa kada neki centralni vodovod stane (milion je mogućih razloga), svi koje snabdeva, neće imati vode.
    Koga je za to briga, važna su puna usta velikih cifara umesto da se problemi rešavaju po principu kolika noga, tolika cipela; problemi se guraju pod tepih "jer nema se velikih para" pravdanjem.
  • bubi

    04.03.2014 09:21
    Ma kakvih 5 miliona evra! Vojvodini je potrebno da sjasu s nje lopuze! To ce biti sasvim dovoljno!
  • kole

    04.03.2014 06:17
    di su pare barabe
    Di su pare barabe.Pa vi štitite živiotnu sredinu i vodu već više od decenije. DSA ste bar malo minule decenije ulagali u ovo sada bi situacija bila drugačija.Ovako pare su nestale, vi odslužili svoje a svima ostavili lošu vodu i dugove. Vreme je da se odgovara za ne znanje i javašluk a ne samo da izgubte na izborima, štoće uslediti, ali šta narod od toga ima sem gastritisa.
  • Marko

    03.03.2014 22:26
    Vojvođani
    Znate li ljudi šta je najveći problem nas Vojvođana, a i ovih friškijih...
    I to što volem, ne volem, i što oću, neću!

    Jeste li vi gospodine svako jutro amperom zaićivali čiste, ledeno sveže vode iz Ledinačkog jezera?
    Jesu li ostali svesni da je voda za piće u čitavom svetu ZAISTA deficitaran resurs?

    Na kraju, da li ste svesni da tih 5 milijardi neće skupiti ni 5 biliona :) Vučića, Čanaka, Tadića, niti iko živi u zemlji nam...?

    Metle u ruke pa da se očiste sopstvene avlije,a onda tako go....im metlama po vlasti!
  • voda

    03.03.2014 17:07
    @pokr. sekretar
    Da li u ovoj cifri ima i minulog rada sekretara za "zastitu" prirodne sredine sa sve sekretarijatom?
    Koliko godina vec "zasticujete zivotnu sredinu"?
    Rezultati?
    Pokazali ste se u Rakovcu i kamenolomu.
  • ns

    03.03.2014 17:03
    Valjda ce se posle povecanja drzavnih plata, penzija, socijale, subvencija, garancija, podsticaja, dodataka, naknada naci i tih 5 milijadi evra za cistu vodu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna