Novi Sad
14.03.2014.
15:13 > 17:53
Članovima porodice Ostojić – Kovač, koji žive u baraci na Novom naselju i kojima su Novosađani nedavno pomogli, prećeno je smrću.
  • 15.03.2014 20:51
    Strasno je i sramota je sto je neko na takav nacin pretio ljudima, ali sta znaci "ako neko zna gde moze da se preseli porodica"?. Da ne moramo i takve slucajeve mi kao gradjani da resavamo? Za to je valjda zaduzena drzava i socijalna ustanova. Toliko stanova je oduzeto narkodilerima, pa neki dan ste o tome pisali. Eto, umesto sto izdaju oduzete stanove, u jedan od njih neka privremeno smeste porodicu. Otac ima posao u Cistoci i nisu jedini gde samo jedan clan porodice radi. Kada beba poraste za jaslice i njoj posao naci, pa ko i svima i njima neka bude sudbina ista.
  • Otac

    15.03.2014 20:30
    @ Milko Ns
    Niste vi došli u neprijateljsko okruženje, prika moj, nego ste od domaćina tražili i ono što vam ne pripada, uzeli ono što je bilo njihovo i tako ste sebi stvorili neprijateljsko okruženje jer vam ništa nije sveto i ni boga se ne bojite. Nije vas voleo ni onaj domaćin tamo zbog istih razloga. Znači nije problem u onima i ovima, problem je u vama. Samo kukate, otimate i nikad vam nije dosta ....skakavci jedni nezahvalni!!!!
  • troje dece

    15.03.2014 19:09
    Sta je sa drugim roditeljima koji imaju troje pa i vise dece od njih pa nisu dobili posao u javnom preduzecu i ni parce pomoci od navedimo navodne organizacije Plasmatis kao sto sam rekao sramota za roditelje ajde svi da pravimo decu pa cemo na kraju decu uvaliti hraniteljskim porodicama i drzavi na grbacu.Meni ce biti lepo dok budem zenu izvinite na izrazu TOVARIO a drzava nek se j..e sa decom.
  • zeka

    15.03.2014 17:21
    @ns vest
    Cemu spinovanje ovakvih vesti?
    Setite se slucaja sa Telepa i navodnog prebijanja O.V.
    Setite se navodnog pokusaja otmice malog Cede.

    Ovakve vesti samo proizvode neprijatnosti.
  • Milko ns

    15.03.2014 09:58
    Ljudska glupost je trajno stanje
    Nije u pitanju samo porodica Ostojić već i svi oni koji su morali da napuste svoje zemlje bilo iz političkih, ekonomskih i drugih razloga, a došli su u Srbiju. Svima je zajedničko to da su došli u neprijateljsko okruženje, okruženje našeg, sadašnjeg društva. Društvo koje ne poznaje kategoriju solidarnosti i nije neko društvo, a neće moći da pomogne ni samo sebi , akamoli drugima.
  • Lusi NS

    14.03.2014 15:09
    U prigradskim naseljima i okolnim selima, ima mnogo napustenih kuca. Zar neko iz socijalne sluzbe ili gradske vlasti ne moze da stupi u kontakt, sa vlasnicima tih kuca, da se ova porodica smesti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna