Novi Sad
19.03.2014.
13:36 > 13:11
Stanovnici ulica Miroslava Antića i Vase Stajića već mesecima muku muče sa nedovršenim ulicama, odnosno prašinom ili blatom u zavisnosti od vremenskih prilika.
  • 1 NS

    20.03.2014 01:30
    Unište 1000 evra da ućare 10
    Ranije sam žalio petostruki rad i potrošnju, kada jedni iza drugih dolaze da raskopavaju na istom mestu, ispod betona, asfalta i pločica raznih.
    Danas mi prva asocija nije žaljenje nego sram.
  • Banatic

    19.03.2014 16:31
    Banatic
    Bulevar Jase Tomica 29 i 31, vec 40 godina vape za uredjenjem asfalta(betona) i odvodom amtosferskih voda. Sa kisom dodje i polupoplava, a kad se osusi, paziti kuda da se hoda da se noge ne polome. Voziti biciklo ili gurati decija kolica je misaona imenica.
  • Toma

    19.03.2014 16:11
    pesak na ulicama
    mi u srbiji verovatno nećemo dočekati da se ovde sprovodi odgovarajuća kultura građevinskih radova.

    Na ulice se iznose blato i pesak. Dunuo ovaj vetar pre neki dan, ko peščana oluja je bilo. Građevinski materijal svuda ostaje go, nikada nije propisno ograđen i prekriven, sve tako ofrlje i "ma lakoć'mo" burazerski.
    Čak i gradske službe vozilima razvlače blato po kolovozu.

    Kada sam zvao komunalnu jer majstori iz vodovoda prosipaju tečna g**na po putu i zahtevao da to operu, naravno nisu došli, još mi se čudili kako ja to zovem za vodovod a ne neko fizičko lice, oni valjda ne znaju da im je i to posao.
    Kod elektrovojvodine mesecima stoje neasfaltirani delovi trotoara i rasipa se tucanik svuda... dokle više?? Koliko vama vremena treba da asfaltirate 20kvm trotoara??

    Muka mi je više od njihovog mrljavog posla, uzmite jednom pa nešto završite kako treba, Jednom samo.
  • nsi

    19.03.2014 15:52
    Građevinska Sezona?
    "... kada je građevinska sezona već bila završena..."

    Da li može neko da objasni šta je "građevinska sezona"? Građevinci lete na jug?

    Zime kao i da nije bilo, tako da je teško verovati da su vremenski uslovi igrali ulogu u odlaganju završetka rada.

    Kroz Vase Stajića i Mike Antića ni tenkom ne bih prošao s obzirom na rupe koje su ostale, a da ne spominjem šahtove koji vire jedno 10cm iznad neasfaltiranog puta, pa se oko njih vozi "slalom".

    Sanacija kolovoza se obavlja dok se radovi na vodovodu i kanalizaciji završavaju, a ne kada zavod pošalje "nalog" javnom preduzeću po završetku inicijialnog rada.

    Organizacija, planiranje i projektovanje su očigledno pojmovi koji ne postoje u njihovim rečnicima.
  • Vladimir

    19.03.2014 15:12
    Molnar Djule
    Dodjite pa snimite i Molnar Djule, jos od bombardovanja parkinzi nisu sredjeni, samo pauk dolazi da nosi kola sa "Trave"
  • KOmša

    19.03.2014 14:11
    prošli izbori...
    Hajde sada, nakon utvrđenog gradiva i osnaženog ega, da svi koji treba zalegnu i uhvate se Rada. Sada svi koji su hteli dospeli su (uglavnom) na mesto gde su hteli i sa tog mesta neka Rade. Reforma. Progres. Inicijativa.
    Slava Radu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna