Novi Sad
19.03.2014.
19:10
Portparolka Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je da će zbog loših izbornih rezultata stranački organi razgovarati o poziciji svih funcionera i odgovornosti u DS-u.
  • Petar L.

    20.03.2014 19:29
    @ns
    Nemojte tako o gospođici Jerkov, dovoljno je da neko čuje neku njenu izjavu i sve mu je jasno, politički protivnici su suvišni. ;)
  • BRACIKA

    20.03.2014 13:19
    Ah te olovke
    Očigledno da je dotična zaboravila šemu sa olovkama koje je sa SPO davala za gradske izbore u N.Sadu.Opet je i na ovim izborima bilo olovaka.
    Očigledno lako meša boje.
  • ns

    20.03.2014 11:27
    ugledajte se na ligu i postavite normalnog portparola, i mi dok smo morali da držimo razne švalerke nismo imali sreće sada kada je to jedna povučena, rečita i odmerena dama niko ni ne razmišlja o novoj naninoj boji kose, fotkama na fb i sličnim glupostima! klasičan primer kako sebe zaje***i
  • Branko

    20.03.2014 11:18
    Bravo
    Izgleda da je portparolka DS-a konačno malo počela da uči kako da daje izjave, verovatno se konsultovala sa gospodinom Ignjićem, koji je mnogo bolji PR
  • 20.03.2014 10:48
    Samo da nam gospodjica Jerkov kaze kada planira da preleti u SNS. Vlast je slast a srpski politicari su spremni da menjaju uverenja u zavisnosti ko vrsi vlast i gde mogu da pronadju sebe tj. da se ugrade.
  • nije im jasno

    20.03.2014 09:55
    Pre dve godine su sisli sa vlasti i nije im bilo jasno zasto su imali takav rezultat. Sada, dve godine kasnije, imaju jos katastrofalniji rezultat, i opet im nista nije jasno. Tokom izborne kampanje, svi su im zamerali sto su samo pljuvali druge, a svoj program uopste nisu predstavili. I dalje im nije jasno!
  • Belidens

    20.03.2014 09:11
    Arogancija
    Gospođica i dalje pati od arogantnog nastupa i ne shvata da postaje potpuno nebitan lik. Nas koji smo upozoravali i kritikovali čim su loši izborni rezultati počeli, hteli su takvi poput nje da razapnu na krst. Po njima smo mi koji ssmo se usuđivali da izreknemo kritike bili veći krivci za loš rezultat nego oni koji su večito gušili svaku kritiku i branili pozicije rukovodstva. Ne mogu da izbrišem sliku iz glave kada je na jednom sastanku Gradskog odbora neko skupio hrabrost i iz zadnjih redova pomenuo ime Bojana Pajtića. Ceo Gradski odbor se kao po komandi okrenuo da vidi ko se to usudio da izgovori ime Bojanovo... to je bila najbolja slika stanja svesti u glavama tih ljudi. I imam poruku za članove Glavnog odbora DS: Gospodo ovo je rezutat vaših ''igara'' i rezultat vašeg pohoda u kancelariju Bojana Pajtića gde ste svi išli po sopstveno mišljenje pre one čuvene maratonske sednice Glavnog odbora koja je održana u Master centru u Novom Sadu.
  • 20.03.2014 08:35
    Mislila si da se razracunas sa ostatkom ili nekorumpiranim delom DS, koji nije vise hteo da glasa za hohstaplere iz vrha DS.Zbog ovoga bicete prokleti do veka,samo zato sto ste zarad vlastitog dupeta, unistili ideju o zdravom drustvu, a ova popis..lja, neka se vise skoloni, da nebi bili 6.7.8..oktobri, da se na prvom mestu proveri poreklo imovine ove balavice.
  • 20.03.2014 08:31
    Njene glupave floskule ,da im je za sve kriv neko drugi je samo glupava odbrana od sopstvene gluposti.U Srbiji će i slepac progledati samo neće dotična.
  • coco

    20.03.2014 08:15
    Kada požar krene - gasiš odmah! Tada još i imaš nekih šansi.
    A kada se razbukta, onda je gotovo. Ostane samo zgarište, ma šta radio.
    Sada možete da ga gasite kol'ko vam volja, al' možete samo da definišete ko ga potpalio (požar). I dobićete rezultat: SVI VI! Svi ste ga podmetnuli i još ste duvali.
    Mislim, duvali da se razgori...
    E, pa duvajte i dalje.
  • kiklop

    20.03.2014 07:58
    sad će ona
    prozivati ili braniti djilasa ili pajtića na odgovornost ili ne a u stranci je veoma kratko pa će u neku treću preleteti.brukica.možda bolje da nađe neki drugi biznis ako je toliko sposobna.
  • kikan

    20.03.2014 07:53
    novi dresovi
    se pripremaju,gotovi izbori,ovi zuto -plavi su za onih 8 godina izbledeli i raspali totalno i više neče niko da ih nosi.jerkovka će potražiti bodi druge boje kolekcije jesen-zima.
  • Sale NS

    20.03.2014 07:48
    E sestro moja !
    Sada ti preostaje jedino da se, uz izvinjenje, vratiš kod Klunija i Čmarka pa da nastaviš da portparolišeš. Ili možda razmišljaš o Gospodaru... hmmmm ???
  • xyz

    20.03.2014 07:44
    sns
    Sta ima vise da rzagovarate, pogotvo gospodjica Canak Jerkov...ovo je vas kraj!
  • -

    20.03.2014 07:30
    -
    cemu sada traziti odgovornost?
    tipicno ds-ovski.gasite pozar na zgaristu.
  • Nikola

    20.03.2014 07:22
    Opasnost
    Opasna tendencija nije to što ovo dete priča. Opasno je ono što je stranka u kojoj ovakvo dete može da napravi vrtoglavu karijeru, napravila u poslednjih 14 godina apsolutne vladavine u Vojvodini. U Vojvodini nema demokratije, a autonomija je pretvorena u despotiju u kojoj Pajtić ne vlada po zakonima nego po hirovima i kapricima. Takvu vladavinu opravdava curica savetnica, čija karijera bi sama po sebi trebalo da se smatra za "opasnu tendenciju" u bilo kojoj partiji, pod uslovom da u stranci još ima normalnih ljudi.
  • buba

    20.03.2014 06:59
    preletacica
    Gde Jerkovicka dodje kao savetnica ta stranka propada.Bolje da se povuce iz politike,jer,bas puno lupa.
  • Vaš bivši glasač

    19.03.2014 21:17
    Di vam pamet bila pa da razmišljate na vreme?
    E moji šalabajzeri. Sada ste se setili da se preispitujete?
    Da ste to uradili dok ste bili na vlasti (dok ste se bahatili isto kao ovi sada!), ne bi do ovoga došlo… Setite se vaših bisera sa Rodnijem, sa direktorima po JKP, Pokrajinom, Razvojnom bankom... Onda je preispitivanje imalo smisla. Onda bi mi građani videli da ste odgovorni, da mislite, radite, da ste domaćini. I ne bi vas „nagradili“ kako smo i one brljave pre vas, a kako će proći isti takvi i posle vas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna