Novi Sad
27.03.2014.
07:29 > 07:30
Za manje od dva meseca ističe zakonski rok, koji je trajao čitavih pet godina, za uklanjanje radioaktivnih gromobrana, a u Novom Sadu se taj posao još ne privodi kraju zbog toga što novca u ovom trenutku nema.
  • 27.03.2014 13:56
    Lepo pošalju besposličare iz STAN-a sa brusilicama i neka skidaju, kakvi bre troškovi, samo su navikli da se ugradjuju u svaki posao i izmišljaju nekakve treoškove. Takvim stavom nikakda neće biti napretka.
  • Beton Beton

    27.03.2014 10:32
    Da se pitam
    Kiselinom ja bih zemlju navodnjav'o
    i djecu bi svakog dana
    rentgenom slikav'o
  • Anonimus

    27.03.2014 09:59
    Prodaja
    Imam ja jedan iznad terase za prodaju.
    Ako je neko zainteresovan...:-)
    Setio sam se onog tipa sto je zeni kupio automobil i zena umrla posle par meseci.
    Na kraju su pronasli da joj je muz ugradio radioaktivnu plocu u naslon sedista. Nije znao kako da joj smesti a da ne ode u zatvor pa se setio.
  • Scotch Bonnet

    27.03.2014 09:58
    Rana rak
    A porast malignih oboljenja?

    A, da za to je NATO kriv.
  • Savo

    27.03.2014 09:16
    birokratija, javasluk i korupcija (redosled je neb
    Kao i obicno u Srbiji, stvari ne bi uopste morale da budu tako komplikovane kakvim ih mi (oni koje biramo na vlast) pravimo:
    1. Ako su ti gromobrani toliko radioaktivni da su za njihovo uklanjanje, transport i skladistenje potrebne mere bezbednosti kao na nuklearnoj podmornici, zar onda ne bi trebalo da da se uklone pod hitno i da jos svi nadlezni koji su odgovorni za to sto to tu godinama stoji i zraci odu u zatvor?
    2. Ako ipak njihovo zracenje nije tako opasno i ne treba niko iz gradske uprave da ide u zatvor, zasto onda ne moze bez "nuklearna podmornica" mera zastite da se ukloni i odnese?

    Pa prosto, zasto bi neko iz grada to radio pre nego sto vidi "koliko je on tu dobar" na izradi studije o bezbednosti i uticaju, pa jos i da vidi da li se moze ugraditi kod nekog izvodjaca koji ima licencu za rad sa radioaktivnim materijama.
  • Mario

    27.03.2014 08:48
    Ideja
    Neka razglase da ti gromobrani nešto vrede, pa da vidite kako će odmah nestati :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna