Novi Sad
04.04.2014.
05:52 > 06:05
Pokrajinski sekretar za urbanizam podneo je krivičnu prijavu protiv kompanije "Speed" iz Novog Beograda zbog sumnje da su falsifikovali rešenje o upotrebnoj dozvoli rezervoara za skladištenje dizel-goriva u Novom Sadu.
  • Marko

    04.04.2014 16:00
    @Mile cile Mile
    Da vi niste OZNA, BIA da ne kazem?
    Nadam se da ste jednako upuceni i u pricu oko Juznog toka, Beograda na vodi i drugih sns-ovih i sps-ovih srpsko-svetskih cuda.
    Stvarno mi nije jasna potreba za prisustvom alter ega u komentarima na potpuno nepristrasan clanak. Da li ste Larousse ili Vucicev bot?
    Nadam se da je do sada svima postalo jasno u koliko totalitarnom sistemu zivimo i koliko sve sto vidimo, ne vidimo...
  • Bojan

    04.04.2014 13:22
    Treba biti budala pa...
    @Lala i Mile2

    Za vas što redovno paranoišete na dođoše koji su vam razorili čitav bajkoviti svet, Miša Speed je inače iz Vojvodine. Čisto da ne laprdate.

    A i pokrajinska vlast je koliko znam iz Vojvodine...

    A vi sad nastavite da krivite Radeta iz Mrkonjića za sve svoje životne probleme.
  • bns

    04.04.2014 13:02
    Lala, Mile2
    Vas dvojica očigledno ne znate šta je ekologija, nego vam je jedino poznato šta je mržnja prema terminu "srpski". Zaista mi nisu jasni ni administratori kada publikuju ovakve komentare što ih iz dna guzice izvuku Lala i MIle2. Ova dvojka bi za to što pada kiša ili Sunce sija bila u stanju optužiti "srbijance/ gedžovane/gnjide sa juga". Da, to su sve sinonimi koje u nedostatku argumenata i znanja ostavljaju. A i moram priznati da se čudim, te se nisu osvrnuli i u svom prepoznatljivom stilu neznalica osuli paljbu po baćuškama iz NIS-a i prizivali vreme iz sedamdesete i neke.

  • 04.04.2014 10:24
    E to vam je gospodo ono sto je sve vreme smrdelo u gradu a pojedinci su optuzivali da to smrde rezervoari novosadske rafinerije tj. NIS-a u Sangaju. Svaki put kada su u tom Speed-u pretakali gorivo smrdelo je pola Novog Sada u zavisnosti kakav je pritisak vazduha bio tih dana. Uglavnom, novine bi tih dana bile prepune clanaka raznoraznih aktivista i NVO kako optuzuju NIS da im cure rezvoari na sve strane. Za to vreme su se oni u Speed-u grbali i trljali ruke sto ih niko ne proziva jer je ruku na srce retko ko u Novom Sadu ikada cuo za njih i zna cime se bave.
  • Mile

    04.04.2014 09:52
    Zatezali dozvolu !!!
    Delovanje ovog sekretatrijata je u prethodnim godinama bilo veoma cudno, kao i rad sekretara.Ovaj potez pred odlazak pokrajinske garniture, isto tako je cudan.Bice tu jos krivicnih prijava, ali sada podnetih
    sa one druge strane.Ocigledno je tu neko nesto zatezao, kada je video da silazi sa vlasti a pare izmicu,posegnuo za necim sto je jako vruce,sad
    treba biti junak pa snositi konskvence.U proteklim periodima su se desavali mnogi slucajevi namernog ne izdavanja dozvola, kako bi se izdejstvovao novac,svakodnevno o tome pise stampa.
  • Mile2

    04.04.2014 09:01
    Normalno. Tako su se oduvek ponašali kolonizatori. Dakle, u skladu s tim, sve je u redu. Ma kakva prijava od tamo neke pokrajine kad je republika ispečatirala.
  • Lala

    04.04.2014 07:42
    srbijanci smatraju da je vojvodina njihovo vlasnistvo i da mogu raditi sta hoce a narocito ako im to donosi brzu i laku zaradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna