Novi Sad
22.04.2014.
05:21 > 05:25
Povodom obeležavanja Svetskog Dana planete Zemlje, JP "Nacionalni park Fruška gora" danas organizuje veliku akciju čišćenja Fruške gore.
  • planinar

    22.04.2014 14:07
    eko taksa
    ekoloska taksa se naplacuje po zakonu koliko sam upucen. ko je jos video da se kroz NACIONALNI PARK krece toliko motornih vozila_!?? ako vam se ne svidja idite drugim putem. To je zasticeno prirodno dobro PRVE KATEGORIJE a vi bi da ga zagadjujete izduvnim gasovima, da ustedite gorivo i da ne platite. Lepo. Pa svuda u svetu se naplacuje ulazak i prolazak kroz Nacionalni park.Samo u Srbiji izgleda vlada ono STA JE DRZAVNO TO JE SVACIJE..Hmmm
  • Novosadjanka rodjena

    22.04.2014 12:09
    Akcija iliti...
    Kogod ima inicijativu, neka to pokrene iz svog dvorista. I kada sortira otpad, nekja ga vise ne gomila. Neka uci decu (a i odrasle jos vise) da se popusena cigareta ili prazna kutija ne baca na plocnik ilu zelenilo ispred necije kuce, da izvodjenje pasa u setnju en znaci da neko drugi treba da sakuplja njihov izmet vewc vlasn ici pasa koji su za njih odgovorni. I bilo bi jos mnogostosta.

    Al' ajde da se uradi bar nesto!
  • Lamavrdalama

    22.04.2014 07:31
    Svim politicarima i javnim preduzecima, njihovim menadzmentima i zaposlenima koji zive od nasih poreza i doprinosa upucujem poziv na radnu akciju ciscenja priobalja Dunava, Fruske gore pre i posle 1.maja i ostalih zapustenih zelenih povrsina a sve u cilju zastite i ocuvanja zivotne sredine. Pored izuzetne drustvene vrednosti ove akcije doprinece i sopstvenom zdravlju blagom fizickom aktivnoscu i boravkom na svezem vazduhu. Dosta vise sa tim akcijama podrske i volonterizma kad je to sve unapred placeno! A s druge strane idealno za skupljanje poena za politicku kampanju. Ko vise dubreta ocisti za njega cemo da glasamo!
  • Biciklista

    22.04.2014 01:16
    Smesno
    Isti ti koji sada organizuju akciju vikendima naplacuju "ekolosku taksu" od 150 dinara svima koji pokusaju na vencu da skrenu levo ili desno bez obzira da li idu na izlet ili su samo u prolazu...vrlo neozbiljno. Neka sada lepo plate svim volonterima dnevnice od tih para, jer zbog cega naplacuju nesto za cega posle organizuju akcije da neko drugi uradi umesto njih!?! Lopovluk bez opravdanja!!!
  • Zeleni Jova

    21.04.2014 22:26
    Milion (zelenih) milja
    Hejteri hejtuju, vredni ljudi ćute i rade.
    Da je malo više ovih drugih, gde bi nam bio kraj?

    Svi se ponosimo našom planinom lepoticom, ajde barem jednom godišnje da uradimo nešto za nju?
  • lale

    21.04.2014 21:50
    Ja neću. Od kad znam za sebe moji roditelji, a i ja sada uredno plaćamo sve komunalne račune, i stalno nam se potura pod nos kao neke akcije, kao znaš treba svi da zapnemo, a sa našim parama smo u dobre penzije ispratili veliki broj komunalnih direktor, savetnika, podsavetnika itd. Krajnje je vreme da svako počne da radi svoj posao.

    E sad očekujem minuse od raznih "zaštitnika" Fruške gore, samo da znate u mom dvorištu nema Ambrozije šta da vam radim nema je, smeće bacam u kontejner predvidjene za to, šta mogu takav sam.

  • phreak

    21.04.2014 20:43
    Možda bi trebalo sačekati da prođu Prvi maj i ljubitelji prirode...
  • Томо

    21.04.2014 19:11
    акција
    Ајмо кренути од Новог Насеља.
  • Branislav

    21.04.2014 18:58
    Treba akciju prosiriti
    Prolazio sam pre neki dan i video divlju deponiju kod Hleb-ovog doma na Glavici. Starsno!
  • 21.04.2014 18:52
    Sta im vredi sad da ciste kad ce za 10 dana biti katastrofa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna