Novi Sad
15.05.2014.
20:21 > 21:02
Sindikat zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Novog Sada podržao je danas napore gradonačelnika Miloša Vučevića u rešavanju nagomilanih problema u javnim i javno-komunalnim preduzećima i zatražio da nesposobni direktori budu smenjeni.
  • 19.05.2014 09:23
    Jana
    U Apatinu jednoj zaposlenoj u javnom preduzeću i delegatu u skupštini te varošice isplaćuju otpremninu kao tehnološkom višku, celih 9 hiljada evra, jasno u din,., premda ima 42 godine staža i 63 godine starosti. Umislila da je važan kadar, pa radi do 65. kao da je nuklearni fizičar ili svetski hirurg. Obična tehničarka bliska predsedniku opštine.Srećna sam što tamo više ne živim, jer je gradić sa velikom korupcijom i najvećim nepotizmom u Srbiji.
  • vuk

    19.05.2014 05:30
    kako posluju direktori sns
    Овде Анонимус коментарише да треба све дати кадровима СНС.Па драги суграђани па то је проверљиво.Директори Зеленила и Спенса су из редова СНС-а па су најгоре пословали.Немој те причати неистине.
  • Гордана Којић

    17.05.2014 11:32
    Раднику Новитета!
    Поштовани, сви имамо муку!!! Ви и слични Вама сте дозволили да вам се исолати новембар и да радите даље "џабе" Ђурићу!Храбри радници су покренули судске тужбе за заостале плате.Удаљили смо вам директора који је вршио мобинг над вама.Да Вас исплатимо не можемо јер су ретки Синдикати који би
    Вам џабе одрадили све оно што вам ми урадимо.Дозволили сте да синдикалну чланарину плаћате Ђурићу!

  • radnik ,, noviteta,,

    16.05.2014 16:49
    sindikalki Gordani Koji'
    Molomo Vas nemojte vi i M. Starović više da nas branite, od bilo koga.Ime kojem nosite ne daje za pravo Straoviću sa misli dera je Valensa.Bruka iyba;en iy neyavisnog sindikata, pravio rayne i na kraju sebe nazvao S O LI D A R N O S T.Kupite oko sebe gubitnike i obećavate nam nemogue, a posle se povlačite kao da niste u tom procesu učestvovali, a mi i dalje gladni. Nije lepo na tuđoj muci profitirati i to bezuzpešno.Vi kao ogranak SPO teško da bilo kome možete pomoći.
  • Бачванин

    16.05.2014 16:14
    уједињење
    Пролетери свих синдиката уједините се,уф грешка то је парола СПС,пролетери Самосталног синдиката уједините се,уф опет и то је грешка,како се зове овај наш,а да пролетери Зорановог Синдиката за Комунална Недела уједините се и поново тражите смену директора јер ни вама није јасно зашто тражите смену њихову кад сте заједно са њима учествовали у пропасти тих предузећа узмимо на пример ко је платио комуналне радничке игре директори из џепова грађана или ви као организатори од чланарине.Море марш стоко синдикална.
  • radisin drug

    16.05.2014 15:44
    bila plata
    zasto menjati direktora Puta dao danas platu svima 15ooo din a blokiran mu racun 50 miliona,treba ga ostaviti u firmi da ne pobegne u Informatiku da drzi noge u fioci kao sto je drzo pre direktorstva u Putu koji je unistio onako kako je rekao na kolegijumu da ce ga unistiti.Zasto tada Sindikalac nije reagovao pa nije zato sto ga je ovaj odmah postavio za Stru;nog saradnika za PPZ
    Postavlja se pitanje zasto smena direktora Puta, pa zar nije protiv njega pokrenut postupak krivicni za iznajmljivanje SPS prostorija.Gradonacelnik je morao odmah to da resi, a ne da ceka Beograd da resava da se ne raspadne koalicija.
  • Sterijino

    16.05.2014 11:58
    pozoriste
    U kojoj mi to drzavi zivimo ....kad vidimo racune u sanduceu i razne namete od poreza na vazduh i druge stvari,ne bude nam dobro iz prostog razloga sto to ne mozemo da platimo i ako platimo necemo preziveti mesec,za koga smo mi to glasali kako kaze premijer ...bice bolno da izgleda bolno samo za nas sitnu raju, dok ce kontraverzni biznismeni sedeci u zatvoru nuditi nekretnine za pasos pa ako mu to ne uspe onda ce da otvara trzne centre,imamo vise privatnih fakulteta i skola nego divlji zapad odnosno Amerika,imamo akademskih gradjana koji su zavrsili skole samo da bi dobili vece plate,..samo ne znam od cega i kako kad Privrede nemamo,fabrike pozatvarane,nema zanata po skolama nema radnika...uu kojoj mi to zemlji zivimo.
  • Lovac Luka

    16.05.2014 11:52
    @ Veliki Strumpf
    Gresis ako mislis da me znas no to sada nije vazno.Vazno je da se i RUKOVODSTVA i SINDIKATI ponasaju ISTO.Uzimaju a nista ne daju,trose nemilice.Jer kako drugcije objasniti da SINDIKAT ZDRAVSTVA organizuje SPORTSKE SUSRETE u BUGARSKOJ.Pitam se da li im se SRBIJA zgadila ili nemaju dovoljno prostora od igara PARTIJA?
  • istina

    16.05.2014 11:23
    gola
    Da se obratim gosp. clanu sindikata neznam gos.Zorana i nema potrebe da ga znam sindikat nije i ne trba da bude pojedinac sindikat je grupa pravednih po postovanju ili ne postovanju zakona deluju kao grupa kao tim no kod nas to ne radi tako i jos uvek imamo titove sindikate...na primer ...sindikat nebitno koji skorasnje vreme predsednik sindikata sklapa posao sa kucom koja prodaje cipele i posto procenat ne odgovara predstavniku sindikata on ne zavrsava posao ...i ima takvih stvari i primera na gomile..cast izuzecima ...kojih je jako malo...to nisu sindikati to je na primer udruzenje zbog licnih interesa ili kako god ocete.Odnosno u skorasnje vreme je pukla bruka u Srbiji sto se sindikata tice smo mi nije jasno sto se nije nastavilo.
  • sposobni

    16.05.2014 11:02
    i nesposobni
    Samo za koga treba da budu dobri? Nama ili sebi samima?
    Procesljajte te silne sposobnjakovice sa Betanjije, sto od plate skoro 1000 evra imaju jahte, konje i slicno. Da ne pominjem sad imena, ali neki novopeceni su sa kumovima sa hirurgije kupli sebi i jahtu. Niste znali!?
    A od cijih para, svi znamo.
  • Гордана Којић

    16.05.2014 10:48
    ХЕЈ АНОНИМУСУ!
    ......трава код нас одавно не расте!!!
    Најмање за то је крива Солидарност! Нама се обраћају грађани Новога Сада који су годинама као и већина нас плаћали чланарину погрешном Синдикату. Поштујем свако обраћање наших грађана и немам чега да се стидим!
  • dugogodisnji radnik pred penzi

    16.05.2014 10:17
    pozovite na odgovornost
    pozovite na odgovornost ekipu iz G17 koji su unakazili firmu !!!
  • član sindikata

    16.05.2014 10:01
    Buduši-ako ti je to špicname
    Izgleda da ti ne poznaješ dobro Radosavljević Zorana kojeg napadaš, a ako ga poznaješ, onda treba da te je sramota, dobro znaš da on nikada ne ide po ničije mišljenje i da on čvrsto stoji na svoj nogama. Stavove ne menja i učinio je za radnike više nego što ti možeš. Uostalom njerga b rane njegova dela, što bi ja to činio.Izvinjavam se Zoranu u ime svih sindikalaca koje on predvodi i zastupa.
  • 16.05.2014 09:52
    Ha, ha komentar
    Podrška koju sindikati daju inspirativnim naporima gradonačelnika Vučevića da unapredi poslovanje javnih gradskih preduzeća U Novom Sadu je dragoceni doprinos ostvarenju ispravne politike SNS i predsednika vlade g. Vučića. Samo beskompromisnom smenom nesposobnih direktora koji su na ta mesta došli po partijskoj pripadnosti i njihova zamena kadrovima SNS može povući Novi Sad napred.

    ---------

    Sledi deo iz druge priče, dospeo ovde greškom, ali ne mogu da ga izbrišem:

    Za direktora Luke Novi Sad imenovan LEKAR koji je osuđen za privredni kriminal iz SNS! Kažu - to je prvostepena presuda, a videćemo šta će biti dalje.Malo li je prvostepena presuda?
  • 16.05.2014 09:46
    Gordani Kojić
    Koliko nam je poznata Gordana Kojić je predsednik sindikata ,, solidarnost,, prema tome sindikati još postoje, moguće da njen ,,sindika,, ne postoji, ali ovaj sindikat koga ona pokušava da omalovaži veoma je aktivan
    P.S tamo gde se pojavi taj t.z. sindikat ,,solidarnost,, ni trava ne raste.
  • Добро информисани

    16.05.2014 09:34
    А ко је одговоран?
    Да се разумемо, директори ЈП и ЈКП нису изабрани због своје стручности, нити ће бити смењени због (своје) нестручности. Они су резултат разних нагодби и договора, о којима можемо само да нагађамо.
    А синдикати нити постављају, нити треба да смењују директоре, имају они важнијег посла (да не објашњавам у детаљима).
    Ово је посао за најснажнију странку у градском парламенту и она треба да преузме одговорност за све што не ваља, као и привилегије које проистекну из оног што је добро.
    Просто, само не функционише!
  • istina

    16.05.2014 09:07
    gola
    Istina, gradonacelnik sedi na tom mestu skoro 2 godine i nista se nije desilo u Novom Sadu,istina ,ceka se prekomponovanje vlasti u Vojvodini pa da se promeni fotelja,eee sad ako je nesto sistematski unistavano 20 godina dali se moze ocekivati od vlasti koja traje 4 godine da uradi nesto ..ako je sposobna ..niko ali niko za 4 godine nemoze da ispravi ono sto je unistavano 2 decenije onda sledi razmisljanje ...aaaa sto se nebi i ja malo ogrebao dok mogu i tako u principu svi direktori ..razmisljaju ..istina,a sto se tice sindikata to je prica za sebe to nisu sindikati to su politicke stranke iz senke i pristaju na dogovore sa poslodavcima sto ne bi smeli nikako iii svaki sindikat je licni interes,pravi sindikati nemaju licni interes ne sredjuju nam odmor na rate ,krompir i zimnicu pravi sindikat sredi da to mozemo da kupimo za platu a ne na kredit, pravi sindikat kontrolise poslodavca i na strani zaposlenih jeee.Srbija je sve to pobrkala i opet sve iz licnih interesa.
  • 16.05.2014 08:09
    @Perica NS

    Da li je gradonačelnik sposoban zaključite iz broja pomoćnika koje ima (8)!
    Osim toga, on puca na pokrajinsku vlast, a verovatno i više
  • 3D

    16.05.2014 08:06
    pitanja
    Da li se nastavlja višegodišnje uništavanje JKP-ova putem pljačke i partijskog prezapošljavanja?
    Da li su sindikati saučesnici u izneverenim predizbornim obećanjima?
    Da li je na sceni nova fatamorgana?
  • Veliki štrumf

    16.05.2014 08:03
    gomila neradnika
    Čast izuzecima..Ali ,baš gomila tih nazovi sindikalaca,su ljudi koji su se tu godinama namnožili,pa ih eto 24000 u Srbiji.Ni manje zemlje,ni više sindikata.Zar nam to nešto ne govori????To su sve neradnici,koji su kvazi borci za prava radnika.A iza svega stoje njihovi lični interesi,pa pogledajte samo koje oni privilegije uživaju..Traže da im se obezbede kancelarije,sekretarice,vozila,lap topovi..A onda prosipaju praznu priču..Jednog takvog sam upoznao pre više od 15 god.,e to vam je taj što se pradstavlja kao Lovac Luka..
  • Bradilko

    16.05.2014 08:02
    Tako je!
    Još da dodam da se gradonačelniku zameni službeni VW GOLF 7 za neko terensko vozilo npr. VW TOUAREG i da mu se dodeli još jedan savetnik za vanredne situacije,jer stvarno 8 je malo za ovoliki grad.
  • Nova

    16.05.2014 07:53
    generacija
    Spominju otpuštanje radnika do 20%, može taman da otpuste gomilu ljudi koji su primljeni od kraja 2012. do danas.
    Po ugovoru o delu da ne pričam.
  • 16.05.2014 07:49
    A Muzej grada????? Ali izgleda da opet kultura nikom ne treba.
  • bns

    16.05.2014 07:42
    A ja tražim da mi JKP Toplana po ovoj zimlkulji uključi grejanje (koje sam debelo platila).
  • kao

    16.05.2014 07:31
    bajagi
    A Betanija, KCV?
  • Lovac Luka

    16.05.2014 07:25
    jalovo i sporo
    Sve promene koje su gradjani ocekivali idu jalovo i sporo.Obecanja su jedno a realnost nesto drugo.Od obecanja izgleda nista a realnost ce nam doneti novi dogovori i kompromisi jer da nije tako mnogi bi vec uveliko krivicno odgovarali za razne zloupotrebe.Niko vec danima ne spominje situaciju u zdravstvu,posebno na INSTITUTU KVB i HITNOJ POMOCI.Takva primanja pojedinaca bi mnogi pozeleli,stimulacije,privilegije,novcane nagrade...Ali za GRADSKU VLADU to je sve cisto i normalno a VI procenite sami:lekar opste prakse sa osnovicom od 55.000,oo dobije preko 120.000,oo a srednja str.sprema sa osnovicom od 35.000,oo dobije i 70.000,oo ali je zato prosek u zdravstvu krajnje mizeran.Ovo je uvreda kako za gradjane tako i za sve one jadne zaposlene u zdravstvu koji posteno rade a jedva prezivljavaju.
  • Vojvodjanka

    16.05.2014 07:24
    Dusa .......
    me boli kada vidim na cega lici moj Novi Sad ! Ulice prljave, travnjaci ne pokoseni ( oni sto su , kao, pokoseni, trava nije pokupljena ) papira, kesa na sve strane, gradjani , koji se i ne mogu nazvati gradjanima, ostavljaju kese sa smecem gde stignu, uzas!!!!! novi , podzemni kontejneri razbijeni, ne mogu da se zatvore , zamislitem kako ce biti na leto, izvor zaraze, treba videti kako radnici gradske cistoce prazne te kontejnere! , vidi se da im nije stalo do drustvene imovine. Gospoda iz JP to ne mogu da vide iz fotelja, ako bi se malo pridigli , mozda bi im neko zauzeo tu istu. Gradonacelnik, razocarenje veliko, ni on ne ustaje iz fotelje i ne vidi na sta nam Novi Sad lici!!!!!!!!!!!!
  • 16.05.2014 07:14
    Sindikati-sindikalci
    Iznecu primer PUT-a jer za druge neznam.Sindikalac V.Plavsic samo sto se nije u d... uvlacio sadasnjem direktoru a sad je kao za neke smene i sta ti ja znam.Da je radio svoj posao odnosno ono za cega je izabran do ovoga nebi doslo. vazno je da su sebi produzili mandat sa 4 na 5 godina a bilo je vreme za njihovu smenu jer su bili nesposobni.Sad nesposobni traze smenu nesposobnih a onda ce oni biti kao veliki borci za radnicka prava.Sramota smena svih i direktora i sindikalaca.Treba ocistiti trulez.
    DOLE POKVARENI SINDIKALCI
  • sindikalci

    16.05.2014 07:12
    pomazu
    onom koji je uradio?
  • Budisa

    16.05.2014 07:12
    licemer
    Opet,jos jedan manevar Radosavljevica tj prazna prica koju vec i vrapci znaju.Ode lik u gradsku kucu po savet i onda se oglasi u medijima.Kao nezna se da ce doci do smene tih partijskih strucnjaka koji decenijama teose nase novce zarad svojih i stranackih interesa.Oni ce sada da traze da se smenjuju vizionari modernog drustva.Sto nije zastitio sindikalce u stanu,cistoci,i ostalim preduzecima koji se vec godinama bore protiv anomalije koja je zahvatila komunalni sektor,metastazirala i dovela do ovakvog stanja.
  • Perica NS

    16.05.2014 07:04
    Zašto gradonačelniku treba podrška sindikata da smeni nesposobne? Ako nije sposoban da rukovodi gradom neka sam sebe smeni
  • Treću

    16.05.2014 06:59
    u aps
    Pohapsiti sve kadrove Treće Srbije u Informatici, Kulturnom centru I Lisju.
  • Milojko

    16.05.2014 06:58
    A ja mislio
    da sindikalci podmose kolektivno ostavku i pokrecu postupak da se vanredno izaberu ljudi od integriteta i poverenja koji ce znati kako da se nose sa tim nesposobnim direktorima.
  • 16.05.2014 06:58
    s pravdA
    Treba prvo da se ispita u firmama , kolilo su oni zaduzili , a koliko su ovi. ? Tko je za propadanje kriv.Prvo treba da odgovara direktor RADOSNOG DETINSTVA , ne ovaj novi nego prijasnji.Kada ste toliko posteni onda treba posteno i suditi.
  • Marica

    16.05.2014 06:54
    KOLIKO SE LJUDI ZAPOSLILO U J.SEKTORU
    Proveriti koliko se ljudi zaposlilo u javnom sektoru sa neodgovarajućim diplomama privatnih fakulteta u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju, a rade i primaju platu sa visokom stručnom spremom,bez završenog mastera, što je suprotno Zakonu o visokom obrazovanju iz 2005.g.
  • PROSEDI

    16.05.2014 06:51
    METLA
    Sve te kvazi menadzere pocistiti i dati im metlu da ciste gradske ulice, nista oni ne znaju,osim gde samn ja tu.Svima koji su upropastili firme zabraniti da u narednih 5-10 god budu bilo gde u Srbiji na rukovodecim mestima .Da vidis bato kako bi vodili racuna o poslu i ugledu firme i o svom licnom ugledu.
  • roki

    16.05.2014 06:34
    bruka
    Sramota je da nam Zoran Radosavljevic i Kotur Milorad smenjuju Direktore.Pa to su najveci neradnici u Srbiji.Treba smeniti nesposobne ali samo neka se oni sklone.Bruka za sindikat.Sto godina su u sindikatima i nikada u svojim Preduzecima nisu nista radili samo su sastancili i lizali se sa Direktorima a sada im oni smetaju
  • Radisa

    16.05.2014 06:25
    Put
    Za put nije ni cudo posto je pomocnik direktora za pravno-finansijske poslove pre tog radnog mesta bio portir u hitnoj pomoci,ne bih komentarisao ostali deo menadzmenta i sposobnosti posto je o tome vec pisano ranije,zna se kolko ima zaposlenih i da su samo 15% fizicki radnici koji ne mogu da zarade dovoljno za normalno funkcionisanje firme u buducnosti ako je uopste ima za nas.
  • bilbo

    16.05.2014 06:24
    crvena
    A zasto ne trazimo smenu gradonacelnika?! jednim potezom 7 muva!
    E ko je postavio onu lepu crvenu plasticnu trafiku pored katedrale, bas se uklapa sa centrom grada... pitam se samo koliko ce ih jos izbiti i na sta ce grad liciti sa ovim gradonacelnikom i njegovim savetnicima, asistentima itd
  • Milena

    16.05.2014 06:06
    Sposobnost
    Da li je moguće da gospodin gradonačelnik i silni mu pomoćnici ništa ne preduzimaju i ponašju se kao da je problem na drugom kontinentu a ne u njihovoj kući.
  • Spartanac stvarni, a ne ova pi

    16.05.2014 06:05
    Spartanac
    Hapsi, Vučeviću, licemere neradničke iz sindikata! Toliki šljam se nakotio tamo, a njaveći su neradnici i spletkaroši, a tobož se zalažu za prava radnika! Ukinuti sve sindikate i da vidiš kako se radi, a ne da se štite samo radnici koji su dobri sa sindikalnim vođama i da im se selektivno daju nepovratni krediti! Interesantno bi bilo da se utvrdi i finansijsko stanje sindikalista - svi bi bili procesuirani garantovano!
  • Гордана Којић

    16.05.2014 06:04
    Да Синдикат постоји?
    .....нисте прецизирали, од 24000постојећих Синдиката, који је то што се одједном пробудио?
    Имамо ли уопште Синдикат?Да ли су баш ти Синдикати коју свака Власт уважава одговорни за настале проблеме у свим предузећима?
  • Dejan

    16.05.2014 06:00
    Pa zar nije baš Vučević postavio te iste ljude i ćutao dve godine, kakva je sad ovo demagogija. Sve su to koalicioni partneri koji su tu gde su jer su delili plen sa SNS-om.
  • Sale NS

    16.05.2014 05:52
    Kako nesposobni ?
    Pitam se pitam, kako je to moguce ? Koalicioni kadrovi, anonimusi bez radnog iskustva, mahom golobradi, mnoge ne znaju u ovom Gradu ni ko su ni sta su ni odakle su, a njima upravlja veciti preletac 3D dr Cirovic za kojeg se ne zna u kojoj stranci jos nije bio i na kakvom je to fakultetu doktorirao ?! Pa kako to ne funkcionise ? Nisu samo oni iz prve linije nesposobni i nije dobra ta karakteristika, jer ni njihovi partijski dovedeni pomocnici i sitni sefovi NEMAJU BLAGE VEZE SA POVERENIM POSLOM. Ko god zna da radi u tim JKP sklonjen je sa radnog mesta ili je napustio firmu. Zakljucak: MARS SVI IZ NS!!!
  • vuk

    16.05.2014 05:27
    Нису нестручни људи само у тим предузећима.Још гори су у Информатици,Водоводу само што су монополисти па грађани покривају њихове брљотине.Питајте Божића шта је са водомерима.Ко је узео провизију и како су их набављали.Још много штошта око јавних набавки.Чисто сунњам да ће Вучевић нешто предузети па он је одобрио да се мењају Статути ЈП како би поставио нестручне кадрове.
  • 16.05.2014 03:59
    Nik_name
    Ako Balac, koji je ugrobario GSP, kao veliki strucnjak izvuce SPENS...
    Price za malu decu!
    Stvarno mislite da je narod toliko glup, raspisite izbore!!!
  • Vladimira

    16.05.2014 01:53
    A sti ce spisobne direktore da smenjuju?
    Nemam nista protiv neka ih smene, ali se pitam, zasto ce smeniti,ako su novinarski izvori tacni, onog iz GSP-a koji je uveo red u firmu i zavrsio predhodnu godinu u plusu?!?
  • dr

    16.05.2014 00:25
    zasto niko ne spomonje dom zdravlja, direktor sluzbenim autom vikendom ide u selo, dere se kao prostak po hodnicima, ukinuo informacije po ambulantama, zaposlio gomilu kadrova sps ...
  • Svedok saradnik

    16.05.2014 00:06
    Društvo kapitala
    Novim Zakonom o radu ukinuti sindikate. Povećati odgovornost direktora, neka dgovaraju svojom imovinom, pa će sve lepo da rade.
  • Nidza

    15.05.2014 23:41
    Koji Sindikat
    Kako se zove sindikat koji trazi smenu? Pa nalupase se gluposti u saopstenju...aj vi lepo na punjenje dzakova u Ledince i Kamenicu i manite se corava posla...sihter bre da radite...
  • Posmatrač

    15.05.2014 23:37
    Ljudi jeli to moguće
    Koliko godina je potrebno da bi gradska vlast reagovala na katastrofalno stanje u komunalnom sektoru. Pri tome je direktore i menadžment postavila ta ista vlast. Hoće li neko odgovarati za ovaj javašluk. I licemerno i bahato...
  • noki

    15.05.2014 23:30
    Samo da kazem...
    Radnik sam toplane i vise puta sikaniran bio i pred otkaz posebno za vreme vladavine SPO-a koji su sve rasturili a deca im prodavale karte za bazen i nikom nista.Pohvale za sadasnjeg direktora retkost cuti i reci al je posten covek...
  • gorki

    15.05.2014 23:02
    pusti snovi
    mozda neki I odrobija...
  • cpu

    15.05.2014 22:17
    kraj
    Dosta nesposobnih iz treceg rajha i ostalih.
    Vojvodina Republika.
  • mile

    15.05.2014 22:00
    rezultat
    Odgovorna vlast.
  • Jevrem

    15.05.2014 21:40
    tipično...
    ...za ove sindikalce, traže smene onih direktora za koje se zna da će biti promenjeni. Nemoj da se slučajno zamerimo nekom direktoru koji će i dalje ostati.
  • lidia

    15.05.2014 21:35
    i toplana
    zaboravili ste toplanu! cele godine im placamo a ove zime se smrzosmo!!!!!
  • marica

    15.05.2014 21:34
    Stanje u tim preduzecima je zaista lose zbog neodgovornog rukovodjenja. Tako da nije cudno da i sindikat podrzava gradonacelnikovu inicijativu da se smene nesposobni na celu gradskih preduzeca. Pored toga, potrebno je i da odgovaraju za pricinjenu stetu.
  • Nina

    15.05.2014 21:31
    po onome sto se moglo do sad videti i cuti gradonacelnik nije ni malo naklonjen onima koji svoj posao ne obavljaju onako kako bi trebalo. ukoliko se neke stvari u radu javnih preduzeca ne budu menjale na bolje verujem da ce doci do smene lica koja su odgovorna za to.
  • vaspitaci

    15.05.2014 21:23
    ima jos...
    u taj haos dodajte i radosno setinjstvo koje je pred kolapsom
  • Spartanac

    15.05.2014 20:52
    Apsi kriminalce iz Informatike!
  • velika_podrška

    15.05.2014 20:52
    konačno
    konačno. Svaka čast sindikatu.. da bar neko zatraži jedan sasvim korektan i logičan zahtev. SMENA podhitno, svih nesposobnih, bezobraznih, nekompetentnih, neodgovornih i lenjih ljudi..
  • kalimero

    15.05.2014 20:50
    ha ha-komentar!!
    Mogu sindikati da traže šta ´oće, ali od toga (smene) nema, naravno, ništa. Svima njima prija kožna fotelja pod guz...., a i srasla ima je ista sa istom.
  • Analiticar

    15.05.2014 20:39
    Analiza
    Premijer Vucic je pred izbore obecao da ce buduci direktori biti najstrucniji ljudi, a ne partijski kadrovi,ali sad je neko drugo vreme ovo danas je vreme posle izbora, a kad je on to pricao to je bilo u vremenu pre izbora

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna