Novi Sad
26.05.2014.
20:09 > 20:21
Vrtić koji se gradi u Veterniku, trebalo bi da bude završen do kraja narednog meseca, rekao je direktor Radosnog detinjstva Marko Grgurović.
  • Liman3

    27.05.2014 14:17
    Sto volim ove...
    ...pametne sto lupetaju koliko grad dotira po detetu! Samo da mi je znati od koga i gde dobijaju i sire ove dezinformacije? A sto bi mi finansirali Privatne vrtice, gde se jos u svetu drzava brine o privatnim vrticima? To vam je rizik poslovanja na koji treba da budu spremni! I ja radim kod privatnika gde je moj gazda spreman na rizik poslovanja a ne kuka kao ovi iz privatnih vrtica! Znam, recicete Placamo porez, i ja ga placam pa sta al ja zato moju decu vodim peske u vrtic ili autobusom dok mnogi roditelji su dali potvrde o prijavi minimalca a dovoze decu u Dzipovima, resite to s takvima a realno bi svi mi trebali da placamo minimum 100e po detetu jer onda ni Radosno Detinjstvo ne bi bilo u gubitcima a i roditeljima bi onda bilo svejedno dali su upisali decu u drzavni ili privatni vrtic! Jel se neko pita kako je ovim ljudima u RD sto rade a ne dobijaju plate a i kad dobiju, dobiju sa zakasnjenjem i umanjenjem od minimum 10%, za njih vas briga i njihove porodice i decu, bitno je da samo na sebe i svoje probleme gledate i kukate!
  • Zmama

    27.05.2014 09:25
    Magicni vrtic u radnickoj
    Vrtic u Radnickoj je prvi put bio "otvaran", i resavao liste cekanja septebra godine u kojoj se moje dete rodilo.
    Moje dete danas ima 3 godine, vrtic u Radnickoj se jos uvek "otvara" svakog septembra i "resava" iste liste cekanja ...
  • 27.05.2014 07:25
    Pileći mozak
    Prošle godine, pred objavu rezultata konkursa za vrtiće u Novom Sadu, isto doba godine, novine su objavile vest kako će se Radosno Detinjstvo proširiti i na privatne vrtiće i tako rešiti probleme. Od toga, valjda ste primetili - nema ništa, tj. ostalo mrtvo slovo vašem online članku. Ove godine nama roditeljima za čiju decu nema mesta uspavljujete pričama o novim objektima.
  • sasa

    27.05.2014 05:40
    ...
    1000 dece ispod crte X 12.000 din po detetu koliko grad treba da dotira = 12.000.000 din mesecno koliko grad stedi time sto ne upise svu decu. Nema volje da se sva deca upisu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna