Novi Sad
03.06.2014.
10:27 > 10:59
Svaki poziv na sud tuženom Marku Kojiću, sinu Gordane Kojić, koja je juče pokrenula štrajk glađu ispred zgrade suda, dostavila je policija, a istovremeno mu je i data informacija o obavezi davanja odgovora na tužbu i posledicama propuštanja da to učini, kažu iz Osnovnog suda.  
  • 04.06.2014 20:31
    Pitanje
    A nije li Radoslav Badza neko ime iz policije, nacelnik neki ili slicno? Kako policija da urucuje pozive? Pa to rade sudski dostavljaci!!!
  • Slobodan Stojanović

    04.06.2014 18:20
    "Sateran u ćošak"
    Gordana mislim da nećete biti usamljeni jer sam i ja danas dobio rešenje o iseljenju iz kuće posle 54 godine stanovanja u njoj. Greškom "nekoga" iz birokratije 2005 mojoj pokojnoj tašti (od 70 godina ) su izdali "saglasnost" umesto "rešenja" o daljnjem stanovanju u kući. Apelacioni sud je doneo takvo rešenje jer smatraju da "saglasnost o daljnjem stanovanju" nije valjan papir nego sam trebao dobiti "rešenje o daljnjem stanovanju" Takođe oni neće da razmatraju ko nas je u tom trenutku "zajebao" jer to nije predmet ovog postupka. Znači znaju da smo prevareni ali baš ih nešto zabole. Ni ja ni supruga ne radimo i nemamo nikakvu imovinu, 2003 sam imao 2 infarkta , 2004 operisan. Ugrađena 3 bajpas i 2 mamarie. Za državu sam samo 70% invalid i nemogu u invalidsku za poslodavca sam bolestan i niko neće da me primi za posao. Doživeo sam pesmu Beogradskog sindikata "sateran u čošak ja više nemam gde" možda 2 plinske boce rešavaju stve a možda i ne. Ja neznam dalje gde
  • Годана Којић

    04.06.2014 06:29
    ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ
    Све ово је урађено мојој породици јер тужиоц нема активни легитимитет!!!Цела пијава на Ветернику је проблем који треба да реши полиција за организовани криминал!Желим да ми као редакција
    коју поштујем проследите то саопштење на адресу
    Ветерник, Краља Петра 1 бр 43.Штрајк глађу ћу опет
    покушати започети данас у Суду а не испред као КЕР!
    Од 02.06.2014године ми нису обезбедили просторију!
  • običan građanin

    03.06.2014 14:32
    kakvo je ovo saopštenje
    Ne verujem ni jednu reč iz ovog saopštenja,svi mi znamo kako novosadski sudovi dele pravdu, pogotovo kad su u pitanju "sitni i nebitni". Zar neko iz čistog hira štrajkuje?
  • 03.06.2014 13:32
    marija poznat strucnjak za...
    verujem u vase postenje kao i kod onih oko kacke petlje, zapravo ovim oko petlje svi malo vise verujemo nego u plasljivo, kupljno pravosudje kod kojih se u vecim predmetima slusa vlast a nad bespomocnima se u dilu sa advokatima pravi biznis tako sto se pravda prodaje za ko vise ponudi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna