Novi Sad
04.06.2014.
06:49
Komisija za procenu štete na objektima od elementarnih nepogoda procenila je da je ukupna šteta na teritoriji Novog Sada 45 miliona dinara.
  • Mirko i Slavko

    04.06.2014 12:50
    nije naduvano
    Od toga ostecena su dva mostica na potoku u Sremskoj Kamenici (Paragovo) a to je jedini nacin da stanari nekoliko ulica izadju iz svog naselja, ako ne racunamo preko Popovice sto u zimskim mesecima zbog velikog uspona i snega nece biti moguce..
    Paragovski potocic koji se inace moze preskociti, u vreme ovih bujica bio je ozbiljna bujicna recica koja je nosila sve pred sobom, valjala silno kamenje velikom brzinom i isprala i potkopala temelje mosta (dva) od kojih je jedan pukao i otvorila se velika rupa na njemu. Inace, radi se o mostovima duzine 6-7 m i sirine ulice za kolski saobracaj (6-7m). Te mostice ce trebati najpre ukloniti, pa temeljiti nove, pa tek onda raditi tako da, skup je to poduhvat i nadam se da ce se nesto resiti do zime, inace ce to stanovnistvo biti odseceno.
  • aaaa

    04.06.2014 12:12
    fuj
    sram vas bilo, kako providno pranje para, lopovi!!!
  • Vladimir

    04.06.2014 09:44
    E anonimuse
    A sta mislis koliko realno kostaju mostovi i putevi samo bez 26 stambenih objekata ? Ajd necemo se prepucavati .. U pravu si da je steta u drugim mestima mnogo veca . .malo pre procitah u BiH 1,3 milijardi eura
  • 04.06.2014 07:44
    Ako je tolika šteta samo u Novom Sadu, gde se skoro nije ni osetila onolika kiša (osim u par kuća čiji su vlasnici prethodnih godina odbijali proširenje kanala jer bi time izgubili par cm od dvorišta), onda je ostatak Srbije u neprocenjivoj šteti koju generacije neće moći da otplate. Da ipak nije malo prenaduvana procena da bi se ogrebali o razne fondove!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna