Novi Sad
05.06.2014.
11:31
Fakultet tehničkih nauka uplatio je četiri miliona dinara na račun Vlade Srbije za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama.
  • НиколаНС

    06.06.2014 21:47
    А одакле им паре
    Када стално кукају како немају ништа и да им је зато слаб и програм образовања и научни рад и све остало. Ала ту неко пере лову.
  • Student FTN-a

    05.06.2014 14:35
    Mora da ja idem na pogresan FTN onda.Ja zbog poplave nisam mogao u kuci da budem a kamoli da dodjem u NS zbog evakuacije, odrona na putevima i poplave. Izasli su nam u susret malo sutra. Nista od kolokvijuma iz tog perioda nije ponovljeno, predavanja neka su pomerena a neke veoma vazne vezbe cak necemo ni imati!
    Ali svaka cast gradjanima Novog Sada, da nam nisu Novosadjani uleteli u pomoc i to kada je bilo najgore stanje, sve bi popustilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna