Novi Sad
08.06.2014.
08:46
Manifestacija Noć muzeja koja je ove godine imala pre svega humanitarni karakter, održana je u 43 grada i mesta Srbije, na 63 lokacije u Beogradu i 45 mesta Novom Sadu.
  • -

    08.06.2014 15:32
    -
    kptLepra - @Boca

    nisam ni ja da se muzeji posecuju jednom godisnje i zbog clanske karte.

    kao sto kazete da muzeji moraju brinuti o eksponatima tako se moraju postarati i za svoju posecenost tokom cele godine

    ja nisam isao zato sto je program poprilicno plitak.
    nije se mogao sastavitu bez ubacivanja ruske manjine i oborenog nato aviona
  • kptLepra

    08.06.2014 14:27
    @Boca
    gosn Boco.... jedini put ka prosvetljenju i kulturnom uzdizanja ljudi koje pominjete, jeste upravo ovaj koji se deshava. Obrazovanje, obrazovanje i mislim da beshe obrazovanje. Bez obzira koliko vi mislili da gore pomenutim ljudima nije nista uslo pod "plavi sheshiritj", varate se.

    U svakom sluchaju divna manifestacija, i nadam se da ce to uci u modu, pre nego koncert plitjane Cece ili tako neke krpe.

    Sto se tiche uslova za chuvanje eksponata tokom ovih manifestacija. To bi vec osoblje tih ustanova trebalo da resi.... u njihovom je interesu da se ovo nastavi....
  • Rada

    08.06.2014 10:50
    Divna noć!
    Divna noć u Novom Sadu. Prelepo je bilo i u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine. kao i ispred SNP.
  • boco

    08.06.2014 10:27
    pomodarstvo. manifestacija se prtvorila u promenadu za novokomponovanu samozvanu gospodu /od kojih normalan svet ne moze nista ni da vidi/da i oni mogu da kazu da su bili u nekoj kulturnoj ustanovi i ne libe se da sude o izlozenim delima mada ni o cemu nemaju pojma.
    bio sam prve godine i nakon toga vise ne idem, a i kulturni radnici se slazu sa mojim misljenjem, a velika posecenost i zagusljivost koja pri tom stvara vlagu steti i slikama, tako da ......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna