Novi Sad
10.06.2014.
11:45
Oformljen je Gradski odbor organizacije Treća Srbija, a članovi su izabrali predsednika, zamenika predsednika, sekretara i pet potpredsednika.
  • Ma daj...

    13.06.2014 02:24
    Vidi, Anonimus, imaju muda da kradu nemilice, i to je sve, a to im je i jedina ideja koju gaje. Poštenje im je u debelom minusu, i mi smo pre dve godine mislili ovako kao ti, kao, jeeee, osveženje na političkoj sceni, ali se ispostavilo da su u stvari mafijaško-sektaška organizacija, i to najgore vrste. Te hvalospeve o njima ostavi za kod kuće, jer svi koji su iole došli sa njima u kontakt znaju da je ovo što ti pišem debelo tačno. Polovini pripadnika ove sekte je mesto u zatvoru, a polovini direktno u ludnici, toliko za tvoju informaciju, i u stvari će biti srećni ako se samo na tome njihova priča završi...
  • 12.06.2014 11:08
    facebook
    Muka mi je od ovih facebook političara i sveznalica... nikad ništa nisu radili osim što po ceo dan sede za kompom.... pa vama ne bi odgovaralo ni kad bi vas stavili na neku funkciju...
    Podržavam nova lica na političkoj sceni, podržavam Gorana i njegovu ekipu jer su mladi, imaju ideju i imaju muda da nešto promene ...
  • Deki NS

    11.06.2014 20:14
    kakav kadar, strasan kadar. Predsednik Opstinskog odbora Goran Milenkovic, jedan od Direktora Lisja a za dzabe naredio da mu se pravi Francuski lezaj za zenidbu, stolice, plakari americki, police... Sve je preuzeo Jova Ilic i preneo bez potpisa, placanja i bez dinara. Pa zar takvi mogu da vode Politcku stranku. Kako to da u Gradskom Odboru nemaju kadra kao sto je Stojan Ivanisevic, bivsi Direktor Lisja koji ima zavrsena 2,5 fakulteta. Kako to da im perjanica Dejam Milanovic nije u rukovodstvu stranke, inace vicni kadar TS i bivsi Predsednik Upravnog Odbora u Hitnoj Pomoci koji je kumovao da se Nadi Tabs, njihovoj podpredsednici Stranke izgradi kuca na Telepu na 3 sprata a parama JKP lisja ali AVAJ isprecio se Javni Tuzilac...
    Skup kriminalaca i nista vise, blago Novosadjanima al su se usrecili sa ovim mladim ljudima.sreca te nece vise od 2 dana jos...jer im je stigao crni Petak i...
  • Scotch Bonnet

    11.06.2014 14:40
    Uzas
    Hahahaha .... Eh, ko nama kapu kroji. To medjutim nije ni tako strasno, najstrasnije je to sto ih trpimo umesto da rasteramo gmazove.
  • Toma

    11.06.2014 13:01
    kazne za grafite
    Kada ce treci rajh odgovarati za grafite na mostu slobode, i ostala njihova obelezja?
    Ko to njima dozvoljava skrnavljenje nase dedovine? Hocu imena.
  • 11.06.2014 12:49
    Иконописац
    Пут од хиљаду миља се започиње једним кораком!!! Желим Вам сву срећу на почетку овог пута!
  • 11.06.2014 12:47
    возач аутобуса
    Горане Миленковићу, желим Вам пуно успеха на новој функцији, да са својим тимом спроведете идеје у дело и да живот у Новом Саду буде бољи.
  • Genije

    11.06.2014 12:46
    Genijalno
    Konačno neko nov. Gori od prethodnih ne može biti!!!
  • 11.06.2014 12:42
    kosovka :)
    Svaka promena na bolje je dobro došla, smatram da su mladi ljudi budućnost Novog Sada. Želim im svu sreću i imaju punu podršku mene i moje porodice.
  • Mladi

    11.06.2014 12:38
    ali ne lopovi
    Ma kako vas nije sramota za ljude iz Treće Srbije kažete kako su fini, vredni.......

    Da vi njih čujete (direktore) kako se obraćaju radnicima koje su to psovke I vređanje.ž
    Da su vredni ne bi rekao, ove što smo primili svake druge nedelje su na godišnjim odmorima koje naravno ne prijavljuju.
    Da su pošteni, to ćemo tek videti kad policija I tužilaštvo pročešljaju firme.
  • Даца

    11.06.2014 10:00
    Трећа Србија најбоља, Трећа Србија напред!
  • Kosa

    11.06.2014 09:57
    Moj dragi komsija, jako je fin i vredan, uvek mi pomogne, lepo se javi i poprica sa mnom. Mlad decko, sve najbolje.
  • Maric

    11.06.2014 09:54
    Majstori
    Sve cestiteke, bilo je i vreme da dodju vredni i mladi, koji imaju volju i zelju za radom!
  • 11.06.2014 09:54
    bravo
    Novom Sadu, a i Srbiji su potrebni mladi političari... Tako jedino možemo da pokušamo da ovu zemlju izvučemo na zdrave noge i da nam svima bude bolje. Samo hrabo i odlučno.
  • Zora

    11.06.2014 09:53
    Kratko pamćenje
    Metals banka iliti RBV, nepostojeća Kancelarija za mlade i propali akcioni plan za koji su uzete pare iz EU, otuđeno gradsko odmaralište u Hrvatskoj od strane gradskih direktorčića iz DSS-a i Mirka Dubroje, rasturene najveće gradske firme i industrije kao što su Vode Vojvodine, Novkabel, Neimar, Brodogradnja, Elektroporcelan, Milan Vidak...jel vam i za to kriva TS??? Najgore je kada čovek laže sebe a u tome su Novosađani neprevaziđeni.
  • simpatizer

    11.06.2014 09:20
    posteno
    odlicno!!ne marite za ove negativce i njihove budalastine koje piskaraju,to su i onako filozofi,najveci neradnici i njima apsolutno niko ne odgovara.zelje su im prevelike,da se nista ne radi a da se dobija plata.vi ste postena partija i samo tako nastavite
  • NS

    11.06.2014 09:02
    BAGRA

    Ovo što se naziva političkom organizacijom je najobičnija bagra koja je pokazala kako se Lisje može dovesti do prosjačkog štapa. Pitam se kakav je to moral, da te nije briga što radnicima isključuju struju, što deci ne mogu osnovno da priušte, a sve zato što se malac igra direktora!
  • ankica

    11.06.2014 08:45
    samo napred!!
    bravo majstori!!preposteni i cestiti!!
  • -

    11.06.2014 08:21
    -
    auuu koliko fajgeljovih placenika.

  • Ljubav

    11.06.2014 07:18
    na prvi pogled
    Jeste to je ta Sunčca Marković, a njen dasa odnosno momak je onaj lik što je razvalio restoran u Lisju, napao izvređao radnike I pocepao om zahvalnice.

    Kakav par
  • Sunčca

    11.06.2014 07:04
    Marković
    Jel to ona Sunčca Marković koja je zaposlena u Kulturnom centru od strane Andreja Fajgelja.

    BAGROOOOOO
  • DEJANA

    11.06.2014 06:42
    Pozitiva
    Da nam je vise ovakvih momaka,uspesnih,savesnih,na svom mestu,drzava ne bi bila kakva jeste. Puno srece i uspeha u radu
  • pozdravi za arh kolege sa faxa

    11.06.2014 06:30
    stanislav, kolega sa fakulteta
    stanislave stanislave ne secam te se sa nase godine na faxu...da li si ti imao uopste br indexa na arhitekturi?!
  • Jelena

    11.06.2014 06:11
    Uporni i hrabri
    Učite se svi kako se radi na ideji, ne posustaje i ne odustje kada znaš da si na ispravnom putu. Dva Gorana su dobar izbor ;) Čestitam!
  • Katarina

    11.06.2014 05:20
    Mladi !!!
    Super!!! Lepo je da se mladi angažuju sve više i u toj politici. Lično znam momka i želim mu sreću i uspeh! Samo napred!
  • E moj Milee...

    10.06.2014 21:52
    @ Milee
    Kad ovako nešto napišeš, tačno otkriješ da ili nemaš blage veze o čemu pišeš, ili si iz ove mafijaške organizacije. Bilo šta da je u pitanju, boje ćuti, jer ćeš ili ispasti glup, ili će te uhapsiti zajedno sa njima, uskoro, a pogotovo kad se donese taj Zakon o radu. Niko se ovoga što sebe naziva strankom ne boji, nego se krsti i levom i desnom rukom kad se malo upozna sa načinima i pravcima njihovog delovanja. Oni kao da ne da nisu završavali neke fakultete, nego kao da ni u osnovnu školu nisu išli, blage veze nemaju sa bilo kakvim poslom, biografije su im uglavnom već ispunjene preletanjima u bar po pet-šest različitih, međusobno totalno drugačijih, stranaka, samo jednom su zaista učestvovali na izborima,a i tu su od 2200 glasova koje su dobili, ucenama i novcem Novosađana došli do bar 1500. Ovaj mladić na slici je hteo da stavlja armaturu u asfalt svojevremeno, a glumi tehničkog direktora u JKP Lisje, o čemu dalje da ti pričam kada je stručnost u pitanju? Nekoliko vođa koje ova problematična organizacija ima, bukvalno terorišu ostale članove, teraju ih na slepu poslušnost i odanost, tako da najviše od svega podsećaju na neku pravoslavnu sektu, ali bukvalno. Ovo sve ti, inače, piše Srbin do koske, tako da ako nisi njihov, nego samo eto kao eto ne voliš žutaće i ligaše, ćuti, i smatraj se srećnim što ti ovakvi likovi ne kroje sudbinu, jer bi tako najbrže na svetu promenio ovo mišljenje koje sada o njima imaš. Pošto ti to ne želim, raspitaj se malo kod onih kojima ovi kroje kapu, pa ćeš i ti početi da se krstiš i levom i desnom.
  • miodrag krivokuca

    10.06.2014 21:25
    zenidba
    ovi kriminalci se svi pozenise ove godine,malo se naplatili pa ajmo.stop formaciji treca srbija
  • miodrag

    10.06.2014 21:19
    milee
    nisi u pravu pa oni su najgori za gradjane,ili si ti njihov.
  • Milee

    10.06.2014 20:03
    Zanimljivo
    Zanimljivo koliko se ovi ligaši i žutaći boje ovako male stranke.

    Mada je lako moguće da sve rade po nalogu.

    Kad čovek pogleda ove komentare muka mu je.

    Od vas đutaća i qigaša zaposlenih po drđavnim firmama, neradnika i lenjivaca, koji bojeći se da se nazire kraj takvom džabalebarenju bliži kraj pokušavaju da to spreče.

    Džaba vam je!
    Usvojiće se novi zakon o radu a potom nogu u guzicu.
    Tada će da izlaze u javnost vaša sposobnost i dnevna zanimanja na državnom poslu.
    Uvesti vam svima dnevne izveštaje o radu pa ćemo tad da vas vidimo.

    Mi rintamo kod privatnika za smešnu platu a vi ne radite ništa i pišete komentare.

    Očistiće vas ovi sve, toga se i plašite!
    Imate i razloga. Dosta nam je više.

    Tako da mogu da kažem ovoj deci - NAPRED!
    Što Vas ovi više pljuju to se više razotkrivaju.
  • Stanislav

    10.06.2014 20:02
    Novom Sadu je bio potreban arhitekta
    Čitam komentare, i shvatam da ko god se pojavi nov mora da prođe paljbu onih koji su je pljačkali decenijama unazad. Nije lako danas se baviti politikom. Puno uspeha mladom momku, mom kolegi sa studija Goranu, arhitekti koji se nedavno oženio, pravom Novosađaninu. Novo lice u Novom Sadu je odličan potez.
  • Ратар

    10.06.2014 20:00
    Шта је , боранијо , дошли млади ,образовани , нови људи , па сте се уплашили неће бити места за вас , окореле, испушене муштикле .
    Само напред ТС , и немојте да ћутите !



    Лоше побеђује,само ако Добро ћути !!!
  • коментатор

    10.06.2014 18:56
    @Saki
    Камо среће да нас све занима шта ова организована кри*инална група ради!
    Не смемо их пуштати из вида! Док се о њима писало и говорило почели су да пропадају, јер добар део ПАМЕТНОГ народа се информише преко оваквих форума.
    Видите да у јавности једноставно нема пуно приче о њима. Тако је и мафија радила са својом омертом. Нико не зна шта се тачно дешава, а сви осећају последице!

    Ако се ови пусте ван очију јавности, што вероватно и сами желе, направиће нешто слично ономе што су направили у првих 6 месеци власти. После ће се излежавати и уживати у плодовима свога "рада", а ти народе узалудно куцкај по форумима!

    Хвала 021 што нам преносе СКОРО сваку информацију везану за ову банду. Ипак је скоро, знате и сами.
    То је једини начин да реагујемо на време! И треба читати, и треба критиковати све док има макар један њихов гласач, јер таква организација једноставно не би смела да постоји у нормалној држави, макар на слободи.

    Да не би ко мислио да их критикујем јер нападам Србе, није тако, да вас разуверим. Ја јесам Србин и нападом на њих браним Србе и сво остало нормално становништво. Они су срамота за Србе, а од патриотизма имају само П....
  • Rođak PoNS

    10.06.2014 18:38
    polagigano
    Ne žurim sa stranačkim opredeljivanjem. Kad se izređaju treća, četvrta, peta, šesta, sedma i osma Srbija - ostaće mi da ozbiljno porazmislim o pristupanju Devetoj rupi na svirali.
  • 10.06.2014 16:17
    Sve moj do moga.
  • Eksperiment

    10.06.2014 15:41
    Treca Srbija i DVERI mu dodju kao rezultat neuspele oplodnje izmedju D"SS"-a, SPC-a i SPS-a, a sve to iz bolnickog kruga Drzavne Bezbednosti.
    Sada, te i takve stence moze samo majka da voli i niko vise a mi ih jos uvek trpimo bez obzira koliko stete prave.

    ZASTO?
  • Saki

    10.06.2014 14:55
    Interesantno,nikog ne zanima, a svi ste pročitali tekst to kraja.
  • vojvodjanin

    10.06.2014 14:50
    bez komentara
    Treća Srbija...TREĆI ĆOŠAK,pa samo ravno...i u Dunav!!!
  • 10.06.2014 14:39
    ako ovi imaju glasacko telo, srbija je spremna za restart.
  • moj do mojega

    10.06.2014 14:35
    propast
    vec smo videli svu pogubnost vase politike i samo se slobodno raspitujte,pa cete u dogledno vreme valjda shvatiti da nemate perspektivu u NS!!!
  • Petar

    10.06.2014 14:34
    "....članovi su izabrali predsednika, zamenika predsednika, sekretara i pet potpredsednika".
    Lele ala su ovi duplirali funkcije, jbg, kad ih nema dovoljno.........:-)
  • miodrag krivokuca

    10.06.2014 14:24
    paznja
    morate obratiti paznju na njihovu formaciju ni hitlera nisu ozbiljno shvatali pa sta se dogodilo.treca srbija ima dosta slicnosti sa nacistima a i svi su slicni kao neka sekta
  • sramota

    10.06.2014 14:06
    Sramota!! Kakva bre treća srbija. Izmišljaju svašta.
  • Kontrash

    10.06.2014 13:55
    Čuj pet potrpedsednika ?
    Tih 5 pp gFi ovih 3-4 plus oni iz Informatike i Lisja ..... bogami PUN AUTOBUS ?!
  • Sale NS

    10.06.2014 13:47
    @BOMBON ...
    Plasim se da znam ko ih finansira a to je bas tuzno i alarmantno. Ne znam zasto se vest o pregrupisavanju ove bagre uopste objavljuje ?! TAKO NAM I TREBA DRAGI MOJI NOVOSADJANI !
  • coco

    10.06.2014 13:47
    Experti!
    Nek’ je meni vas! Da nije vas, ja načisto ne znam šta bih. Samo ste mi još vi ostali. Svi ovi kojekakvi partijski lupeži nisu uspeli, al’ vi… Eeeeeeeeeee, još samo u vas se nadam.
    Naime, ostao mi neki nakovanj još iz dedinog doba i niko da ga razje*e. Lupetali oni pre, i oni pre njih, i ovi sada, al’ ništaaaaaaaaaaa… Pa ko velim, treba to dati dokazanim stručnjacima!
  • jaja

    10.06.2014 13:38
    Za svaku po jedna...
    Meni 3 kese za povraćanje! Jedna mi je malo...
  • Limanac

    10.06.2014 13:31
    Sve moj do mojega...
    ...skupila se ekipica vesela, čim je vidim hrana bi mi presela.
    Istoričari, superheroji, preleteči i brojači mrtvih po filmovima, veselo društvo nema šta.
    Na šta si spao Novi Sade...
    Uputimo javni poziv SNS-u koji se kao bori za naš grad da se javno ogradi od ove grupe građana...
    RESTART
  • Yanko

    10.06.2014 13:23
    seti mo...
    http://www.teleprompter.rs/sve-malverzacije-i-prevare-trece-srbije-da-li-je-vreme-za-izbore-u-novom-sadu.html
  • Brus Vilis

    10.06.2014 13:12
    U sportu se pamte samo prvi, oni drugi i tek treći bivaju zaboravljeni već sutradan. Trećesrbijanci su jedina partija kojoj je budućnost prošlost.
  • BIMBA

    10.06.2014 13:06
    šta reći
    još tri dana i onda PAPAAAAAA deco,dosta ste se igrali pogrebnika.
  • Realan

    10.06.2014 12:58
    Realno...
    ...imaju glasačko telo od ukupno 2,200 Novosadjana. Za njih ni najbliža rodbina i prijatelji nisu glasali. Statistička DB greška.
  • 10.06.2014 12:45
    dragan
    Stojan je najbolji kadar ove partije.
  • spiridon

    10.06.2014 12:43
    sto(t)ka
    Ljubica Erkić, pomoćnik direktora JKP Lisje a nekada uzdanica URSa!!! Tragikomično!!!
  • Yanko

    10.06.2014 12:43
    zar ovi nisu prešli cenzus..
    Metalte!
  • Srećko

    10.06.2014 12:36
    U što me je ova vest obradovala... do mojega.
  • 10.06.2014 12:36
    JKP Listić
    A gde je DekiNS, za njega nije bilo mesta??? Mukica će se razočarati, a toliko se trudio u Lisju!!! Eh, mislio sam da glasam za njih, ali pošto nema vrlog Deje u organu stranke, odustajem od toga (sarkazam).
  • Animator

    10.06.2014 12:11
    Gomila retrogradnih umova...
    ...ili, bolje rečeno - Dveri bez morala. Kao da ni same Dveri nisu, da tako kažem, dovoljno nazadne.
  • Bombon

    10.06.2014 12:04
    Ko finansira ove paćenike??
  • komentator

    10.06.2014 12:04
    ko do danas
    nije, danas može da umre srećan
  • Realan

    10.06.2014 11:58
    Realno...
    ...polusvet
  • 10.06.2014 11:53
    Tako mladi i perspektivni. Ako nas ovi ne izvuku iz go*ana - ne znam ko će...

    Kesu za povraćanje, molim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna