Novi Sad
17.06.2014.
09:07 > 09:23
Novi direktor Novosadskog sajma najverovatnije će biti Aleksandar Pribić, doskorašnji direktor Toplane.
  • penzioner sajma, poziv za rad

    28.09.2014 15:43
    penzioner sajma, zelim brz oporavak NOVOSADSKO
    malo pre sam poslala poruku, zelim da se objavi, jer je ovo bolno za svakog postenog sajamskog radnika, koji ceo radni vek proveo u ovoj kuci, unapred hvala.
  • 28.09.2014 15:26
    poruka novom gen,dir,sajma gosp.Pribicu A.
    radila sam 30 god na sajmu, postujem vase sposobnosti, I poruke sam sa paznjom procitala, molim Vas dodjite na sajam da osposobite koji su sposobni za oporavak, sada sam pensioner, ali sam spremna godinu I dve da radim besplatno samo da se ova sajamska kuca oporavi I vrati ugled koji je imala do pretri godine, ujedno sam I akcionar, I spremna sam sve moje akcije da poklonim sajmu za oporavak,Ponovo vas molim da nema velike mudrosti da se vrati ugled sajma, I bilo bi dobro kada bi pozvali sve nase stare radnike, koji su penzioneri I koji su ceo radni vek proveli na sajmu, samo radeci I nismo gledali koliko je sati da idemo kuci, to se radilo po ceo daod 7 do 20 cas,jer smo voleli sajam I radovali svakom izlagacu kad dodje, ja sam jednom prilikom za dan imala po 30 I vise poziva, a realizacija je bila 70% pa su dnevo pristizali po 5-6 ugovora za ucesce, a ne ovo neljudsko ponasanje,bili smo svi srecni I slozni za otvaranje sajamske priredbe. otvara se majski sajam, svi lepo obuceni,veseli, svako svoje zaduzenje sa srecom obavlja,odgovorni, nasmejani,a ne ove prljave izjave o nekim lopovskim trikovima I drugim malverzacijama, radnici koji su zavrsili redovne fakultete ekonom.pravne filozof. uceci, a ne sa nekim vezicama I sad se nadje neki lopov da ih sikanira, pa da li I on ima decu, ne znam kako bi se ponasao. Postovsni buduci dir,sajma Pribicu, molim vas da I vi sa paznjom procitatei da me pozovete, Zelim vam srecu I brz oporavak sajma, meni je ovo jako tesko palo, I morala sam napisti. slobodno me pozovite. srdacno vas pozdravljam.
  • Djordje Pavlovic

    22.07.2014 19:55
    Pazi boga ti
    Anonimus,ja sam u Kovilju rodjen i tu i sada zivim,sta ti meni pricas ko je Pribic i gde je Kovilj.A to oko lizanja nogu i ostalih organa a ti kazes da si mu rod pa ti to obavi.
    neklecim niti lizem,ako to neko radi neka izvoli ima mesta i ispred mene.
    Molio bih te da se ponasas kako treba i u skadu sa normalnim ponasanjem.
    Samo sam ti rekao da si prevrtljiv i cas pises jedno mislis drugo a radis nesto trece i to je sve.
    Ako si mu vec rod onda se raspitaj kod njega ko sam i odakle sam i koliko se dugo znamo i u kakvim smo medjuljudskim odnosima.
    Nestoi ti to ime ANONIMUS ako si posten i ako mislis posteno da pricamo.
    Ja nemam razloga da se krijem od nikoga,vrlo sam transparentno dao ime i prezime a mogu i adresu nije problem.
    Da nezamaram postovane citaoce nasim prepucavanjima pozdravljam te i prijatno porodici i tebi.
  • 21.07.2014 20:08
    mesec
    Anonimus polje se raspitaj ko je aleksandar pa onda ovde pisi ja imam cast to sto mi je rod i mi se svi ponosimo on nije kao ostali da kradu i plackaju video si i sam kako je toplana prosla i kako je aleksandar vratijo u normalu samo pises gluposti dodji u kovilj da se raspitas malo a samo ces cuti pohvale o njemu on zivi normalan zivot ima malu kucu u njoj lep zivot nije kao ovi ostali sto pljacaju da imaju vile sa pazenom stanove na morima on je normalan covek posten voli da pomase narodu tako da mu mozes tabane da polizes i neces uspeti da prosiris laz koja nije istinita
  • Djordje Pavlović

    08.07.2014 00:13
    PA SADA ANONIMUS VIDIM KO SI TI
    Pa sad vidim koi si ti prevrtljivac,kako te nije sramota u tri različita teksta pričaš 3 priče.Čas si protiv a čas za Lukača i na kraju neznaš ni dali si za samog sebe.
    Moj tulane ili seljačino nelupetaj kao Maksim po diviziji i uzdrži se glupih komentara.
    Ajde KLIK OFF only listen.
  • Djordje Pavlović

    07.07.2014 23:47
    e moj ANONIMUSU
    Kao prvo nemaš pojma ko je Pribić Aleksandar,ako neznaš onda se raspitaj pa komentariši.Prvo što se kriješ iza nekog nepostojećeg imena a kao drugo ismejavaš se tome što neko reče PAOR.Dali je to nešto pogrdno ako je čovek iz seoske porodice?Problem je u tebi što ti neznaš ni šta to znači.
    Kako se ja nekrijem iza nikakvog levog imena?
    Kao prvo i glavno Aleksandar je zavrsio redovno fakultet a to što je morao da počne od nečega zar je sramota biti TRGOVAC,KONOBAR itd.i postati fakultetski obrazovan čovek koi iza sebe ima lepu karijeru.Bio je predsednik MZ Kovilj,uspešan direktor RK Bazar,direktor kod Matijevića više godina,direktor toplane NS.Nigde za svog mandata nema crne mrlje,a ti pričaš gluposti.
    Igrom slučaja je i moj školski drugar i meštanin Kovilja odakle sam i ja i na koga sam ponosan.
    Od imovine ima što i pre 10 godina,skromnu kuću,postenu porodicu na koju moze svako da mu pozavidi.
    Verujemo u njega i dajemo maksimalnu podršku da bude na čelu firme kao što je NOVOSADSKI SAJAM.
    Naravno da treba da napravi čišćenje u okruženju i postavi ljude oko sebe u koje može da bude siguran a ne da ostavi lopove.
    Druže i GOSPODINE ACO imas punu podršku i želim ti puno uspeha.
  • Aleksandra

    18.06.2014 21:54
    Gardska vlast u Novom Sadu je odgovorna za ovakav propust kada je u pitanju poslovanje Sajma. Nedopustivo je da se toleriše sumnjivo poslovanje
    i da se ne preduzimaju pravovremeni potezi u kontroli poslovanja. Što se tiče Lukača, ne čudi me njegova arogancija, njemu je omogućeno da je lepo razvije bez ozbiljnog pokušaja da ga osujete u njegovoj gramzivosti i beskrupuloznosti. Mislim da Lukač i dalje radi na svom opstanku i daljem napredovanju.
  • 18.06.2014 19:58
    ???
    Izvukao toplanu iz dugova???????????
    Pa to bi i moja baba mogla kada je bila nikakva zima a mi plaćamo račune kao da je napolju -300 C.
  • 18.06.2014 17:04
    ha ha
    pribic mission is transmision money direct in sps case
    radujte se jer ne zelite da znate realnost
  • petar

    18.06.2014 15:56
    da li ima pravde u srbiji
    lopov lukač odlazi sa sajma a da li će odgovarati oni koji su ga podržavali i omogućili mu da sa svojim slugama ćukovom, lovrićem i gajićem krade????? da li će se ispitati odgovornost nadzornog odbora????? ili će biti po starom odlazi sa sajma,pomenuti lopovi ostaju na sajmu da dovrše posao, a lukač nastavlja punih džepova da dokrajči komoru i livnicu umesto da svi zajedno odu u zatvor.
  • илија

    18.06.2014 15:42
    водич
    лукаче лопове поведи са собом главне послушнике рашету и гајића. тај шљам нам нетреба више.
  • 18.06.2014 14:35
    ma uvek ista prica
    nagradio je vredne i sposobne!!!!!!???????????
    Ni taj ne zna da odvoji zito od kukolja..a kako ce kad je i sam ocigledno kukolj, a za taj status je diplomu jos morao kupiti. Nadam se da ce novi direktor respektovati ljude koji su vredni i sa idejama. Pola sajma treba da dobije otkaz jer su beskorisni za bilo koju vrstu posla...moze neko da ih tera da rade koliko, ali sta vredi jer apsolutno ne poseduju nikakava znanja o privredi, trzistu i usluznoj delatnosti, konceptia izlozbe, tehnoloski su nepismeni pored svega. Uljuljkani u socijalzam zaboravili su da postoji svet prekoputa Hajduk Veljkove.
  • Kovilj

    18.06.2014 10:13
    Ponosni!!!
    Aco, Kovilj je uz tebe! Ponosni smo sto te u vreme kada svako gleda svoju korist smatraju covekom sposobnim da rehabilituje tako velika preduzeca i radi u korist grada i gradjana!
  • marko

    18.06.2014 09:54
    gde su glavni igraci
    cujem da od svih ucesnika u igri oko novosadskog sajma koji su ranije navedeni u komentarima napustaju brod koji tone kao pacovi i vec traze novi posao i potezu veze da se negde na drzavne jasle ponovo udome pa jel to normalno da takvi likovi samo promene brod i dalje plove kao da nista nije bilo e zemljo srbijo
  • pera

    18.06.2014 08:16
    normalan covek
    gospodin Pribic je normalan covek, nije uzdignut kao ostali direktori, korektan i uspesan u svom poslu, neka izvuce Sajam iz krize kao sto je izvukao Toplanu, i radnici ce ga slaviti...
  • mertesaker

    18.06.2014 08:12
    dobar rukovodilac
    svaki rukovodilac koji uspe da izvuce preduzece iz dugovanja kao gospodin Pribic, treba i dalje da bude na rukovodecem mestu,a nema veze iz koje je stranke...
  • 18.06.2014 06:55
    Ja radim u Toplani. Meni je bila cast saradjivati sa direktorom Pribicem.
  • 18.06.2014 06:50
    Aleksandar Pribic je jedan divan covek i izuzetan direktor.
  • Milan

    18.06.2014 06:03
    Gospodine Pribicu, ako ste kao "obican konobar", "trgovac" i "Koviljski paor" postigli sad vec poznate rezultate u Toplani a nadamo se da cete i na Sajmu, jos Vam se vise divim i molim Vas da nas uputite na jos ponekog obicnog coveka iz naroda, stocara, konobara ili prodavca, jer nam javna preduzeca izgleda vape za takvima, kad od ovih dr mr strucnjaka nema nista.
    Sve najbolje Vama i Vasoj porodici
  • toplanac

    17.06.2014 21:59
    al objektivan
    Ok, nije los Pribic ali najgori su ti direktori koji su pijuni i koji su okey sa radnicima, kao drugarcine, zezaju se a vamo se nista ne pitaju. Tu su da dobijaju svoju platu i slikaju se i eventualno nekad preuzmu odgovornost za neke tudje nocne brljotine... Kad mu zatraze uslugu on se vadi da se nishta ne pita. Dobar je on direktor, ali sebi! A to sto smo mi navikli da nas onaj prosli jeb...o pa nam ovaj dobar, to ti je nas mentalitet.
  • mane

    17.06.2014 21:40
    a sta bi sa nadzornim
    najlakse je otici iz propale firme i uzeti 12 bruto plata po 2 600 evra jedna pa racunajte a cija je odgovornost bila da spreci malverzacije u novosadskom sajmu zar po zakonu nije nadzorni odbor ko je tu predsednik i clanovi jel zna neko ili je tajna
  • Rade B.

    17.06.2014 21:37
    S kim Bračika sve ne muti....
    Da se podsetimo!
    Treća Srbija je pred Novu 2013. godinu plakatirala i prostor predviđen za maturantske panoe u Ulici Kralja Aleksandra, za šta Parović kaže da su imali pravo.
    "Svaki politički subjekt ima pravo da, na ovaj ili onaj način, građanima čestita praznike. Mi smo na sebi svojstven način građanima poželeli srećne božićne i novogodišnje praznike, a to će se nekom dopasti, nekom ne", smatra lider novosadskih trećesrbijanaca.
    Interesantno je da su reklamni panoi "city light", na kojima su se našli plakati Treće Srbije, u vlasništvu preduzeća "Moskva media line", čiji je suvlasnik Dragan Bračika, tridesetjednogodišnji biznismen iz Futoga.
  • miki

    17.06.2014 21:20
    nadzorni
    za lopovluk dragana lukača koji je za samo godinu dana uništio najuspešnije novosadsko preduzeće pored poslušnika ćukove, lovrića i gajića odgovorna je predsednica nadzornog odbora vremešna gospodja Mira Ač supruga naprednjacke vedete prof. dr Aleksandra Milovančeva, predsednika odborničke grupe sns u gradskoj skupstini.
  • anonimna

    17.06.2014 20:45
    stručnjak
    Čitam komentare i nemogu da verujem da je Bračika neki faktor na sajmu. Sa njim sam išla u školu i dobro se sećam da je na jedvite jade završio srednju školu. Kasnije je probao da studira ali nije išlo. Da bi opstao menjao je bar pet, šest političkih partija, a koliko čujem sad je član sns.Pa zar na sajmu nema nekog stručnijeg i obrazovanijeg, a da nije sklon korupciji?
  • radnici sajma

    17.06.2014 20:23
    Welcome Pribiću!
    Gospodine Pribiću, ne poznajemo Vas ali Vam pošteni radnici sajma žele dobrodošlicu, iako dolazite u praznu kuću.... Ali, kako čujemo, Vi ste domaćin čovek i verujemo da ćemo uz Vašu pomoć vrlo brzo vratiti stari sjaj našoj firmi, iako su je Lukač, Ćukova, Gajić, Lovrić zavili u crno i doveli na rub propasti!
    Ima ovde vrednih i stručnih ljudi, uverićete se i sami, a ne kako nas je tzv.docc.dr. nazivao neradnicima i lenštinama!
    DOBRODOŠLI!!!
  • 17.06.2014 20:10
    Posten trgovac
    Pribic posten pa ga menjaju.Strasno, direktor konobar, placeni fakultet, Koviljski paor.Koji kriterijum za sramotu.Mora da su ga na lepe oci i mladost odveli na Sajam. Trgovac osto trgovac.Vasim parama eto.
  • zagor

    17.06.2014 20:07
    bračika
    sa lukačem oterajte i dragana bračiku koji ima privatnu firmu, a na sajam dolazi samo za vreme sajamskih priredbi,a platu redovno prima.
  • cure

    17.06.2014 19:04
    dobar srpcic
    ............
  • Nikolla

    17.06.2014 17:30
    Da pojasnim
    Nikolla je covek koji je krvario za ovu drzavu i bio ranjavan.A u SPO nebih ni mrtav kad vidim ko je sve u njemu,cast izuzetcima...A sto se tice sekretarice Mike Spiljak nek ide vise u penziju....lazovcine
  • Meri

    17.06.2014 17:12
    E,gospodine Anonimusu,mnogo si ti upoznat sa celom situacijom? Koliko si ti dobio da blatis po coveku kojem nisi ni do kolena,ni ti ni tvoji jadni placenici. Postenje Ace Pribica ti nikad neces razumeti,kao ni ti lopovi oko tebe koji te placaju.
    ALEKSANDRU PRIBICU ISKRENE CESTITKE!!!
    Bar ce sad i posteni gradjani moci da odu da posete Sajam,a ne kao do sad zivimo u NS,a cena ulaznice kao da smo u Americi.
  • 17.06.2014 17:05
    Lukač je nezakonito postavljen na čelo Novosadskog sajma, na nelegalnoj skupštini akcionara. Suštinski, postavljen je pod političkim pritiskom republičkih i gradskih čelnika. I ko je sada kriv za ovo uništenje Sajma? Lukač ili oni koji su ga postavili? Kad je došao, Sajam je stajao bolje nego ikada u poslednjih 20 godina.
  • Mosha

    17.06.2014 16:58
    Hm..
    Gale - napokon
    Pribic je najbolji covek koji je bio direktor u bilo kom javnom preduzecu...Jedan i jedini neponovljiv...
    Toplana
    ..., bila je cast raditi sa Vama! Pokazite im kako se radi posao,mi smo Vam ovde zahvalni na svemu!
    Radnik toplane - pohvale
    sve pohvale gospodinu pribicu od radnika toplane...
    Zike - to je vec u u redu
    Izuzetne pohvale za g.Pribica... Za godinu dana izvuci Novosadsku toplanu iz bule, stvarno svaka cast...
    I tako redom. Nigde boljeg i nikad boljeg.
    A ti isti radnici su imali isto takvog koji je bio najbolji i nije se zvao Aca nego Rade, nije Pribic nego Bajic. I nije imao savetnicu Julku, ali je zato imao Obrada.

  • NS

    17.06.2014 16:51
    Dragani preko Caneta
    Kako je taj Gajic toliko dugo na direktorskim funkcijama? Uspevao da opstaje uz debele bonuse sto je sebi dodeljivao. A mi radnici? Svi su se oni obezbedili na sajmu iz fotelja, sad zale jedino sto su izgubili moc da upravljaju narodom i narodnim parama.
  • Arsenije

    17.06.2014 16:47
    @@Nikolla - u lazi su kratke noge
    Ima li uopste takvih da su hteli da se uclane u SPO pa ga nisu hteli...?
    Zli jezici tvrde da i magarcu ako vezu masnu bice uclanjen u SPO.
  • nikolla

    17.06.2014 16:33
    Hvala
    Veliko hvala velikom Aci Pribicu koji nas nije dirao iako smo nasilno "pokrstavani"u SPO a da nikad bili nismo ni u jednoj partiji.Pravi covek.Zaposleni u Novosadskoj toplani.Puno uspeha i zelimo zaposlenim na sajmu sve najbolje i da ne strahuju zbog niceg.Acin moto je posteno radi i ne boj se da ce te i ko dirati.Srecno i sve najbolje Pribicu...
  • mile

    17.06.2014 15:52
    nadzorni odbor
    sta je sa nadzornim odborom koja je njihova odgovornost u svemu tome
  • izbiračica

    17.06.2014 15:49
    Pa dobro vidim malo pomeranja, nije na odmet. Ne pustiti da se predugo zadržavaju u jednoj kući, pokazalo se to ranije kao ne baš najbolje.
  • ceki

    17.06.2014 15:31
    Bravo
    Aleksa Pribic je kralj.Bravo Aco pokazi im kako se moze samo od plate ziveti.A vi napaceni sto imate par meseci posla i mislite da sve znate,ucite se postenju od pravih.......
  • MikiMile

    17.06.2014 15:18
    Vrteška po visokoj horizontali.
  • @Nikolla

    17.06.2014 15:12
    u lazi su kratke noge
    hahahaha, Nikolla od cega ti bolujes, mozda si ti zeleo da se uclanis u SPO pa te nisu hteli...
  • toplanas

    17.06.2014 14:59
    daleko vam lepa kuca
    ajde molim te ucini nam uslugu i povedi i Julkicu i Sucura sa sobom
  • Gale

    17.06.2014 14:54
    napokon
    Pribic je najbolji covek koji je bio direktor u bilo kom javnom preduzecu.Kamo srece da su svi domacini kao Aca...Jedan i jedini neponovljiv,a stranke nisu bitne bar kod mene.Ja nikad nisam bio u politici ako se ne racuna titov pionir...Puno zdravlja i srece za tebe i tvoje radnike...
  • prki

    17.06.2014 13:51
    Pohvala
    Pravi covek je Pribic.Nas narodski koji nije alav kao ovi..
  • Nebojša

    17.06.2014 13:44
    Ne dorečeno
    Svi oni pri ovakvim rokadama uzimaju pride debele otpremnine od naših novaca. Šljam do šljama!
  • Radnik

    17.06.2014 13:44
    Blago vama! Baš vam zavidim, što "stignete" i da komentarišete u toku radnog vremena a platu će verovatno neko drugi zaraditi.
    Nebitno je da li će biti smene ili ne, kada vi kao i do sada nećete ništa raditi. Samo, dokle ćemo tako dogurati...
  • zabezeknuta

    17.06.2014 13:23
    Šta je ovo ljudi
    Divno, lopovski lobi ne popušta.Ovakve spodobe će da počiste još 12 "padobranskih plata", koje je zlatna koka ugovnala.Za to vreme će prosveti i ostalim jadnicima skidati po 10% sa svake plate,ko zna do kada, za reanimaciju države od poplava.Gde se, ono, nalaze ti padobrani?
  • 17.06.2014 12:36
    Jelic
    Dobro kaze anonimni komentator da ce posle Pribica sledeci direktor sajma biti Jelic mr Vladimir. Taman mu fali jos privatni avion da se kompletira, a Sajam jos nije opljackan do kraja.
  • Toplana

    17.06.2014 12:34
    Postovani gospodine Pribicu, bila je cast raditi sa Vama!
    Pokazite im kako se radi posao,mi smo Vam ovde zahvalni na svemu!

  • 17.06.2014 12:06
    zato je Srbija dno menjaju direktore a svi oni partijski retardi.
  • Vladimir

    17.06.2014 11:55
    Zlatni padobran za ljuge od ljudi
    Ne znam ni da li me više čudi ovakva ljigavština kod nas... Koliko nemoralan i jadan moraš biti da nakon godinu dana rukovođenja preduzećem, mrtav ladan izjaviš kako ćeš uzeti još 12 bruto plata pošto te smenjuju? I još se kriješ iza toga da, po Zakonu, imaš na to pravo?! Moralne nule i ljudi sa dna moralnog blata su zavladali Srbijom, a što je još gore, oni predaju mladima sa izmišljenim doktoratima i svojim primerom ih uče kako da budu još veće pijavice i krvopije sutra...
  • 17.06.2014 11:54
    U soma evra da je sledeći direktor Jelić (ako u to vreme bude na slobodi). To je jedina funkcija na kojoj još nije bio.
  • miki

    17.06.2014 11:51
    Bravo
    O gospodinu Pribicu mogu reci samo reci hvale.Dobar covek i posten....Bravo..
  • milan

    17.06.2014 11:47
    strucnjak
    kad je vozac lukac imenovan za generalnog direktora novosadskog sajma za sve sajmove su zaduzeni vec provereni unistitelj sajmova bojan gajic kao i bivsi portir stanoje caranovic i sekretarica jelena raseta. za sve mahinacije oko gradjenja i rusenja zaduzen je prvi likacev komsija elektricar zlatomir petrovic, a za pravne poslove bivsi radnik zatvora nikola lovric. sve provereni kadrovi.
  • petar

    17.06.2014 11:24
    pitanje
    hoće li i lovric, gajic i ostali lukacevi poslusnici dobiti zlatni padobran?
  • драгана

    17.06.2014 11:22
    одговор цанету
    гајић је на сајму свих 20 година директор захваљујући сталном мењању партијских књижица и дипломи са фабуса и иза њега стоји главни лопов александар андрејевић.
  • ns

    17.06.2014 11:19
    da li je zlatni padobran po zakonu, nije na nadzornom odboru i upravnom da odobravaju nego da kontrolišu da li se radi po zakonu, ako to iskoristi onda svako ko radi na sajmu i silazi sa pozicije isto može, čitajte zakon, a takođe ne može da iskoristi ako nije godinu dana radio u firmi kao ni godišnji pa sve koriste, ko će ove da hapsi pitam ja!?!?!?
  • radnik toplane

    17.06.2014 11:19
    pohvale
    sve pohvale gospodinu pribicu od radnika toplane zelimo ti sve najbolje
  • marko

    17.06.2014 11:14
    DI SU NASI NOVCI
    konacno dobra vest za radnike Novosadskog sajma da nisu morali pravdu da traze u strajkovima i ulici na protestima. Pitanja ostaju za sledeceg direktora koliko je ostecen Novosadski sajam od vozaca DB Lukaca i da li ce se praviti presek stanja poslovanja,da li ce se zataskati policijske istrage o njegovim malverzacijama, jer isti razmislja o zlatnom padobranu pre bi trebalo da razmislja o zlatnoj celiji u zatvoru i umesto 12 bruto plata da dobije 12 godina zatvora kao primer sledecim direktorima koji hoce da zavuku ruku u tudji dzep,a da se isti vrati u regionalnu komoru Novi Sad koja se isto finansira jednim delom iz budzeta Srbije da li je to NORMALNO pa on ne moze da radi odgovoran posao posle svega pa ni da bude profesor na EDUKONSU kao sto namerava, a nije mi jasno sto neide da radi kod Mice sa Megatrenda jer mu je to bio mentor na doktoratu ali pre toga da se ispita da li je Lukacev doktorat plagijat kao i profesora Micina za koji kazu da jeste.
  • NS

    17.06.2014 11:11
    A BONUS
    koliki je bio ranije?? I dodeljivali ga sebi direktor i jos dva direktorcica. Bonus im je bio mnogo veci no godisnja plata pa pojeo vuk magarca. Zataskalo se sve a sad napadamo samo ove!!!! Narod je pokraden, svi se obezbedili, otvaraju privatne firme, nakupovali nekretnine i zemlju.....
  • 17.06.2014 11:01
    катастрофа
    Човек који је каријеру започео крађом гума и горива, купио диплому и докторат на сад већ "популарном" Мегатренду, саучествовао у упропашћавању привреде Новог Сада и околине као председник Регионалне привредне коморе доц. др. Драган Лукач као награду за успешно упропашћавање Новосадског сајма добија као награду "златни падобран"! Где тај крочи ту трава не расте.
  • Cane

    17.06.2014 10:56
    Sve
    Bojan Gajic je preko 20 godina na Sajmu, Lukac ga je smenio sa mesta direktora, tako da ne znam kakve veze on ima sa ovim.

    Potrebno je smeniti sve partiske poltoroncice kojie je doveo Lukac u zadnjih godinu dana, vecina sa sega mega giga fakultetima, jedino gde su se pokazali je u lepljenju plakata sa Vucicevim likom, oni su sramota novosadskog sajma.
  • драгана

    17.06.2014 10:48
    вечити
    са лукачем испратити и бојана гајића, вечитог директора и вечито уз власт, од демократа, лдпа, социјалиста... сад је на реду снс.
  • drug

    17.06.2014 10:40
    bolovanje
    lukač više ne dolazi na posao, a drug lovrić pobegao na bolovanje, a dok su uništavali sajam bili redovni na poslu.
  • Prosedi

    17.06.2014 10:39
    kurta
    Sjahao kurta dosao murta, sve gori od gorega svi raspikuce.
  • 17.06.2014 10:28
    Privatizacija.
  • nek ide

    17.06.2014 10:28
    Samo kada taj lik odlazi. Upropastio je Sajam, a sada ce jos i biti nagradjen tolikim novcem.
  • Zike

    17.06.2014 10:27
    to je vec u u redu
    Izuzetne pohvale za g.Pribica. Posten covek, bez mrlje. Za godinu dana izvuci Novosadsku toplanu iz bule, stvarno svaka cast. Sta to vredi kad ga smenise. Al dobro, makar neka kompenzacija pa dadose Novosadski sajam.
  • петар

    17.06.2014 10:26
    мегатренд
    лукаче да ти није купљене дипломе мегатренда могао би остати на сајму на старом радном месту возача, а овако...
  • падобран

    17.06.2014 10:15
    е србијо
    да ли треба човеку који је уништио све сајамске приредбе и најстарију сајамску делатност оцену квалитета дати златан падобран. е србијо међу шљивама.
  • праведник

    17.06.2014 10:01
    докторант
    сад са се испита како је лукач дошао до дипломе мегатренда и како је путовао у зајечар да полаже испите поред толиких функција.
  • vozač

    17.06.2014 09:58
    db službenik
    ode jedna fotelja, a ostadoše još dve direktorske. Nije loše za vozača zar ne.
  • radnik

    17.06.2014 09:55
    odgovor anonimusu
    na ocenjivanju kvaliteta su radili najbolji i najvredniji radnici na sajmu osim najveceg neradnika lukacevog druga nikole lovrića koji je postavljen za izvršnog direktora i zajedno sa njim unistio sajam. ljudi sa ocenjivanja su premesteni u druge delove sajma a na njihova mesta dosli lukacevi prijatelji neradnici koji su upropastili najveci brend sajma.
  • Losa

    17.06.2014 09:53
    Cirkus u Vasem gradu.............
  • Novosadjanin

    17.06.2014 09:50
    I ovog "zlatnog dečka"..
    niko ni da opomene, nekad su o tome tajno snivali, nisu bili tako eksplicitni u svojim zahtevima...
    a građani po sada već dobrom starom principu ćute i potajno negoduju...
  • Miloš

    17.06.2014 09:50
    Padobranac
    Mera gađenja od ovakvih i sličnih padobranaca ide do jasne želje da svaki kvadratni centimetar padobranskog platna pomenuti iskoriste za previjanje posledica svog iskakanja...
  • ђорђе

    17.06.2014 09:46
    истерати до краја
    поздрављамо смену возача лукача, али несме се стати на томе.мора се испитати како је лукач узнапредовао од возача државне безбедности до генералног директора сајма и доктора мегатренда и ко стоји иза њега.
  • борко

    17.06.2014 09:37
    мегатренд
    завршни рачун је наштелован, сајам је упропаштен, а лажни доктор са мегатренда тражи 12 плата по 3000 еур??? таквима је место у затвору
  • perica

    17.06.2014 09:32
    vozac
    Bivšem vozaču državne bezbednosti, je malo 3 plate koje još uvek prima pa mu treba i zlatni padobran.
  • 17.06.2014 09:31
    ok total lik, samo malo vise plasljiv...ali poslusan i stranacki ustrojen,recimo matijevicev pesak na poziciji topa sto ce ga kralj na kraju promeniti za drugog pijuna...nadam se da se nece uplesti u korupciju jer je u sustini potpuno zdrav negde iznutra
  • 17.06.2014 09:30
    steta
    Tuzno je sto ga sad smenjuju , taman kad je poceo da vraca stari sjaj sajmu. Ukinuo je povlastice starim neradnicima ( ocena kvaliteta), a nagradio je nove i vredne.
  • 17.06.2014 09:29
    Pade, pade, pade....
    A di se kupi taki padobran od zlata?
  • 17.06.2014 09:28
    Stručnjaci za isisavanje novca iz javnih preduzeća i fondova. Eksperti za prebacivanje sredstava na račune stranaka, preduzeća povezanih lica, klubova, društava, fondacija i inih udruženja koja deluju kao protočni bojleri do njihovih džepova. Znamo vas sve, nećete još dugo. Kada dođe sloboda, neće vam se priznavati vađenje da niste znali šta radite ...
  • w

    17.06.2014 09:27
    12 BRUTO PLATA??!!!!!
    Znaci, jedno, 10 miliona ce da kosta ova rokada!
  • 17.06.2014 09:27
    steta
    Tuzno je sto takvog strucnjaka menjaju taman kad je poceo da vraca sajmu stari sjaj. Ukino je povlastice sektorima koji nisu radili dobro ( ocenjvanje kvaliteta), a nagradio je vredne i sposobne.
  • sokolic

    17.06.2014 09:26
    i SPS again....doookle breee????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna