Novi Sad
04.07.2014.
14:04 > 05:33
U delu Njegoševe ulice koja je do nedavno bila pešačka zona, biće moguće samo parkiranje vozila na mestima za invalide, rečeno je za 021.rs u Zavodu za izgradnju grada.
  • Robi

    07.07.2014 05:51
    Hm
    Zanimljiv fazon da se izvuku iz ove situacije... Jedva čekam da vidim kako će invalidi da koriste ovu pogodnost, pošto retko kada igde vidim na parking mestu za invalide da se uopšte bilo ko parkira, a posebno ne invalidi... Moja radoznalost je još veća kada zamislim situaciju u kojoj se A8 parkira tamo, dođe pandur da piše kaznu, dalje zamišljajte sami... To me i podseća na situaciju ispred moje firme, gde je inače krkljanac za parkiranje, i gde je gariša sebi sredio parking mesto za invalida, a može volu rep da isčupa...
  • Vladimir

    04.07.2014 19:41
    Loša odluka!
    pa zašto se od ugroženih uzima prostor za ugrožene? "krademo" od siromašnih da dajemo siromašnim? od pešaka kojima je skoro sve oduzeto u gradu (a koji predstavljaju većinu), uzima se još više da se da nekome ko nema ništa...zašto se ne uzima prostor od prostora namenjenih za "obične" vozače, koji su inače dobili najviše prostora a ima ih procentualno najmanje...smešno...DA - parkinzi i pristupi za osobe sa posebnim potrebama apsolutno - u čitavom gradu i u svim situacijama su potrebni (dizajn ulica da bude pristupačan za sve)....ali ovo nije rešenje...
  • Laslo

    04.07.2014 18:58
    Cestitam
    Cestitam na ideji da se u Njegosevoj ulici obezbede mesta za parkiranje invalida i time im se obezbedi brz, lagan i siguran pristup pesackoj zoni. Gledajuci objavljenu skicu cini da je pozicija parkinga idealna u smislu njihove bezbednosti i pristupa setalistu.
    To ce nekim nasim sugradjanima barem malo olaksati i ulepsati zivot.
    Potrebno je jos samo da policija i nadlezna preduzeca sprece nepropisno parkiranje. A to je sigurno moguce uz njihovo malo cesce obilaske terena !
  • Podbara

    04.07.2014 16:51
    Kakva je ovo smejurija!
    Osim glavnog trga, svi ostali trgovi u Novom Sadu su parkinzi!!!!! Uzmite celu Njegosevu koji ce nam moj pesacka zona!?
  • 04.07.2014 15:40
    Mozda ce biti 5 parking mesta samo za invalide, ali ce bahati majmuni da se parkiraju oko tih 5 mesta pazeci da ne ocepe belu liniju. Nesto kao na donjoj fotografiji parkiranih vozila odmah iza Exitovog bilborda. Kada posle 21h uvece pauk prestane sa radom ko ce da kupi vozila koja se tu budu nepropisno parkirala? Uvece tu ima da bude pravi krkljanac. Jos ako neko nekog zagradi pa ovaj ne bude mogao da izadje ima da sevaju pesnice. Uglavnom, nece ovo na dobro izaci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna