Novi Sad
23.07.2014.
17:17 > 17:26
Sa kuće u Ulici Jovana Subotića u samom centru Novog Sada, crep preti da padne sa objekta pravo na prolaznike.
  • JAZZ

    24.07.2014 08:56
    Ruševina po gradu koliko hoćeš...za to Grad nema novca jer tu (očigledno) ne može da se nešto uštine.
    Napuštenih objekata je mnogo koji služe samo kao javni WC-i i ništa više.
    Predlažem da se i pretvore u javne WC kojih ionako fali u gradu uz sredstva koja neće biti velika...bar neke vajde da imamo :)
  • 24.07.2014 08:12
    Za duvaca u saksije ima para a da se sredi ono sto bi donosilo pare za to nema. Cak i u Rumuniji cuvaju i jos stave ciradu sa slikom kako treba da izgleda. Sram da vas bude hrkaovci.
  • xy

    24.07.2014 06:12
    Pa, ništa.
    Sačekaćemo prvo da padne crep nekom prolazniku na glavu i ubije ga, a onda će da se digne frka i dreka... Kao i u svemu drugome.
    Zašto ovo ikoga čudi?
  • 23.07.2014 23:25
    Cuj ovog-srbijansko narodno pozoriste-prijatelju da li si ti normalan, ili bolje pitanje za tebe,da li si ikada bio u pozoristu, i da li uopste nesto znas o istoriji tog pozorista!!!
  • Brus Vilis

    23.07.2014 22:05
    Pantomima
    Novi Sad. Prva reč. Pleonazam. Druga reč. Istina.
  • 23.07.2014 21:16
    Ova kuca je bila pod sudskim sporom i koliko mi se cini pre par meseci je u procesu restitucije vracena vlasnicima tj. njihovim naslednicima koji su tada i zazidali kapiju i prozore da se tu ne bi skupljali beskucnici i bacalo djubre. Tako da sada ova kuca ima svog vlasnika sto do nedavno nije bio slucaj. Ne znam sta inspekciju koči pa da naredi vlasniku da sredi krov. Pre mesec dana sam tuda prolazio kolima a na auto ispred mene je pao crep sa krova. Vozac nije nista pimetio jer hi inace stao. Par nedelja pre toga stojim na semaforu iz pravca Pasiceve, cekam zeleno, gledam okolo, duva neki vetar a crep pada na trotoar ispred neke devojke koja je gurala bicikli.
  • VladaN

    23.07.2014 20:22
    A koga to zanima?
    U gradskoj vlasti je bitno "a gde sam tu ja?" priča. Kriza je i nema investitora a grad je sve stavio pod svoju šapu. Ne pamtim da je to nekoga zanimalo u prethodnih 20 godina ali od 2004 se stvar pogoršala. Centar vri u afaltu, kokošinjac od hotela je simbol centra grada, iza SNP ruševine,Jovana Subotića je ruglo....Koga stvarno to zanima. Neke od nas koje pamtimo NS kao primer grada u jedinoj iole normalnoj državi u kojoj smoživeli,verovatno. Sve u poslednjih 20 godina NS ne zanima. Niti isu odavde i velika većina je išla do grada jednom godišnje tako da nemaju veze šta znači živeti u gradu. Nebriga grada je normalno stanje. Njih samo zanima da se naguraju para za mandata im, a ovo je nebitno.
  • 23.07.2014 20:14
    Stari Sad Vs Novi Sad
    Sve te stare kuce iz centra Novog Sada treba srusiti i izgraditi nove jednoobrazne zgrade sa gipsanim zidovima i plafonima. Sve gledam kada otputujem negde kakve su budale tamo po Madjarskoj, Holandiji, Italiji, Nemackoj, Austriji... pa bacaju pare na odrzavanje starog jezgra grada. Nego lepo pustiti da se samo raspadne pa sravniti sa zemljom, a naci ce se vec neki drugar investitor da podigne novu, novcatu kocketinu. A gledam nesto i tu Almasku, koliko starih ruznih kuca, a koliko mesta...
  • BoknTokn

    23.07.2014 19:55
    Novi Banjaluk
    Sve prelepe kuce koje podsecaju na tragove zapadne civilizacije u Vojvodini se vecinom namerno ruse ali to nije nista novo. Setite se samo urusavanja jezgra NS-a da bi uterali ono grozomorno srbijansko narodno pozoriste. Ove sto su pod zastitom se opet namerno ostavljaju da propadnu kako bi neki zemo jevtino kupio prima lokaciju u centru za njegov "banjalucki" soliter i tako ubije dve muve jer ce i na rodnu vukohebinu da ga podseti.
  • -

    23.07.2014 17:50
    -
    opet se igramo naivnih francuskih sobarica
  • yoyo

    23.07.2014 17:40
    Deo građe ispod krova kuće na uglu Stražilovske i Maksima Gorkog samo što nije otpao, jedno vreme je tu stajala zaštitna traka, ali je odavno više nema. Inače kuća je jako ruinirana, i ti delovi krova koji bukvalno vise mogu svakog trenutka pasti nekome na glavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna