Novi Sad
29.07.2014.
08:23 > 08:12
Novosađanka Radmila Arula, posle pet godina, izborila se za svoj stan koji joj je oduzet 2009. godine zbog hipoteke na nevraćeni deverov dug za koje nije znala.
  • 30.07.2014 06:57
    Sudije + izvrsitelji=mafija
    1. Uhapsiti sudskog izvrsitelja koji ju je izbacio iz stana.
    2. Sudiji oduzeti platu za 5 godina koliko mu je bilo potrebno da utvrdi dve stavke. Ciji je stan i ciji je dug odnosno ko je zirat.
  • prijatelj

    29.07.2014 16:42
    Radmila Arula nema racunar,niti ume da se služi istim, nažalost ništa od bele tehnike što funkcioniše,tako da ja, njena komšinica, u njeno ime se zahvaljuje svima koji su pružili podršku,i ona se nada da nikad niko neće proći putem kojim je ona prošla,jer svi imaju njen primer.Da,spremaju se tužbe za sve one ljude koji su zloupotrebili svoje položaje ,i još jednom Radmila kreće u borbu,veliki korak za običnog čuveka,hvala vam svima,i idemo dalje...
  • marina

    29.07.2014 14:36
    Jadna?
    jel moguce da je za neke ova zena jadna? Zar je jadno pet godina borbe u korumpiranim sudovima, zar je jadno sto je izdrzala, zar je jadno to sto je imala snage da izgura proces od kojeg bi 99 posto ljudi unapred odustalo,zar je jadno sto se nije prepustila sudbini, zar je moguce da vam je ovo jadno...
  • антипротиван

    29.07.2014 14:18
    свака част госпођо
    "Њено исељење је неколико пута одлагано, а 10. октобра 2012. године на врата су дошли извршитељи." И 'ладно је избацили на ходник!!!

    Док не почну да падају извршитељи за слободу народа, биће нам овако! Кад-тад ће налетети на неког коме је јефтиније живети у затвору него просити и превртати контејнере да се АЛЕ нахране!

    Зашто нико не помиње резултате недавне инспекције која је посетила приватне извршитеље??? Сви они су правници по струци, а СВИ контролисани имају неправилности!
    Најчешћа је она кад 2 пута никог не нађу кући, и онда следи "званична" објава на огласној табли суда, што никако не може да се види осим ако се сваки дан посећује суд и гледа та табла. Боже мој, суд није повезан са интернетом!?!?!?
    Зачкољица је у томе што "утерани" грађани имају рок од 8 дана од дана пријема решења да га плате УМАЊЕНОГ за 50%!!! Приватни рекеташи тих 50% неће да се одрекну и зато никада никога не нађу до саме крајње наплате! Око тога је било и највише притужби и замерки приликом контроле, али они опет опстају, док људи као Радмила одумиру!
    То нам је та иновација жутих коју су напредни развили до максимума! Погледајте ко је био 10. октобра 2012. године на власти, и ко је био министар правде! Исто као и данас! Све је јасно! Осим оног, шта се чека? Стићи ће ово и нас, немојмо да се заваравамо!

    Баш као песма пастора Мартина Нимелера:

    Када су нацисти дошли по комунисте,
    ја сам ћутао;
    јер нисам био комуниста.

    Када су затворили социјалдемократе,
    ја сам ћутао;
    јер нисам био социјалдемократа.

    Када су дошли по синдикалце,
    ја се нисам побунио;
    јер нисам био синдикалац.

    Када су дошли по мене,
    није преостао нико да се побуни.

    Шта се чека?
  • fandjo

    29.07.2014 13:50
    zao mi zene
  • Brus Vilis

    29.07.2014 11:47
    I evo, ko zna koji put ću ponoviti, sve počinje od suda. Ne od tv pretplate, ne od voznog kampa javnih preduzeća i ne od skupštinskog restorana. Da vlast želi istinske promene reformisali bi najpre sudstvo. Sirota žena je morala da dokazuje svoju nevinost, za razliku od zelenaša i pokvarenog devera koji su imali 5 godina da rade šta im je volja. Ovo je zapravo strašno i daje lopovima i muljadžijama mogućnost da se sprdaju sa zakonom godinama i da praktično bilo čiju imovinu zloupotrebe. Pet godina je sudu trebalo da utvrdi dve stavke - da je stan gospodjin i da ona nije dala saglasnost za hipoteku!!!

    Sudstvo u Srbiji nije instrument pravde, već oružje političkih moćnika. Još je žalosnije što su pravda i političari najčešće na različitim stranama.

    Ovo jeste pobeda malog čoveka, ali eto, ima ukus poraza.
  • -

    29.07.2014 11:46
    -
    da li je taj tip jos uvek dever?
  • 29.07.2014 11:03
    Takodje, kupci stanova obavezno da provere da im investitor nije stavio hipoteku na stan.
  • alo,alo

    29.07.2014 09:54
    istrazni organi
    bi sada trebalo da se pozabave deverom i tim kamatarom !
  • 29.07.2014 09:36
    Na žalost, i ovo je moguće u zemlji Srbiji, kandidatu za punopravno članstvo u Evropskoj Uniji. Nekada su zelenaši završavali na dugogodišnjoj robiji a sada...
  • 29.07.2014 09:11
    Jadna zena...
  • JAZZ

    29.07.2014 08:31
    Svaka čast gospodji Radmili !!!!

    A veliki MINUS pravosudnim organima kojima je trebalo PET godina za ovakav slučaj !
  • ns

    29.07.2014 08:30
    e sad budući da bahati zelenaš i dever prevarant nisu hteli da čekaju sudsku presudu nego su pre nje ženi napravili štetu može da ih tuži sve redom i da obračuna koliko živci koštaju za sve vreme dok je čamila u hodniku, bezdušna korumpirana bagra od agencije do sudije!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna