Novi Sad
14.08.2014.
16:24 > 16:29
Red građana ispred Gradske kuće, nezadovoljnih pristiglim poreskim rešenjima na imovinu sve je duži, a žalbe se odnose na mnoge nelogične, čak i bizarne situacije.
  • keti

    19.08.2014 19:40
    nista novo
    Godinama dobijam resenje na pokojnog svekra koji nije medju zivima od 1995 godine, na pokojnog muza umro je 2005, sta da kazem, u isto vreme i ja dobijam resenje i to svi na istu kucu, ocigledno da im treba punuo para, mislim da ce budzet napuniti od pokojnika, uostalom ima vas i previse uposlenih pa se rasporedite po grobljima, sram vas bilo !!!
  • i

    18.08.2014 11:46
    Mislim da mi nismo niti ovce za šišanje niti ludavi i čudaci. Ako ne "USTANEMO" i ne "ZINEMO" biće nam još i gore.Naplatiće nam i što dišemo!
  • Beba

    18.08.2014 07:49
    Najgoriiiiii
    Gradska poreska uprava u Novom Sadu je ubedljivo najgora Institucija sistema u Srbiji.. Bahato ponašanje zaposlenih, posebno inspektora kanc.konrole na Bul.M.Pupina, duplo oporezivanje građana koje se godinama ne rešava, ogromni nameti firmama, jednom rečju - mrak!!
  • 15.08.2014 10:28

    Gradska poreska uprava je napravila veliku grešku kada je umesto EPS-u,naložila Informatici da im dostave podatke o korisnicima.

    Svi koriste struju,imaju brojilo(naravno ima i onih koji su divlje nakopčani,Dolina Lopova je primer),dok račune Informatike ne dobijaju mnogi jer imaju svoje bunare i septičke jame,pa nikada nisu ni bili upisani u spiskove Informatike.

    E,sad,sa druge strane oni koji imaju debele veze u Informatici ili rade tamo na važnijim mestima,jednostavno su "zaboravili" da daju Poreskoj upravi adrese i imena nekih osoba,kako im ne bi stizala rešenja na porez...

  • Mika

    15.08.2014 09:41
    Novi Sad se raspada, a gradonecelnik se ceslja.
  • 15.08.2014 08:29
    Tudje greske
    Sto bi mi ispravljali tudje greske ? Neka pokusaju da naplate taj porez sto stize za ljude koji nisu vise zivi. Od cega ? Od te nekretnine koja vise nije na njihovom imenu ? NEKA SAMI ISPRAVLJAJU SVOJE GRESKE !!!
  • Mamika

    15.08.2014 08:28
    ???
    Pa poreznici išli po *Biračkom spisku * To su sve *NJIHOVI* glasači :(
  • 15.08.2014 08:11
    Molim vas objavite komentar, nisam promasio temu!
    Povecanje poreza je zbog:
    - izmene zoniranja
    - povecanja prosecne cene stana
    - ukidanja korigovanja zbog kvaliteta gradnje
    - izmene obracuna korisne povrsine
    Drugo ist tako vazno-poreska radi u saradnji sa knigovodjama raznih graditelja stanova, koji ne placaju porez pa PU mora od nekoga da nadoknadi.
    Nikoga necu da vredjam, ali govorim istinu: City gradnja inzenjering u likvidaciji ima zavrsila je proslu godinu u minusu od oko 80.000 evra a izgradila je par zgrada. Znaci porez 0 (nula).
    Ko je to omogucio? PU, Ko to treba da nadoknadi? Mi gradjani
  • Prevara

    15.08.2014 08:07
    Da, da i ja prijavljujem da je stigao dupli porez. Za stan u kojem zivimo i za stan koji je prodat pre vise od godinu dana sa svom sredjenom administracijom...
  • 15.08.2014 07:21
    Dupli porez
    Meni već 2 godine računaju dupli porez. Tj na osnovu Ugovora o poklonu sam stan prebacio sa oca na sebe. I dalje porez dolazi na oba lica ...
  • OVO JE DANAS

    15.08.2014 07:18
    SRBIJA

    Komša u Ledincima se hvali kako on ne dobija da plaća porez na kuću(iako je ogromna i plac izlazi na 3 ulice!)jer je od naboja pa kao pod zaštitom države a svi znamo da mu je tu privilegiju neplaćanja poreza obezbedio pokojni deda,nekadašnji funkcioner na 4 funkcije!!!

    Srbija,ili bar Novi Sad je danas mesto gde žive nenormalni građani(normalni su davno pobegli iz ove ludnice),gde spada i moja malenkost,mesto gde postoje građani I i građani II reda.

    Građani I reda NE PLAĆAJU porez(ili ga plaćaju minimalno zahvaljujući poznanstvima),NE PLAĆAJU informatiku,struju,gas,kazne za saobraćajne prekršaje a primaju ODLIČNE PLATE kao "zaposleni" u javnim kućama(preduzećima) i državnoj administraciji.Mnogi i ne dolaze na radno mesto ali su zato na PLATNOM SPISKU.Kada odu u penziju,sa DOBROM PENZIJOM,dolaze još uvek da rade na bivše radno mesto jer su "neophodni".Ti isti letuju i zimuju gde god požele a njihova deca i unuci vise po kafićima centra od podneva do ponoći(ujutru ih doduše nema jer mora se spavati do 12h).Njihovi saobraćajni udesi se zataškavaju,čak i kada postoje žrtve udesa.

    Građani II reda su oni ostali koji,da se ne ponavljam,nemaju sve one privilegije i blagodeti koje imaju građani I reda,jer neko mora da PLAĆA DUPLO,i za jedne i za druge!!!

  • Porez Nick

    15.08.2014 07:15
    Od osnivanja isto...
    Od osnivanja PU Novi Sad stalno se čine greške, što zbog nestručnog vodjenja, što zbog ofrlje odrađenog posla. Sadašnja Načelnica je dugogodišnji radnik PU i veoma se razume u posao, ali ne ispravlja greške prethodnika. Naime, pritiskom vlasti i nakaradnim tumačenjem zakona, tokom 2011.g. na osnovu "nekakvih" evidencija Informatike, poslali su nezakonita rešenja za preko 30.000 stanova. To još uvek nije ispravljeno i "stručnjaci" Informatike i PU, nastavljaju dalje... Doduše, Zakon dozvoljava oporezivanje "na osnovu podataka..." ali relevantnih, stvarnih a ne na osnovu APP(ako prodje prodje). Iako smo im platili takse za žalbe, to još uvek nisu ispravili!
  • 15.08.2014 07:09
    Naravno
    Pa naravno da ne možete naći sagovornika u PU.Jer trećina njih radi knjigovodstvo na crno a druga trećina piše žalbe i naplaćuje ljudima što će im " nešto srediti ".I na kraju ostaje 1/3 onih koji se ne mešaju u svoj posao jer nemaju vremena pošto moraju da pogledaju šta je sve danas na akciji i popustima po centru
  • jo

    15.08.2014 07:03
    Dva prstića
    Po meni nisu krivi ti u PU jer je njima takvo ponašanje neko omogućio.Trebalo bi napraviti neku akciju tipa " Pronadji svog poslanika ili odbornika " jer su oni ti koji su sa svojim bang...im prstima i svojim nečinjenjem svih ovih 14 godina to omogućili.Odnosno u ime svih nas su glasali za propise kakve ni dete u prvoj osnovne ne bi smislilo.Sa jedne strane imate pretnje,ucene,takse,rokove,redove a s druge strane rešenja se pišu i šalju u avgustu na osnovu " podataka kojima PU raspolaže ".Ali evo jedan savet umesto čekanja.Žalba pa posle 60 dana tužba za ćutanje administracije.Ja tako radim godinama i sve se reši u roku 3 meseca.I ništa usmeno rekla kazala sa nekom šalterušom ili dežurnim inspektorom.Najviše što oni mrze je moraju da odgovaraju pismeno jer sve mora da ima datum i potpis.
  • Spajk

    15.08.2014 06:48
    Ovo se dešavali i 2011. ali tada nilo nije hteo da sasluša građane.
  • Darko

    15.08.2014 06:47
    Kada sam podneo poresku prijavu nakon oceve smrti i dok nisam dobio svoje resenje placao sam na njegovo ime sve redovno. Sledece godine sam dobio dva resenja. Otisao sam i pisao zalbu i preknjizavanje uplata sa njegovog na moje ime. Proslo je par meseci, pa sam otisao opet i dok nisam stajao u kancelariji da na moje oci otkucaju valjano resenje ne bi verovatno ni do danas resili moj slucaj. Od tada ne dobijam dva resenja za isti stan. Neverovatno je koliko im je losa baza podataka i koliko su im nesposobni sluzbenici.

    Postavlja se pitanje ako direktor poreske uprave kaze da je poslato preko 120000 resenja, a od toga gomila slucajeva da za isti stan dobijes dva resenja koliko je uopste nekretnina prijavljeno za porez. To znaci da ima gomila onih koji uopste nisu u evidenciji da placaju.
    Sramota
  • 15.08.2014 06:26
    СТОРНИРАЈУ ОСНОВНО РЕШЕЊЕ, АЛИ НЕ И КАМАТУ!
    Малодобна ћерка и ја смо сувласнице по пола стана, тако су попуњене пореске пријаве и тако годинама плаћам решења. Међутим,само сам ја обвезник код Информатике, те ме Пореска управа још једном задужи за целокупну површину. Наравно, на том новом задужењу је била већа тржишна вредност и потпуно другачији обрачун (наравно, већи). Елем, напишем жалбу и кроз 2 године они ми то уваже. Али, не лези враже: сторнирају ми само основни износ на том дуплом решењу, али не и камату која је текла од момента лажног задуживања до момента решавања 8које не зависи од мене). РЕЗУЛТАТ: Ћерка и ја имамо две картице за две идентичне половине стана, истог датума уплаћујем истоветне износе, само што сад моја картица има наводни дуг који би лако могао да се сравни сторнирањем разлике... Али, не вреди! Узела сам недавно и платила, јер ми сад и на ту разлику даље тече камата и дуг се повећава.

    За други стан сам пре неколико дана свечано прославила 2 године откако сам предала на деловодник уредно попуњену пореску пријаву а још није решено. Самохрани сам родитељ, па ми није свеједно што ће све то да ми ребну одједном... :-(
  • Cika Mile

    15.08.2014 06:16
    Obzirom da u poreskoj rade razno razne kozmeticarke , frizerke sa stranackim knjizicama stvarno nista ne cudi
  • 15.08.2014 06:02
    Pantelija
    Na mene stize porez jer u vas deco nemam ni malo poverenja.....
  • Centar

    15.08.2014 02:34
    Šta da radim?
    Šta da radim jer sam dobio porez na nedavno preminulu majku čiji sam naslednik a meni je stiglo da platim na PIB a firmu sam zatvorio. Tamo će gužva biti do nove godine a mogli su bar mailom da im postavljamo pitanja.
    Neće naša poreska uprava ni malo da se modernizuje a poreska rešenja dobijamo sve kasnije i kasnije. Za vreme onog gubitnika Miloševića pre su stizala.
  • 15.08.2014 01:51
    kako su najavljivali expres uterivanje moze se desiti da uterivači prodaju nekretninu zarad nepostojećeg duga.
    Koleteralna steta je uvek mali covek.
  • 15.08.2014 00:45
    Moj ujak je umro 2009. godine. Kucu od 70 kvadrata je 2005. prosirio za 15 kvadrata. Vadio je gradjevinsku dozvolu, uknjizio tih dodatnih 15 kvadrata. Do njegove smrti resenje za porez mu je stizao a 85 kvadrata. Posle njegove smrti odrzana je ostavinska rasprava i moj brat od ujaka nasledjuje kucu tj. tih 85 kvadrata. Od 2010. stize rasenje na njegovo ime za 85 kvadrata, ali isto tako od 2010. stize i resenje na pokojnog ujaka za onih prvobitnih 70 kvadrata pre prorisenja tj. dogradnje kuce. I ove godine je pokojni ujak dobio resenje na 70 kvadrata. Brat vec cetvrtu godinu u poresko odnosi umrlicu, papire od suda od ostavinske rasprave,... ali ne vredi. Šabani i dalje salju resenje na pokojnog ujaka kao i resenje na njegovig sina, mog brata od ujaka. Ludacka drzava. Ovo nema ni u Alan Fordu.
  • 14.08.2014 23:04
    Greske
    Zasto uvek gradjani da ispravljaju greske? Kada mi pogresimo onda to uvek ide nekim putem koji nije besplatan, ima bar takse. A za ove greske, sto pored sve nove tehnologije, salju racune preminulim osobama, treba ih samo uputiti na poromenu adrese, tj. groblja gde je po njima poreski obveznik sahranjen. Pa nek traze dalje greske sami, a ne sve na noge odradjeno im se servira vise puta, a oni uporno grese. Ko je tu lud?
  • 14.08.2014 21:29
    Dobro ljudi, imajte razumevanja. Treba otplatiti ona 4 MILIONA EVRA što je Maja i njena ekipa raskućila u trange-frange kombinaciji sa Devićem ...
  • Pera

    14.08.2014 21:15
    Gradska poreska uprava Novog Sada je veoma napredna. Naplacuje porez i zivima i mrtvima. Ne reaguje na dopise za ispravljanje gresaka (tako kazu komentatori). Naplacuje za jednu nekretninu po nekoliko puta porez.
    U godini kada je inflacija 1% :))))))
    povecavaju porez i do 300% kao da su zaboravili da su pre godinu dana mnogima duplirali porez.
    Konkretno ja sada imam najmanje cetiri puta veci porez u odnosu dok napredni nisu dosli na vlast.
  • tamnica naroda

    14.08.2014 21:15
    Prema misljenjima mnogih stranih kolumnista i blogera Srbija je jedna od najgorih zemalja za zivot na svetu .
    Posle citanja gornje vesti to je vise nego ocito .
  • Anakonda

    14.08.2014 21:14
    Koliko pokojnika se vratilo u NS?
    Otac mi je preminuo pre 9 godina.6 godina je porez stizao normalno na majcino ime -ali evo vec 3 godine , ISTOG DANA,NA ISTU ADRESU stizu 2 racuna ZA ISTI STAN. Placam na ime pokojnika, posto je iznos na tom racunu manji.
    Do sada sam mislila da je slucajna greska sluzbenice...... ALI VIDIM DA JE OVO MASOVNA POJAVA U NS.
  • Iz mog ugla

    14.08.2014 21:04
    viđenja
    I moja porodica danas bila u Gradskoj Poreskoj Upravi,gužva nenormalna,dele brojeve za čekanje pa ko dočeka,duplo obračunatih poreza(i naš slučaj) na gomile,jednoj ženi došlo rešenje na nju i oca koji je umro pre 20 i više godina,druga isto dobila na pokojne roditelje porez i na nju na isti stan,pa još jedan čovek sa istom situacijom,svi se žale a gospodin iz poreske pre neki dan na RTV 1 tvrdio kako se tu i tamo desila neka greška ali zanemarljivo u odnosu na ukupan broj rešenja.
    Da se nije malo prevario ili ga sramota priznati da je Gradska Poreska Uprava nesposobna?
    PS.Valjda je samo jedan obrijani tip bio zadovoljan.Došao,ušao preko reda,vidi se dobro poznaje inspektorku i bez ikakvog stida i srama vadi pred svima nama(sva vrata otvorena)poklon za nju.Verovatno od onih srećnika koji zahvaljujući poznanstvu sa inspektorkom,može da računa na minimalni porez.
    A mi, ostala stoka,neka plaća duplo!
  • državni posao

    14.08.2014 20:54
    Kornjača Rade
    Sestra i ja smo bile suvlasnici stana koji je prodat 1997. godine. Mene je poreska eliminisala kao suvlasnika te godine, novi vlasnik je se uredno duži za svoje poreske obaveze (koje redovno i uplaćuje), dok se sestra duži za sve ove godine za stan.
    Za ovih bezmalo 20. godine je sestra sigurno 5 puta podnosila svu potrebnu dokumentaciju da se greška ispravi.
    Poslednji put je navela delovodne brojeve svih tih zahteva, ali joj je rečeno da bude ljubazna pa pošalje ponovo jer oni ne mogu da traže po svojoj dokumentaciji.
    Sestru od onda zovem Kornjača Rade. :)
  • 14.08.2014 20:54
    Nisam bolje ni ocekivao, svi smo mi naviknuti na ovakve stvari,bolje nam ni ne treba,niti znamo za bolje.Kada bi sve funkcionisalo kako treba,zabrinuo bih se :-)
  • v

    14.08.2014 20:54
    @Zastavnik I Klase - Kako sam očekivao, dobro je
    A sta bi bilo da je rješenje dobila i pokojna baka, i djed? Ko radi, taj i greši, kaže stara narodna mudrost. A pošto ova gradska vlat radi, za razliku od onih iz opozicije koji nisu ništa radili, može se desiti i ovo. Samo neka rade, sokolovi moji lijepi, radite i griješite, a narod će sve to pozlatiti. Živeo najbolji gradonačelnik ikada, koji je bio i koji će biti, jedva čekam izbore pa da opet glasam za njega.


    znamo mi da vi traktoristi ne plaćate ništa zato se ni ne buniš!
  • 14.08.2014 19:46
    Prošle godine sam dobio 4000 sad 8500 za porez,plata mi je ista,sve je poskupelo 20%...pa dokle
  • BaTa

    14.08.2014 19:44
    Eeeeee
    Lopovi čisti. Drugi komentar nemam. Moj stan ima pedeset kvadrata i do sada sam plaćao porez 13000 i to im je bilo malo, nezajažljivim lopovima pa su ga sada povećali na 16500.
    Sramota, za šta da im se plati porez???? A ulica u kojoj živim je jednom ove godine pokošene trave bila, a ta trava je ostala tako pokošena da je vetar raznosi i nama u stanove danima... A ulice kakve su nam skrnave i prljave to je posebna priča... Posavlja se pitanje za šta ja godišnje da dajem 150 evra...
    Da me na svakom ćošku može da napadne ko kako hoće, da živim u najskraavijem gradu u celoj Srbiji. A ovde sam rođen i odrastao, nikada kao sada nije bilo!
    Gnev....ništa drugo.
  • no name

    14.08.2014 19:40
    dok čitam ove i druge silne komentare,pitam se ko li je glasao za ovu volumentu što je sad na vlasti...i što je najgore,opet će glasati,a nikad nam gore nije bilo..nikad...možda će se narod opametiti kad počne da se gura oko kontejnera...














  • dr.

    14.08.2014 19:38
    Velika je lutrija ziveti ovde .
  • osisana ovca

    14.08.2014 19:36
    dahije su pioniri
    dragi moji sugradjani, mislim da bi se trebalo organizovati i javno clanove komisije lokalne samouprave koja pokusava da kradje iz gradske kase nadomesti ovim haracem, izvesti na Trg da nam objasne kriterijume po kojima su nam povecali porez. Meni licno preko 300 posto. Sa 300 na preko 10000. Kazu zato sto sam u centru. To sto mi se urusavaju zidovi, sto nemam grejanje vec lozim pec i sto mi platu stalno smanjuju to nije njihov problem
  • xyz

    14.08.2014 19:29
    Kakva drzava takva i poreska resenja .
  • diktatura

    14.08.2014 19:28
    Dovoljno je citati ovakve jezive vesti i shvatiti zasto nijedna normalna drzava ne zeli da ima posla sa nama .
  • Obaveštena

    14.08.2014 19:27
    Ah !
    E pa dragi moji za ove ste glasali...pa to sada košta :-))))
  • janko

    14.08.2014 19:04
    @crno-crno-crni
    a sta i ocekivati od crno-crno-crnih
  • Nevena

    14.08.2014 19:01
    Isto i u drugim gradovima
    U Zrenjaninu na isti stan stižu čak tri rešenja: 1. na prvog (bivšeg) vlasnika koji je umro pre više od 20 god, 2. na ćerku-naslednicu stana stiže poslednjih 7 god, mada je stan prodat i katastarski prešao u vlasništvo sadašnjeg vlasnika, i 3. na sadašnjeg vlasnika. I to redovno, svih ovih godina unazad, sve sa paprenim kamatama.A to je samo jedan primer. NEKO greši, pa pronađite KO, ako je sva tražena procedura oko vlasništva, nasleđivanja, katastra...uredno odrađena. I niko ne kaže da se ne sme grešiti, ali u ovom resoru ih je i previše.
  • svetlana

    14.08.2014 19:00
    sramota
    dokle ce od nas gradjana, postenih i radnih,traziti sve maltene i kozu sa ledja da naprave tasnu dok bitange se voze u skupim kolima,stanuju u vilama ilegalno izgradjenim i neprijavljenim te ne placaju ni vodu,ni struju napr TATARSKO BRDO
  • 14.08.2014 18:59
    Odmah da se ukinu višestruke plate političarima
    A još nismo dobili spisak koliko političara prima 4-5 plata i nismo čuli kada će im ta privilegija biti ukinuta.

    Oni 4-5 plata a plate i penzije narodu smanjuju zbog štednje. Lepo.
  • platiše

    14.08.2014 18:58
    Ko se upeca
    Naša poreska uprava ima divne metode naplate tako što na jednu nekretninu naplaćuje porez sa više strana. Naime, moj tata i tetka dele porodičnu kuću i godinama redovno plaćaju porez. Taj porez stiže na ime pokojnog dede 13 godina, svake godine po prijemu rešenja neko od njih odlazi do uprave i prilaže dokumentaciju o pokojniku i nasledstvu i 13 godina ih isprate i kažu da je rešeno ili da je u evidenciji sve upisano i da ne znaju zašto su došli. U međuvremenu se zaračunava dug na ime mog oca (na istu nekretninu),koji sada iznosi 1000000 dinara, na tetku takođe, a pritom ovaj koji plaćaju se ne skida ni jednom ni drugom (pritom ne šalju čak ni na ispravno prezime mog dede). Kome i šta mi plaćamo? Miriše mi na tužbu!
  • 14.08.2014 18:49
    Računaljka, pero i golub pismonoša
    Sad će oni to rešiti...brzinom svetlosti. Kao što i od 2000. čekamo da se izdavanje dozvola za gradnju obavlja brže. Obećanja svih dosadašnjih vlada.

    Investitori koji su pobegli odavde su već izgradili objekte u drugim zemljama dok mi još uvek učimo kako da koristimo računar.
  • Mario

    14.08.2014 18:47
    Ovo nije nimalo usamljen slučaj, mislim da se pola grada bakće sa dupliranim rešenjima, problemom koji je nastao pre jedno 2-3 godine i još uvek nikako da reše.
  • Roza

    14.08.2014 18:42
    Umrla 1998...
    A sad stiglo rešenje za porez na plac u Ribnjaku, koji je prodat 2005 i na kojem je jedan biznismen sagradio vilu. Da li je on dobio da plati porez na vilu, koja se sigurno vodi na njegovo ime, ane na njeno...???????????????????? Strava??????????
  • Obveznik

    14.08.2014 18:37
    Dupli porez
    Meni je stigao porez, pored stana koji posedujem, za stan koji sam prodao pre sedam godina, tako da sad treba da pletim i na stari stan (prodat) i na novi
  • Max

    14.08.2014 18:23
    Разоримо Картагину
    Понављам овде као папагај: Укинимо Информатику!!!

    То је предузеће за упошљавање партијских лезилебовића, народ од таквих нема никакве користи. У ери е-банкинга све рачуне плаћам од куће, а нпр. Чистоћа не жели да испоручује рачун за комуналне услуге директно корисницима, већ САМО преко Информатике, дебилизам...
  • 14.08.2014 18:09
    Sta? Mislili su da ce se izvuci u grobu?

    Porez je neizbezan!
  • 14.08.2014 18:08
    "Dovoljno je citati ovakve jezive vesti i shvatiti zasto nijedna normalna drzava ne zeli da ima posla sa nama"

    Nije da nismo naučili iz protekle dve decienije ko i kako se ovde vlada,ubija i krade. Ovakava država mora propasti. Njima će biti mnogo lakše da stanu na noge, sa vašim novcima.

    Revolucije...
  • мм

    14.08.2014 18:02
    ЛОПОВИ
    Лоповкска држава само гледа где да нам закине кинту. Мојој баби стигло да плати порез на име свог мужа, тј мог деде који је умро 1996. године, за неку кућу у Краљевића Марка.
    Каже баба да никада нико из њене нити његове фамилије није имао кућу у тој улици нити нигде близу. И још пита она мене као дал да платим. Реко само ако си луда! ЛОПОВИ!!!
  • Jeremija

    14.08.2014 17:40
    Gospodine SUPER premijeru ...
    ... reaguj sad i na ovakve vesti !!!
    Pa ova država nije LOPOVSKA - ona je TERORISTIČKA!
    Dokle više !?
  • Zastavnik I klase

    14.08.2014 17:28
    Kako sam očekivao, dobro je
    A sta bi bilo da je rješenje dobila i pokojna baka, i djed? Ko radi, taj i greši, kaže stara narodna mudrost. A pošto ova gradska vlat radi, za razliku od onih iz opozicije koji nisu ništa radili, može se desiti i ovo. Samo neka rade, sokolovi moji lijepi, radite i griješite, a narod će sve to pozlatiti. Živeo najbolji gradonačelnik ikada, koji je bio i koji će biti, jedva čekam izbore pa da opet glasam za njega.
  • Soma

    14.08.2014 17:14
    Meni su pre tri godine stigla dva resenja za isti stan i jos uvek cekam da rese zalbu
  • Stara priča

    14.08.2014 17:09
    I sad je Vučević verovatno kriv... standardna priča, kreću trolovi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna