Novi Sad
21.08.2014.
10:35 > 11:51
Sedamdesetak stanovnika ulice Stevana Hristića potpisalo je peticiju u kojoj traže od gradskih vlasti da se konačno uredi dečije igralište u tom bloku.
  • Uncas

    22.08.2014 16:57
    Ovde u NS je takav javašluk što se tiče naše dece-to je skandalozno....!!!
    Onolike kasarne i zgrade prazne trunu,Spens gore zjapi prazan...,stalno se nešto "kalkuliše" i presipa iz džepa u džep,a decu nemaš gde odvesti..Ili da ih pustimo u dva parka Limanski i Futoški na igralište koje je poluispravno (Limasnko),ili ih voditi u te "igraonice"gde se iskaču i natrče kao "kučići"ne bi li spavali mirnije....Nigde nekog sadržaja i prijatnosti na jednom mestu...Recimo kasarna na fut putu može da imai igralište i igraonicu i knjižaru i lutkarska pozorišta i školice i šta sve ne -NA JEDNOM MESTU!!!
    Ali zašto bi to neko uradio kad nam deca nisu najveće blago-i posle se čude što nas je sve manje-a sami nam ubijaju volju....
  • 21.08.2014 20:20
    deki
    naravno da to treba srediti...ali isto tako,imali ko da reaguje po pitnju divlje pijace na Satelitu,ono je užas,sav ološ grada tamo dolazi,i prodaje robu iz kontejnera...urinirju oko zgrada,smrad na sve strane,imali ko da reaguje i rastera to
  • 21.08.2014 12:36
    Puno zelenilo dzakova peska punjenih za vreme poplava, sada trule i iz njih rastu zbunovi. Sa druge strane, peskarnici po gradu prazni i zapusteni, roditelji koji se odvaze da uloze u odrzavanje pesak kupuju po obliznjim stovaristima (a izadje prevoz skuplji od peska).

    Ali nikome da se upali win win lampica da ucini nesto za decu ...
  • NN

    21.08.2014 11:11
    Novac odlazi na plate
    To što sa pravom traže stanovnici ulice Stevana Hristića mogu da traže i stanovnici drugih delova grada. Npr. u Limanskom parku već dugo rade samo dve ljuljaške a puno dece posećuje ovo igralište.
    To se zove maćehinski odnos gradske vlasti prema deci ovog grada.
  • Nizina

    21.08.2014 10:58
    Može se
    Lepo poterate višak zaposlenih u JKP-ima da svaki dežura na smenu na svakom dečijem igralištu (pošto ih je više stotina-nema problema). Ako se pojave huligani zove policiju.

    Onda će neradnici raditi, policija kažnjavati a igrališta bi bila čitava!

    Win win situacija!
  • Rajko

    21.08.2014 10:46
    70-ak potpisa, slabo je to ...
    Dajte da se okupimo svi sa NN, i da povecamo taj broj ...
    Moj savet je da napravite peticiju na mestu gde je prometno ( recimo kod Rodic marketa ),gde dosta ljudi prolazi, tako cete imati vise uspeha.

    Pozdrav i puno srece

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna