Novi Sad
05.09.2014.
06:10 > 08:19
"Gradsko zelenilo" zameniće prljav pesak na dečijim igralištima i predškolskim ustanovama, čistim peskom koji je ostao od punjenja džakova tokom poplava u maju.
  • ja

    05.09.2014 17:14
    Zasto ljudi skupljaju macke i pse lutalice oko zgrada? Nisu individualnom, nego kolektivnom tipu stanovanja. Kod mene komsija hrani golubove... Da vidite tih govana od golubova po autima, ulici, terasama. On ih skupi, golubovi stoje na ogradama i krovu. Muka mi je od ciscenja i pranja govana.
    Isto tako i ovi sa hranjenjem lutalica. Preselite se u kucu pa prljajte svoje dvoriste, decija igralista ostavite deci.
  • 05.09.2014 09:51
    U vrtiću "Maslačak"u Narodnog fronta na Limanu III postoji taj problem već godinama, ali niko nije voljan da ga reši. Čovek iz broja 34 hrani mačke lutalice kojih ovde ima u velikom broju, minimum 20 komada. Te mačke (prljave, šugave, olinjale, bolesne) su preko dana uglavnom u dvorištu tog vrtića, jer im je tamo ograđeno i mirno (deca su u dvorištu svega oko sat vremena dnevno), tamo vrše nuždu, odnose crknute ptice, ITD. Sumnjam da će ovaj problem biti rešen, jer ni u komunalnoj inspekciji ne postoji volja da rade svoj posao i reše ovaj problem na koji smo im se puno puta žalili, samo me čudi da ni upravi vrtića to ne smeta. A ako i promene pesak, biće zagađen već za par dana ponovo, što reče prethodni komentator - džaba kreče.
    @Tasha - ogradice ne sprečavaju pse, a naročito mačke da ih preskoče.
  • Tasha

    05.09.2014 08:11
    Ukoliko...
    ...se, posle zamene peska, peščanici na neki način ne ograde, vrlo brzo će opet biti potencijalni izvori opasnosti za decu. Jer, kako sprečiti, prvenstveno pse i mačke lutalice da ne prljaju pesak u peščanicima? Neka Gradsko zelenilo razmoti postavljanja ogradica oko peščanika, čisto da se akcija zamene peska ne bi svela na ono "džaba ste krečili".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna