Novi Sad
01.12.2014.
16:43
Na današnjem sastanku radnika JKP "Put" i gradonačelnika Miloša Vučevića dogovoreno je da radnici prekinu štrajk, a da će za uzvrat, do petka dobiti septembarske plate, a do Nove godine i oktobarske.
  • putar

    02.12.2014 22:13
    čudo neviđeno
    "Представиници двају синдиката, Самосталног и „Независности”, Горан Милић и Гојко Етински изразили су задовољство што их је примио градоначелник Вучевић и што је постигнут договор, што значи да ће путари радити нормално."
    "Pinki je video Tita"....
    Pa vi niste normalni, jeste li pregovarali za plate ili se "sladili" sa gradonačelnikom... svugde u svetu sindikat se bori za veća prava, a sindikalista Milić za minimalac...
    Za rubriku verovali ili ne....
    Jedna reč sve opisuje-Polusvet...zbogom firmo...
  • nevera

    02.12.2014 21:39
    strajk??????
    sta strajkujete nista ne radite, sve rupa do rupe, sve ste raskopali, budu 2-3 radnika na gradilistu ostali piju pivo i sede okolo......radite pa ce vas placati, a ne strajkujete zbog plata a radite posao za realno 9 do 10 hiljada dinara mesecno!!!!!!placeni ste ko da dijamante kopate a ne rupe i zakrpe po ulicama.... UVEDITE I TRECU SMENU DA SE STO PRE SANIRAJU RUPE NA PUTU ZAVRSE SVI RADOVI KOJI SU ZAPOCETI!!!
    aj uzdravlje i radite nesto....
  • Sofronije

    02.12.2014 20:23
    Za istoriju
    Miliću G. ti si prvi predsednik sindikata u istoriji komunalnih preduzeća Novog Sada na čiju se inicijativu uvodi minimalac. čak te i gradonačelnik hvali. Stvarno si...
  • Mile

    02.12.2014 19:28
    Miliću, miliću prezime ponosito!
    Gorane Miliću, novi precedniče sindikata, pa ti sa svojim pajtosima obeća da nema predaje do isplate svih zaostalih plata i putnih troškova, kad ono cvrc. Šta je frajeru, znaš da skakućeš po krugu i glumiš manekena, a kad zagusti uvlačiš rogove odma. A koliko si rečit tek to je poznata stvar.
  • dusan

    02.12.2014 16:50
    ovako se štedi
    Posle će se hvaliti kako je Novi Sad uštedeo enormne pare u odnosu na prošlu vlast a narod neka pocrka.Pretpostavljam da u gradskoj upravi uredno dobijaju platu jer samo oni rade a ostali sede.
  • ST

    02.12.2014 08:52
    I opet...
    ...ce da vas zamajavaju...Dva puta im verujete,evo i treci...
  • putar

    01.12.2014 22:13
    novi sindikalac
    Pa novi sindikalci su nam obećali štrajk do isplate svih plata, a na prvim pregovorima, popustili i pristali na sporazum od prošlog puta, koji nije ispoštovan....
    Svaka čast, izborili ste se za sebe, a manjinski sindikat daje izjave i vodi glavnu reč...
    Zbog čega vi postojite....
  • nsnn

    01.12.2014 19:54
    mislim nemojte pogresno da shvatite, verujem da je ovim ljudima i brojnim u slicnoj situaciji ne izmerno tesko da vec male plate i ne dobijaju, al meni licno je tragi-komicno kad procitam recenicu do nove godine ce dobiti prvu polovinu septembarske plate, pa ko koga ovde zaj**** ?
  • 01.12.2014 19:23
    " Svi oni moraju da plaćaju račune, kredite, a većina ima i decu u školi. "
    E pa sad zbog njihove dece i kredita klepite još koji procenat poreza na imovinu dogodine.Šta je sa našm decom i kreditima.Mi to nemamo postoje samo deca i krediti svastika i kumova po JP i JKP.I sad kad si legao na rudu eto ti sutra već novih ispred gradske kuće i oni imaju decu i kredite a to onda šamaraj smrtnike sa porezima šteta je da deca ispaštaju.S jedne strane hapsiš za 400 miliona a sa druge turaš isto toliko neradnicima da kupuju televizore,kola i frižidere od otpremnina.A pošto gradonačelnik izigrava deda mraza da napravimo neku grupu pa svi koje bi načelnica poreske uprave da hapsi zbog poreza za ove JKP i JP da idemo ispred gradske kuće pošto se tamo dele pare kapom i šakom
  • 01.12.2014 19:07
    Strajk?
    Ovce.Sta vam je jos obecao?paketice od deda mraza?
    Nemate m..a ni ko slepi mis.
  • paolo

    01.12.2014 18:18
    ?
    Da li se zna koliko jos meseci ce putari popravljati Futoski put kod Jugoalata?
  • Kaplar

    01.12.2014 17:27
    Dobiće kad stigne
    Obaveštavam gradonačelnika i sve gradske službe da ću im dugovanja uplatiti čim stignem,možda dogodine, jer ove godine nisam ništa dobio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna