Novi Sad
18.01.2015.
17:29
Glumici Srpskog narodnog pozorišta Jovani Balašević sinoć je uručena nagrada Fondacije Predrag Peđa Tomanović.
  • Watson

    21.01.2015 16:59
    Da pojasnim
    Pre svega nije mi muka od jovane, nelagodu mi stvara njena gluma. Gledao sam je u ulozi za koju je dobila nagradu i prvi put mi je bila ok. Ali za celu godinu sam gledao mnogo bolja izvodjenja od njenog. MIslim da je nepravda prema ostalim glumcima.
  • Podbarac Original

    20.01.2015 08:55
    @Watson
    Prilicno mi je smesno da se ja prepucavam sa tobom,samo procitaj tekst i ono sto ti ja odgovorim.Jovana nije dobila nagradu za zivotno delo ili za nesto sto je glumila tokom cele godine vec za konkretnu ulogu balerine Ane u predstavi"Ostavite poruku".Ti veoma zajedljivo komentarises da li sam bio na predstavi i kao sto vidis bio sam,i rekao sam ti da mi najjaci utisak ostavio Jugoslav Krajnov,nagradu je ipak dobila Jovana.Nisam ja strucan da ocenjujem tezinu uloge,mozda si ti u pravu a mozda i nisi.Ne znam zasto ti je muka kada vidis Jovanu,ja nemam taj problem i gledam predstave pa ko god da glumi,ti ako mislis da je neka glumica bila bolja ti joj uruci cvece posle predstave a nekom glumcu daj neki mali poklon,a Jovani kazi tvoje misljenje,nece se ona ljutiti.Jos uvek sumnjam da ti imas bas nesto protiv nje.
  • Watson

    19.01.2015 22:50
    @podbarac original
    U pravu si kad kažeš da nisam stručan. Ali kao redovan posetilac snp-a uvek kad gledam nagrađenu glumicu osećam nelagodu i ni jednim njenim izvođenjem nisam bio oduševljen, šta više uvek mi je bila veliko razočaranje.To je mišljenje i mojih poznanika i ljudi koji su je gledali. Jednostavno je malo preterano da dobije nagradu za jedno dobro izvođenje a ostali mladi glumci koji celu godinu maestralno izvode svoje komade ostanu nenagradjeni. Moraš priznati da je malkice nepravda prema ostalima.
  • Watson

    19.01.2015 14:56
    @podbarac original
    Da si kojim slučajem barem povremeni posetilac snp-a i da si kojim slučajem gledao nagrađenu glumicu bilo bi ti jasno o čemu pričam. Inače o porodici balašević sve najlepše. Primer jedne uspešne i dobre porodice. Za primer.
  • Podbarac Original

    19.01.2015 14:48
    @ Watson
    Izgleda da sam redovni posetilac pozorista pa ne znam o cemu pricas.Nagradu je dobila za ulogu u predstavi "Ostavite poruku",bio sam na premijeri ali te izgleda nisam video,u postu od pre neki dan sam napisao da mi je najjaci utisak ostavio Jugoslav Krajnov pa zatim Predrag Momcilovic uz sve ostale glumce i kao obican posetilac nisam merodavan da pljujem po glumcima i nagradama jer nisam nimalo strucan,moze da mi se svidja ili ne,ali Jovani u svakom slucaju opet cestitam.ti si kanda mnogo strucniji od mene pa verovatno znas sta ne valja u njenoj glumi.Ili si mozda dezurni ugursuz pa ti sve smeta,to ide sa godinama.
  • Podbarac Original

    19.01.2015 13:09
    @Watson
    Ne vidim da iko osporava njenu nagradu osim tebe,pa cak ni glumci,da li si ti mozda neki propali glumac,tj,nikada ostvaren glumac ili ti smeta sto se ona preziva Balasevic ?
  • Analiticar

    19.01.2015 11:04
    Analiza
    Zasto se sad ne oglase glumci SNP?
  • Watson

    19.01.2015 08:37
    @milan
    kakav bre teret prezimena? Devojka je jednostavno loša glumica i to je to. Da si je gledao nekad u snp-u ne bi lupao gluposti. Na žalost i nagrade se u srbiji dobijaju preko veze. Ta morali su ponovo da objave text i da izbrišu sve prethodne komentare. Nemam nista lučno protiv nje samo mislim da nije zaslužila nagradu i da u snp-u ima bar 10 glumaca koji su u redu pre nje za takvo priznanje. Ajd sje.... nam i kulturu.
  • Milan

    19.01.2015 06:18
    Teret prezimena je bio povod za osporavanje.
    Takav smo narod.
    Novi Sad se posebno istice.
    Svaki njen korak meren je sa neizbrisivoscu texta o Vasi Ladackog ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna