Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Isključenja struje za 19. oktobar

Delovi Novog Sada, Budisave, Nemanovca i Pejićevih salaša, kao i Sremskih Karlovaca, Banoštora, Čerevića, Beočina, Sremske Kamenice, Kovilja i Rakovca u sredu, 19. oktobra neće imati struje.

Rekonstruiše se put ka Veterniku

U ponedeljak, 17. oktobra, JKP "Put" nastavlja radove  na prvoj fazi rekonstrukcije rakrsnice Novosadskog  puta, Kralja Aleksanda i Kralja Petra Prvog u Veterniku.

Ispit za taksiste 1. novembra

Pismeni deo ispita iz poznavanja grada i propisa koji regulišu taksi prevoz održaće se 1. novembra u zgradi Skupštine grada.

Grejanje u Jaše Tomića do subote

"Toplana" je nastavila radove na rekonstrukciji vrelovodne mreže na delu Bulevara Jaše Tomića na kom nije bilo tehničkih mogućnosti za početak grejne sezone.

Sedmica privremeno ne ide Bulevarom Evrope

Trasa linije broj 7 (Liman 4 – Železnička stanica – Liman 4) privremeno se menja zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice na Bulevaru Evrope, od Ulice braće Grulović do Bulevara cara Lazara.

U prodaji karte za "Samo za tvoje uši"

Na centralnoj blagajni Spensa puštene su u prodaju karte za pozorišnu predstavu "Samo za tvoje uši" u režiji Milana Karadžića, a koja će se održati u maloj dvorani 27. oktobra.

Besplatan pregled vida

Na Prirodno-matematičkom fakultetu u četvrtak, 13. oktobra, biće organizovan besplatan pregled vida za srednjoškolce, povodom Svetskog dana vida.