Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Ispit za taksiste 20.septembra

Pismeni deo ispita iz poznavanja grada i propisa koji regulišu taksi prevoz polagaće se 20. septembra u zgradi Skupštine Novog Sada, u Ulici Žarka Zrenjanina 2, sa početkom u 15,30 časova.

Školske potvrde za dečiji dodatak

Korisnici dečijeg dodatka treba da Upravi za dodatak na decu, odmah na početku školske godine, dostave školske potvrde za decu osnovnog i srednjoškolskog uzrasta za ovu školsku godinu.

Povremeno zatvaranje autoputa

Deo autoputa od Novog Sada do Beograda od 6. do 10. septembra povremeno se zatvara za saobraćaj, zbog radova na mostu kod Beške.

Zaprašivanje komaraca sa zemlje

Tretmani sa zemlje protiv odraslih komaraca biće izvedeni u celom gradu u periodu od  5. do 19. septembra, saopštila je "Ciklonizacija".

Svi kiosci GSP-a rade i u subotu

Novosađani koji još nisu kupili septembarsku markicu za gradski prevoz moći će to da učine i u subotu, kada vanredno rade svi prodajni šalteri Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Bez vode na Novom naselju

U periodu od 8 do 18 časova bez vode su stanari koji žive na Futoškom putu, od Bulevara Evrope do Bulevara Slobodana Jovanovića, kao i Bulevar Slobodana Jovanovića, od Futoškog puta do Ulice Branislava Borote.

Bez tople vode deo Limana 3

Stanovnici u pojedinim ulicama na Limanu 3 ostaće bez tople vode u petak, 2. septembra zbog prevezivanja na privremeni vrelovod u Balzakovoj ulici.

Škola za trudnice

U Školi za trudnice Doma zdravlja "Novi Sad" u toku je upis trudnica koje treba da se porode u novembru i decembru.