Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Dodatni vozovi tokom Grožđebala

Železnice Srbije će od 1. do 3. oktobra uvesti pet vanrednih polazaka od Novog Sada do Sremskih Karlovaca, zbog velikog interesovanja putnika za odlazak na karlovačku berbu grožđa, najavljeno je iz tog javnog preduzeća.

Bolje sprečiti nego lečiti

Predavanjima o prevenciji raka dojke i raka grlića materice danas će biti nastavljen Projekat ''Bolje sprečiti nego lečiti''.

Izmena saobraćajnog režima na autoputu E-70

Zbog sanacije nadvožnjaka, na autoputu E-70, petlja Sremska Mitrovica, od 29. septembra  saobraćaj preko nadvožnjaka odvijaće se naizmenično propuštanjem, uz pomoć semafora i biće postavljena saobraćajna signalizacija.

Parking kod Sajma

Po rešenju Uprave za saobraćaj i puteve grada Novog Sada, Parking servis će od danas, do 3. oktobra, u vreme održavanja 43. međunarodnog sajma lova, ribolova i sporta parking naplaćivati na sledećim lokacijama: Mičurinova ulica, plato ispred Master centra, Ulica braće Popović, Hajduk Veljkova, Novosadskog sajma (od Hajduk Veljkove do restorana ''Zlatna medalja''). U vreme ove sajamske manifestacije na navedenim parkiralištima naplaćivaće se dnevna karta od 250 dinara. Stanarima iz Mičurinove ulice u vreme Lorista važe stanarske godišnje karte u Mičurinovoj ulici i na platou ispred Master centra.

Radionice o značaju dojenja

U okviru Nedelje podrške dojenju, u Školi za trudnice Doma zdravlja održaće se radionice o značaju i prednosti dojenja.