Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Pismeni deo ispita za taksiste

Pismeni deo ispita o poznavanju grada i propisa koji regučišu taksi prevoz održaće se u utorak, 5. oktobra u zgradi Skupštine grada, Žarka Zrenjanina 2.

Ispit za taksiste

Pismeni deo ispita iz poznavanja grada i propisa koji regulišu taksi prevoz zakazan je za 5. oktobar, u 15 i 30, u zgradi Skupštine grada.

Požalite se u Skupštini

Iz Skupštine grada Novog Sada pozvali su građane koji imaju neke primedbe ili predloge na rad organa čiji je osnivač Grad, da mogu u obliku predstavki u pisanoj formi da ih podnesu na adresu: Komisija za predstavke i predloge Skupštine Grada Novog Sada, Žarka Zrenjanina 2.

Akcija "Prevencijom do zdravlja"

Mesna zajednica "Omladinski pokret" organizuje akciju "Prevencijom do zdravlja" u utorak, 14. septembra, ispred Maksija na Bulevaru oslobođenja (blizu ugla Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I).

Blagajna i dalje ne radi

Blagajna Informatike u Ulici Dušana Vasiljeva broj 8 neće naplaćivati komunalno-stambene troškove ni tokom ove nedelje.

Šestica menja trasu

Trasa autobusa broj 6, koja ide od Podbare preko centra, do Adica, od danas do 16. septembra biće izmenjena.

Odloženi radovi na vrelovodu na Novom naselju

Zbog loših vremenskih uslova, radovi na vrelovodu u okviru bloka zgrada oivičenog ulicama Vladike Ćirića, Simeona Piščevića i Radomira Raše Radujkova, na Novom naselju, planirano za 10. septembar se odlaže do ponedeljka, 13. septembra.