Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Uklanjanje kontejnera do kraja nedelje

"Čistoća" će do kraja nedelje ukloniti kontejnere koji se nalaze pored nadvožnjaka u ulici Ive Lole Ribara u Sremskoj Kamenici, i oni više neće biti vraćeni na tu lokaciju.

Otkazana Romantika

Tura muzejskog voza  "Romantika" koja je planirana za danas, otkazana je zbog nedovoljnog broja putnika, saopštile su Železnice Srbije.

Školske potrepštine na Spensu

U okviru manifestacije "Ura škola", Novosađani imaju priliku da nabave udžbenike, školski pribor, lektiru, stručnu literaturu i druge stvari potrebne za novu školsku godinu.

Na Štrandu o zdravlju mladih

U okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih na Štrandu iza košarkaških terena danas od 17 do 19 sati, održaće se promocija projekta ''Zdravlje mladih''.

Besplatne obuke prve pomoći

Projekat ''Moje srce u tvojim rukama'', u okviru kojeg će zainteresovani moći da prođu besplatnu obuku o davanju prve pomoći, biće sproveden i ove jeseni.

Šangaj i Karađorđeva bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode, u utorak, 17. avgusta, biće Karađorđeva ulica, od Partizanske do Koste Šokice, u periodu od 8 do 12 časova. Bez vode će ostati i celo naselje Šangaj, u periodu od 8 do 11 časova.