Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Obuka neplivača na Sajmištu

Obuka neplivača ovoga leta biće organizovana na otvorenim bazenima na Sajmištu zbog remonta zatvorenih bazena na Spensu koji počinje 5. jula.

Zatvaranje mosta kod Beške

Zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške, na deonici autoputa E-75 između Novog Sada i Beograda saobraćaj će sutra biti potpuno obustavljen od 11 do 12 časova i 30 minuta, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

U ponedeljak zatvoren most kod Beške

Zbog radova na mostu kod Beške, saobraćaj na autoputu Novi Sad - Beograd biće obustavljen u ponedeljak, 28. juna, od 11.00 do 12.30 časova, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Nova izmena kretanja vozila GSP-a

Druga faza rekonstrukcije puta u Ulici Žarka Zrenjanina počinje sutra, a zbog zabrane skretanja desno iz te ulice na Bulevar Mihajla Pupina planirana je privremena izmena kretanja vozila Gradskog sabraćajnog preduzeća.

Nove promene u gradskom saobraćaju

Zbog rekonstrukcije puta, ukinuto je stajalište preko puta zgrade Banovine u Ulici Žarka Zrenjanina, a privremeno su izmenjene trase kretanja gradskih autobusa na linijama koje prolaze ovom ulicom.

Bez tople vode stanovnici Novog naselja

Zbog povezivanja na privremeni vrelovod na Bulevaru Slobodana Jovanovića od broja 16 do broja 26,  u petak, 25. juna od 8 časova ujutru bez tople potrošne vode ostaće stanovnici Novom naselja.