Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Novo naselje bez tople vode

Zbog povezivanja na privremeni vrelovod na Bulevaru Slobodana Jovanovića ispred objekta broj 11 do Ulice Vladike Ćirića, u sredu, 16. juna od 10 časova bez tople vode će ostati potrošači u većem delu Novog naselja.

Predavanje o dijabetesu

Predavanje ''Dijabetes – rizik za gubitak vida, kako sprečiti'' organizuje se u utorak u 17 časova u Savetovalištu za dijabetes Doma zdravlja ''Novi Sad'', u objektu u Ulici Zmaj Ognjena Vuka.

Produženi radovi na garaži

Radovi na javnoj garaži kod Srpskog narodnog pozorišta biće produženi do četvrtka, 24. juna, saopštio je ''Parking servis''.

Ribarac i Karlovci bez struje zbog visokog vodostaja

Zbog visokog vodostaja Dunava, kako bi se zaštitili elektroenergetski objekti, imovina i ljudi, "Elektrodistribucija Novi Sad" isključila je struju u delu Ribarskog ostrva i u priobalnom delu Sremskih Karlovaca, oko udruženja ribolovaca "Šaran".

Za vikend zatvoren deo garaže kod SNP-a

Zbog radova "Parking servisa" gornji sprat garaže kod Srpskog narodnog pozorišta neće biti u funkciji u subotu, nedelju i ponedeljak, zbog čega će građani moći da se prakiraju samo u donjem delu.

Isključenja vode za 11. jun

Zbog radova na vodovodnoj mreži pojedini delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Vetrnika i Kovilja 11. juna neće imati vode.

Zbog radova deo Novog naselja bez tople vode

Zbog rekontrukcije vrelovoda na raskrsnici ulica Vladike Ćirića i Bulevara Slobodana Jovanovića, na Novom naselju, koja je započeta 9. juna, ovaj deo grada će povremeno ostajati bez tople vode.