Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Pritvor zbog 11 krađa

Policija je jutros uhapsila četrnaestogodišnjeg S.Š, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio više krađa.

Pritvor za zlostavljače deteta

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana maloletnim M.Z. i S.S. iz Budisave, zbog sumnje da su izvršili krivično delo obljube nad detetom.

Treći advokat odložio suđenje

Javna sednica sudskog veća novosadskog Apelacionog suda u slučaju Dragana Racića (24), nepravosnažno osuđenom na kaznu zatvora od pet godina zbog teške saobraćajke, je odložena.

Pritvor zbog obljube nad detetom

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana maloletnim M. Z. i S. S. iz Budisave, zbog sumnje da suizvršili krivično delo obljube nad detetom, prenosi Novosadska televizija.

Nastavak suđenja za tešku saobraćajku

U sredu bi trebalo da bude održana javna sednica sudskog veća Apelacionog suda u slučaju Dragana Racića, koji je pred Višim sudom nepravosnažno osuđen na pet godina zatvora zbog izazivanje teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve osobe.

Bludničili nad šestogodišnjakom

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Budisave, osumnjičenih da su 9. i 11. decembra počinili blud nad šestogodišnjim detetom, kao i protiv 18-godišnjeg Janoša K. jer je sve snimao mobilnim.  

Državne višnje u zakup novosadskoj firmi

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podigao je optužnicu protiv Ljubisava L. (64) iz Tomaševca, zbog zloupotrebe ovlašćenja u privredi kojom je omogućio da "Brazda grup" doo iz Novog Sada ubere i odnese rod višanja sa državnog i društvenog zemljišta, u vrednosti od oko tri miliona dinara.

Bahatost taksiste snimila kamera

Novosadska policija je protiv vozača VIP taksija, Nebojše N. (40), podnela prijavu za nasilničku vožnju i krivičnu prijavu za nanošenje lakih telesnih povreda u saobraćajnoj nezgodi.

Tri bombe na Novom naselju

Tri neeksplodirane avionske bombe, pronađene su prilikom iskopavanja zemljišta u blizini kasarne "Jugovićevo", odnosno iza novog bloka zgrada zvanog Sunčana strana, u produžetku Bulevara Slobodana Jovanovića.

Pohapšeni razbojnici

Novosadska policija uhapsila je osamnaestogodišnjeg Miloša P. iz Valjeva i maloletnike S.Š. i A.Đ., za koje se ne navodi odakle su. Protiv njih će biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su izvršili više razbojništava.