Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Državne višnje u zakup novosadskoj firmi

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podigao je optužnicu protiv Ljubisava L. (64) iz Tomaševca, zbog zloupotrebe ovlašćenja u privredi kojom je omogućio da "Brazda grup" doo iz Novog Sada ubere i odnese rod višanja sa državnog i društvenog zemljišta, u vrednosti od oko tri miliona dinara.

Bahatost taksiste snimila kamera

Novosadska policija je protiv vozača VIP taksija, Nebojše N. (40), podnela prijavu za nasilničku vožnju i krivičnu prijavu za nanošenje lakih telesnih povreda u saobraćajnoj nezgodi.

Tri bombe na Novom naselju

Tri neeksplodirane avionske bombe, pronađene su prilikom iskopavanja zemljišta u blizini kasarne "Jugovićevo", odnosno iza novog bloka zgrada zvanog Sunčana strana, u produžetku Bulevara Slobodana Jovanovića.

Pohapšeni razbojnici

Novosadska policija uhapsila je osamnaestogodišnjeg Miloša P. iz Valjeva i maloletnike S.Š. i A.Đ., za koje se ne navodi odakle su. Protiv njih će biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su izvršili više razbojništava.

Advokat osumnjičene lekarke: Policija ugrozila nepristrasno suđenje

Pedijatar - neonatolog Gordana I. dva puta je spasla život bebi iz Kovilja koja je neposredno posle rođenja preminula 24. oktobra u Dečijoj bolnici, navodi advokat Željko Marović. On tvrdi da je policija prekršila Gordanina ljudska i zakonska prava dostavljajući tekst krivične prijave medijima.

U udesu na Telepu povređeno 7 osoba

Sedmoro ljudi lakše je povređeno u sudaru kombija i autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 6 koji se jutros desio u Vršačkoj ulici na Telepu.

Nastavak istrage za ubistvo Vučurovića

Inspektori Novosadske kriminalističke policije nastavili su rad na rasvetljavanju ubistva Velibora Vučurovića koji je 27. marta uveče, hicima iz vatrenog oružja ubijen u Bulevaru Jaše Tomića.

Betanija poriče odgovornost za smrt bebe

Rukovodstvo novosadskog porodilišta tvrdi da je novorođenče iz Kovilja koje je u toj ustanovi preminulo 24. oktobra, savesno lečeno, kao i da je smrt bebe izazvana naglim pogoršanjem zdravstvenog stanja.

Sleteo s puta i poginuo

Miljan Miljanić (27) iz Vrbasa, poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu između Vrbasa i Bačkog Dobrog Polja, kod "Karneksovog" voćnjaka.