Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Profesor zadržan u pritvoru

Profesoru Srednje medicinske škole "7. april" Marku Vukoviću (34) iz Petrovaradina određen je pritvor do mesec dana zbog sumnje da je sa dvojicom saučesnika pokušao da iznudi 20.000 evra od jedne novosadske doktorke.

Opljačkao frizerski salon

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv maloletnog A. N. iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio jedno razbojništvo, a drugo pokušao.

Gađao policajca flašom

Protiv Miljana V. (20) iz Novog Sada pokrenuta je krivična prijava nakon što je u noći između subote i nedelje gađao staklenom flašom policajca koji je, po pozivu građana, došao na intervenciju ispred kafića ''Scena'', gde su se stanari žalili na buku i galamu.

Maloletnik nožem ubo druga

Maloletni Čuružanin N. J. osumnjičen je da je u subotu pokušao da ubije svog sugrađanina Milana A. (18) kojeg je ubo nožem u stomak i naneo mu lakše povrede.

Vozač kamiona udario biciklistu na prelazu

Vozač kamiona iz Subotice, Nikola Z., koji je u prošlu subotu u Petrovaradinu vozilom naleteo na 51-godišnjeg meštanina Stevana Repašija, nije ga propustio na obeleženom pešačkom prelazu, saopštila je policija.

Osumnjičeni za krađe lančića

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Novosađana Nikole Vlaisavljevića (1986) i Tatjane Ranković (1975), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili više krađa.

Vozio sa 5,1 promila alkohola

Novosadska saobraćajna policija je u Ulici Berislava Berića zaustavila 47-godišnjeg Novosađanina Željka H., za kojeg je alkotestiranjem utvrđeno da je imao 5,1 promila alkohola u organizmu.

Završen štrajk glađu u zatvoru

Deo zatvorenika novosadskog Okržnog zatvora, koji su odbijali uzimanje hrane, juče su nakon razgovora s vršiocem dužnosti upravnika zatvora, okončali štrajk glađu.