Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Otac poginulog dečaka sumnja u uviđaj

Otac petnaestogodišnjeg Milana Lutovca, kojeg je automobilom usmrtio Radosav Vujačić, sumnja da su pre dolaska policije na mesto nesreće, automobil i bicikl pomerani.

Još jedno hapšenje zbog napada na Isakovića

Policija je uhapsila 60-godišnjeg Novosađanina Slobodana Z, zbog osnovane sumnje da je prodao bombu Ivanu Markoviću, osumnjičenom da je tu eksplozivnu napravu, 23. juna, podmetnuo pod automobil glumca Borisa Isakovića.

Uhapšen zbog otmice i iznude

Novosadska policija uhapsila je sinoć Radivoja R. iz Beograda, rođenog 1961. godine, osumnjičenog za otmicu i iznudu.

Vujačić: Bicikl nije bio osvetljen

Radosav Vujačić, osumnjičen da je audijem usmrtio petnaestogodišnjeg Milana Lutovca  pred istražnim sudijom branio se tvrdnjama da nije video bicikl kojeg je dečak vozio, jer nije bio osvetljen, a kako je rekao i cela ulica je bila u mraku.

Ubistvo i samoubistvo u Temerinu?

Da li se u Temerinu juče dogodilo ubistvo i samoubistvu ili je reč o dvostrukom samoubistvu Sanje Cico iz Bečeja i njenog nevenčanog supruga Vladimira Zorića, još nije poznato.

Uhapšen zbog prevara

Policija je uhapsila i uz krivičnu prijavu sprovela istražnom sudiji Osnovnog suda u Kikindi Dejana Z. (28) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio više prevara i oštetio 21 osobu za 5,4 miliona dinara.

Napadaču na Isakovića pritvor od 30 dana

Napadač na glumca Borisa Isakovića, Ivan Marković, optužen je za pokušaj teškog ubistva i nakon saslušanja kod istražnog sudije Višeg suda, određen mu je pritvor od 30 dana.      

Uhapšen pljačkaš zlatare u Žablju

Dvadesetpetogodišnji Slobodan B. iz Stare Pazove, za kojim je novosadska policija tragala zbog pljačke zlatare „Vera“ u Žablju, uhapšen je juče, prenosi Novosadska televizija.

Tužba zbog menice bez pokrića

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv Ć.S. (54) iz Novog Sada zbog zloupotrebe ovlašćenja u privredi, čime je pribavio imovinsku korist svom preduzeću od 585.759 dinara, saopšteno je danas u tom tužilaštvu.

Prijava protiv direktora Stoteksa

Poreska policija podnela je krivičnu prijavu protiv N.Č. - direktora novosadskog privrednog društva "Stoteks" zbog sumnje da je izvršio poresku utaju i oštetio državni budžet za oko 26 miliona dinara, saopštila je danas Poreska uprava.

Uhapšeni pljačkaši pumpi

Zbog razbojništva na pumpama u Sirigu i Rumenki, uhapšeni su Futožani Stanoj Gligorić (24) i Vojislav Pajić (26).

Posle saobraćajke, napad na policajca

Posle manje saobraćajne nezgode, do koje je sinoć došlo na uglu Bulevara oslobođenja i ulice Pap Pavla došlo je prvo do verbalnog sukoba učesnika, a potom i do fizičkog obračuna, prenose mediji.

Uhapšen zbog malverzacija

U Novom Sadu je uhapšen direktor preduzeća "Tehnomont metali" Vladimir V. (48) zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja prisvojio šest miliona dinara, saopštila je danas policija.

Uhapšen zbog pljačke kioska

Temerinska policija uhapsila je meštanina Čanada H. (1984), zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio razbojništvo.