Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Novosadska deca razbojnici

Najčešća krivična dela koja izvršavaju maloletnici u Novom Sadu su krađe i zloupotreba droge, kaže rukovodilac Grupe za suzbijanje maloletničke delikvencije, Nenad Erdeljan.

Vučurović ubijen iz daljine

Velibor Vučurović, koji je u subotu ubijen na Bulevaru Jaše Tomića, ustreljen je iz daljine, a ne, kako se to u prvi mah pretpostavljalo, iz neposredne blizine, pokazala su balistička istraživanja.

Ponovo pljačka pošte

Naoružani maskirani razbojnik, uz pretnju vatrenim oružjem, opljačkao je danas popodne poštu na Trgu Marije Trandafil.

Policija i dalje traga za Bijelićem

Novosadska kriminalistička policija intenzivno traga za Branislavom Bijelićem (1979) iz Novog Sada, zbog sumnje da je prošle noći ubio Banju Domazetovića (1964) iz Subotice.

Vučurević ubijen greškom?

Novosadska policija traga za Bogdanom Bijelićem kojeg sumnjiči da je u nedelju rano ujutro ubio Banju Domazetovića na Salašu 137, dok je još uvek nerazjašnjeno ubistvo mladića Velimira Vučurevića koje se desilo iste noći na Bulevaru Jaše Tomića.

Preminuo radnik koji je pao sa zgrade

Šezdesetogodišnji Dragi Đorđević iz Surdulice koji je u petak pao sa zgrade u izgradnji, preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine, potvrđeno je Radiju 021 u ovoj ustanovi.

Pokušala ubistvo metalnom pumpom

Policija je uhapsila Jelisavetu P. (1967) iz Veternika, zbog pokušaja ubistva Velimira Bajca (1932), sa prebivalištem u Žablju, koji je, kao podstanar, živeo u Veterniku.

Zapalio se kamion na Vencu

Saobraćaj preko Iriškog venca bio je danas od 14:15h u potpunosti prekinut, jer se u blizini raskrsnice na Vencu zapalio kamion.

Nagovarali žrtvu da promeni iskaz

Kriminalistička policija je podnela krivičnu prijavu protiv trojice mladića, zbog osnovane sumnje da su pokušali da nagovore jednu devojku da promeni iskaz kojim jednog od njih tereti za silovanje.

Makabi ubedljiv protiv Partizana

Košarkaši Makabija savladali su Partizan 98:78 u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige i tako izjednačili rezultat u seriji na 1:1.

Učenici izazivali paniku

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv četvorice učenika Srednje poljoprivredne škole u Futogu, zbog osnovane sumnje da su lažno prijavljivali da su podmetnute bombe.

Pucao u brata

Protiv Simice K. (1978) iz Rumenke policija je podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je, hicem iz pištolja, teško povredio svog brata Dragana K. (1982).    

Krajinović namučio Blejka

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je noćas u prvom kolu turnira u Majamiju od Amerikanca Džejmsa Blejka sa 1:2, po setovima 7:6 (10:8), 4:6, 4:6.

Krađa u trafostanici

U trafostanici u Primorskoj ulici u industrijskoj zoni, juče je došlo do provale i seče kabla pod naponom, što je dovelo do prekida u snabdevanju strujom u okolini.

Napad na Novom naselju

Jedan mladić lakše je povređen, kada je grupa nepoznatih osoba napala juče, na Novom naselju, sedmoricu mladića, saopštila je novosadska policija.

Opljačkana u pošti

Nepoznati muškarac opljačkao je jednu Novosađanku dok je podizala novac u pošti u Ulici Narodnog fronta.

Ponovo pljačka pošte

Još jedna novosadska pošta našla se na meti razbojnika. Prema još nepotvrđenim informacijama koje prenosi TV Apolo, juče oko 13 sati maskirani muškarac je opljačkao poštu na Satelitu, u Ulici Stevana Hladnog broj 1.